این پست رو برای دوستان عزیزی گذاشتم که می خوان از پایه عکاسی رو یاد بگیرن.
[CODE][URL]http://www.mediafire.com/view/iqqcb7336gaqitm/Akasi.pdf[/URL][/CODE] [COLOR=#ff0000]لینک از سرور آپلودبوی به سرور مدیافایر تغییر یافت [/COLOR]
نمایش نسخه قابل چاپ
این پست رو برای دوستان عزیزی گذاشتم که می خوان از پایه عکاسی رو یاد بگیرن.
[CODE][URL]http://www.mediafire.com/view/iqqcb7336gaqitm/Akasi.pdf[/URL][/CODE] [COLOR=#ff0000]لینک از سرور آپلودبوی به سرور مدیافایر تغییر یافت [/COLOR]
نا گفته نماند که یک فیلمساز و تصویربردار خوب و همچنین کلیپ ساز خوب باید یک عکاس و تدوین گر خوب باشه. پس عکاسی رو خوب یاد بگیرید. انشاا... که بتونم یک پست از اصول تدوین هم براتون ارائه کنم.
دستت درست آقا محمد
دان کردم مونده پرینت بگیرم و شروع کنم
چن تا دیگه کتاب هم فک کنم دارم در مورد عکاسی (درسی نیستن)
اگه تونستی کتاب های دیگه عکاسی و فیلمبرداری که از مبتدی شروع میشه بعدا بزاری خوب میشه
ایول دستت درست بی صبرانه منتظره اصول تدوین هستم
موفق باشی
:o
در ضمن چرا پیغام رو دیوارتو ج نمی دی؟!:eek::p
[QUOTE=fery74;24458]دستت درست آقا محمد
دان کردم مونده پرینت بگیرم و شروع کنم
چن تا دیگه کتاب هم فک کنم دارم در مورد عکاسی (درسی نیستن)
اگه تونستی کتاب های دیگه عکاسی و فیلمبرداری که از مبتدی شروع میشه بعدا بزاری خوب میشه
ایول دستت درست بی صبرانه منتظره اصول تدوین هستم
موفق باشی
:o
در ضمن چرا پیغام رو دیوارتو ج نمی دی؟!:eek::p[/QUOTE]
جواب دادم دوست عزیز. مجدد جواب روبرات ارسال می کنم.
ممنون محمد جان...
موفق باشید.
[QUOTE=marvel;24493]ممنون محمد جان...
موفق باشید.[/QUOTE]
همچنین دوست عزیز
ببخشید نمیخام چت روم شه
ولی محمد جان اصلا برای من نه پیغام اومده نه پ.خ
روی پیغام های شخصی شما پیغام یک نفر رو می بینی فقط و پ.خ هم نیومده از طرف شما
[QUOTE=fery74;24522]ببخشید نمیخام چت روم شه
ولی محمد جان اصلا برای من نه پیغام اومده نه پ.خ
روی پیغام های شخصی شما پیغام یک نفر رو می بینی فقط و پ.خ هم نیومده از طرف شما[/QUOTE]
برادر نمی دونم مشکل کجا بوده. نگاه می کنم.
آخ آخ محمد جان نکه خودتم تو این کار بودی اگه تونستی خوب میشه یه چن تا[COLOR="#FF0000"] پروژه میکس عروسی و کلیپ های عروسی ابزار های گرافیکی آتلیه
ژست و فیگور عروسی بزاری[/COLOR]
تو سایت های ایرانیه هست ولی باید بخری منم فعلا نمی تونم بخرم
سپاس
دستت طلا.دنبالش بودم.
[QUOTE=fery74;24767]آخ آخ محمد جان نکه خودتم تو این کار بودی اگه تونستی خوب میشه یه چن تا[COLOR="#FF0000"] پروژه میکس عروسی و کلیپ های عروسی ابزار های گرافیکی آتلیه
ژست و فیگور عروسی بزاری[/COLOR]
تو سایت های ایرانیه هست ولی باید بخری منم فعلا نمی تونم بخرم
سپاس[/QUOTE]
دوست عزیزم الان کمتر کسی از پروژههای آماده ادیوس و پریمیر استفاده می کنه. من دیدم و برای شرکتهای مختلف هم طراحی کردم ولی تا حالا خودم استفاده نکردم. رک و رو راست کلیپ آماده کار رو خراب می کنه.
در رابطه با ژست یا همون پز هم بخدا هیچ اصول خاصی نداره. شما فقط باید بدونی چه عکسی می خوای بگیری... پرتره؟ مدلینگ؟ فشن؟
من تخصصم تو عکاسی مدلینگ و فشن هستش. و همینطور بدونی از صورت و اندام هر کس چطور استفاده کنی. خوب مثلاً یکی که دماغ عقابی داره نباید از نیمرخ صورتش اونم آی لول عکس بگیری. یا دختر که پاهای چاق داره رو نباید از زاویه ی لو انگل ازش عکس بگیری. و این که نورها و نورپردازی ها رو یادبگیری و بتونی تو جاهای مختلف ازشون استفاده بجا بکنی. (اگر عکاسی رو صد بخش بدونیم 5 بخش تئوریه. 45 بخش تجربه و 50 بخش هنر فرد) تا نری جلوی آینه و ژستهای مختلف رو تست نزنی نمی تونی به مدلت ژست بدی.
تشکر محمد جان بابت این فایل آموزشی
[QUOTE=Ariana;24916]تشکر محمد جان بابت این فایل آموزشی[/QUOTE]
قربان شما...
دمت گرم
دوستان فایل کتاب پاک شده لطفا دوباره آپلود کنید
ممنون
[QUOTE=mohammad_anvaran;25127]قربان شما...[/QUOTE]
[B]
محمد جان لطفا کتابو دوباره اپ کنید.ممنون[/B]
آقای انوران واقعا محبت می کنید اگه دوباره کتابو آپ کنید...
محمدجان بیزحمت کتاب رو اپلود کن.
ما منتظریم...:65:
[QUOTE=xlsqbq;95031]دوستان فایل کتاب پاک شده لطفا دوباره آپلود کنید
ممنون[/QUOTE]
[QUOTE=shahin_hich;95050][B]
محمد جان لطفا کتابو دوباره اپ کنید.ممنون[/B][/QUOTE]
[QUOTE=xlsqbq;95365]آقای انوران واقعا محبت می کنید اگه دوباره کتابو آپ کنید...[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][FONT=tahoma]لینک از سرور آپلودبوی به سرور مدیافایر تغییر یافت[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]
[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=mohammad_anvaran;95918][COLOR=#ff0000][FONT=tahoma]لینک از سرور آپلودبوی به سرور مدیافایر تغییر یافت[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ی دنیا ممنون آقای انوران
کتاب آموزش تصویر برداری که مربوط به رشته های هنر باشه رو ندارین؟
[QUOTE=xlsqbq;96216]ی دنیا ممنون آقای انوران
کتاب آموزش تصویر برداری که مربوط به رشته های هنر باشه رو ندارین؟[/QUOTE]
[B]کتابی برای آموزش تصویربرداری از آموزش و پرورش منتشر نشده... من خودم در مقطع متوسطه رشته ی تصویربرداری خوندم و تماماً جزوه بود... اون زمان می گفتن و ما می نوشتیم... پارسال که رفتم پیش استادم کلش رو به صورت تایپ شده به دانش آموزا می دادن...
در کل کتابی که توی سایت قرار دادیم در مورد تصویربرداری حاصل این چند سال تعلیم و تدریس و تحقیق و تجربه ی بنده ست... می تونید ازش استفاده کنید...[/B]
[URL]http://www.video-effects.ir/?p=4353[/URL]
سلام چجوری میشه از مدیا فایر دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=meysamkhoshsokhan;104638]سلام چجوری میشه از مدیا فایر دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
[B]فایل حذف شده دوست گرامی [/B]
[URL="http://forum.video-effects.ir/users/7327/"][B][B][COLOR=#00730b]neda[/COLOR][/B][/B][/URL] ممنونم.
از عزیزانی که این فایل رو همون موقع دانلود کردن و الان دارن ، خواهشمند است این فایل رو مجدد آپلود کنن
ایشالله جبران کنیم
با تشکر
نمی دونم چرا لینک دانلود برا من error میده . . .