سلام مشکل اپدیت گرافیکم حل شد ولی المنت تو solid نمیاد بعضی ها میگن intel که گرافیک لپتابم هست کلا با افتر افکت مشکل داره به نظر شما من باید چیکار کنم؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مشکل اپدیت گرافیکم حل شد ولی المنت تو solid نمیاد بعضی ها میگن intel که گرافیک لپتابم هست کلا با افتر افکت مشکل داره به نظر شما من باید چیکار کنم؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[color="#0000ff"]دوست عزیز این چه حرفی ؟؟!! اتفاقاً برنامه های ادوبی بیشتر با interl و nvidia عالی کار میکنن[/color]
پس مشکل من چیه اپدیت هم کردم و تونستم المنت رو باز کنم ولی وقتی یه مدل رو انتخاب میکنم تو افتر افکت نمیاد؟؟؟؟؟ قبلا این مرحله هنگ میکرد ولی الان نه
[COLOR="#0000FF"]دوست عزیز یک مشخصات کامل از سیستم و سیستم عاملتون بگید.[/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]2912[/ATTACH] این خوبه؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=Farhad_Ocu;24440][color="#0000ff"]دوست عزیز این چه حرفی ؟؟!! اتفاقاً برنامه های ادوبی بیشتر با [COLOR="#FF0000"]interl[/COLOR] و nvidia عالی کار میکنن[/color][/QUOTE]
دوست عزیز فکر نکنم در مورد اینتل حرفتون درست باشه! میشه چند نمونه گرافیک اینتل که برای کارهای گرافیکی مناسبه نام ببرید؟
[quote=aligharagezlou;24454][attach=config]2912[/attach] این خوبه؟؟؟؟؟؟[/quote]
شما نرم افزار gpu-z رو نصب کنید، بعد از اجرا یه عکس بذارید
[QUOTE=xlsqbq;24469]دوست عزیز فکر نکنم در مورد اینتل حرفتون درست باشه! میشه چند نمونه گرافیک اینتل که برای کارهای گرافیکی مناسبه نام ببرید؟[/QUOTE]
یعنی این که بیخیال المنت بشم؟؟؟؟
[QUOTE=aligharagezlou;24471]یعنی این که بیخیال المنت بشم؟؟؟؟[/QUOTE]
شما نرم افزار gpu-z رو نصب کنید، بعد از اجرا یه عکس بذارید، ورژن افترافکت هم بگین
[ATTACH=CONFIG]2914[/ATTACH]
دوست عزیز گرافیک شما برای اجرای این نرم افزار حداقل باید open gl 2 داشته باشه و ترجیحا CUDA ولی هیچکدومو نداره
بازم ورژن افتر نگفتین
شرمنده یادم رفت cs6 یعنی الان مشکل سخت افزاریه یا با نصب برنامه حل میشه؟؟؟
[QUOTE=aligharagezlou;24478]شرمنده یادم رفت cs6 یعنی الان مشکل سخت افزاریه یا با نصب برنامه حل میشه؟؟؟[/QUOTE]
سخت افزاریه
مطمئنید که این تنها گرافیکتونه؟ معمولا لپتاپ وقتی بیکاره از IGP استفاده میکنه و وقتی جایی مثل بازی تو full load میره، از گرافیک اصلی
دوتا گزینه بود اینم دومین گزینه[ATTACH=CONFIG]2916[/ATTACH]
[QUOTE=xlsqbq;24480]سخت افزاریه
مطمئنید که این تنها گرافیکتونه؟ معمولا لپتاپ وقتی بیکاره از IGP استفاده میکنه و وقتی جایی مثل بازی تو full load میره، از گرافیک اصلی[/QUOTE]
این یکی عکس چی؟؟؟؟
نمیدونم این چی چیه!!
شما گرافیکتون ati هست والمنت رو ساپورت نمیکنه بیهوده تلاش نکنید من هم همین مشکل رو رو لبتابم دارم بهترین راه تعویض لب تاب هست اونم با گرافیک نویدیا که cuda داشته باشه شک نکن
[QUOTE=tysong;24989]شما گرافیکتون ati هست والمنت رو ساپورت نمیکنه بیهوده تلاش نکنید من هم همین مشکل رو رو لبتابم دارم بهترین راه تعویض لب تاب هست اونم با گرافیک نویدیا که cuda داشته باشه شک نکن[/QUOTE]
ممنون پس باید دنبال بوججه باشم اگه بخوام یه pc ارزون بخرم و بشه باهاش 3dmax & cinama4d & kolle adobe رو روش نصب کنم چقدر بوججه میخواد؟؟؟؟؟
یا بهتر بگم باید چه سیستمی با چه مشخصاتی حداقلش داشته باشم؟؟؟؟
[QUOTE=aligharagezlou;25012]ممنون پس باید دنبال بوججه باشم اگه بخوام یه pc ارزون بخرم و بشه باهاش 3dmax & cinama4d & kolle adobe رو روش نصب کنم چقدر بوججه میخواد؟؟؟؟؟
یا بهتر بگم باید چه سیستمی با چه مشخصاتی حداقلش داشته باشم؟؟؟؟[/QUOTE]
بهترین لب تاب برای این کار با هزینه کم lenovo سری z هستش که گرافیک خوبی داره و با 8 گیگ رم و سی پی یو i7 کار شما رو راه میندازه البته همیشه باید از فن استفاده کنید که آسیبی به چیپ ها نرسه
قیمت هم نصبت به مدل ها از 2100 تا 2700 هستش
اگه میخوایی pc بگیری تمام توجه به رم حداقل 8 و cpu حداقل i5 باشه و گرافیک مهمترین بخش سیستم که حتما سری gtx باشه بقیه قطعات در مرحله دوم اگه تونستی یه هاردssd برای سیستم عامل هم در نظر داشته باش
[QUOTE=tysong;24989]شما گرافیکتون ati هست والمنت رو ساپورت نمیکنه بیهوده تلاش نکنید من هم همین مشکل رو رو لبتابم دارم بهترین راه تعویض لب تاب هست اونم با گرافیک نویدیا که cuda داشته باشه شک نکن[/QUOTE]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachments/2916d1389718819-11.gif[/IMG]
دوست عزیز گرافیک ایشون ati نیست، intel 3000 HD هست، اگه این تب برای گرافیک هست پس چرا کلی از قسمتها خالیه؟
شما گرافیکی برای لپتاپ سراغ داری که رابط 512 بیت داشته باشه؟؟؟!!!! یا 4 گیگ رم!!!!
780 Ti با قیمت نزدیک 3 میلیونیش رابط 384 بیتی و رم 3 گیگ داره و بهترین گرافیک دنیاست.
[QUOTE=xlsqbq;25026][IMG]http://forum.video-effects.ir/attachments/2916d1389718819-11.gif[/IMG]
دوست عزیز گرافیک ایشون ati نیست، intel 3000 HD هست، اگه این تب برای گرافیک هست پس چرا کلی از قسمتها خالیه؟
شما گرافیکی برای لپتاپ سراغ داری که رابط 512 بیت داشته باشه؟؟؟!!!! یا 4 گیگ رم!!!!
780 Ti با قیمت نزدیک 3 میلیونیش رابط 384 بیتی و رم 3 گیگ داره و بهترین گرافیک دنیاست.[/QUOTE]
والا من فقط به لوگو ati نظرم جلب شد الان که نگاه میکنم اینفو عجیبی دارم میبینم
من احتمال میدم این نسخه gpu-z مشکل داره بهتره از نسخه 0.7.5 استفاده بشه
اینم مشخصات گرافیک من
[ATTACH=CONFIG]2995[/ATTACH]
ولی میخوام با یه quadro عوض کنم