سلام به بروبچه ها از پیریمیر سفر کردیم به ادیوس اولین سوال من چرا یه موزیک ویدیو میارم تصویر پخش میشه ولی صدا پخش نمیشه چرا :confused:
[ATTACH=CONFIG]2460[/ATTACH]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به بروبچه ها از پیریمیر سفر کردیم به ادیوس اولین سوال من چرا یه موزیک ویدیو میارم تصویر پخش میشه ولی صدا پخش نمیشه چرا :confused:
[ATTACH=CONFIG]2460[/ATTACH]
در مورد صدا نمي دونم واقعيت امر ....
عزيز شما كار بر عكس انجام دادي چرا !!!!!!!!!!؟
همه از اديوس ميان سمت پريمير ولي شما ...
نمي دونم چي بگم ،وقتي ماشين بنز داري چرا پرايد سوار ميشي !!!!؟ (( اين يك مثال بود :d ))
امید مثالت منو کشت :cool:
حداقل بگو
تو که بنز داری چرا زانتیا سوار میشی؟
اگه من بودم همو زانتیا رو سوار میشدم
:cool:
[QUOTE=yashar88;21486]امید مثالت منو کشت :cool:
حداقل بگو
تو که بنز داری چرا زانتیا سوار میشی؟
اگه من بودم همو زانتیا رو سوار میشدم
:cool:[/QUOTE]
:))))))))))
اخه 2 جا زده بودن به تدوینگر نیاز داریم رفتم که ثبت نام کنم گفتن باید ادیوس بلد باشی نه پیریمیر هیچی دیگه رفتیم نصب کردیم اول بسم الله اینطور شد صدا پخش نمیکنه حالا مشکلم نصف شده یعنی فایل های hd صدا داره ولی sd نداره چرا
[QUOTE=mohammadrezadavari;21489]اخه 2 جا زده بودن به تدوینگر نیاز داریم رفتم که ثبت نام کنم گفتن باید ادیوس بلد باشی نه پیریمیر هیچی دیگه رفتیم نصب کردیم اول بسم الله اینطور شد صدا پخش نمیکنه حالا مشکلم نصف شده یعنی فایل های hd صدا داره ولی sd نداره چرا[/QUOTE]
به احتمال زياد شما در تنظيمات صدا اشتباه كرديد ...
هر چی سنگه مال پای لنگه.
سه ساله ادیوس کار می کنم تا حالا به این مشکل بر نخوردم
اصلان پاکش کردم رفتم همین پریمیر خودم هیچی مثل پریمیر نمیشه
اینم از منوش
طرقیه پاک کردن ادیوس خخخخخخخخخخخ:o
[ATTACH=CONFIG]2465[/ATTACH]
من مشکل رو نمیدونم فقط یه اسپم بدم:o
اسپم:خاصیت تصویر در پست اول چیه؟؟؟:p
شما میگی صدا پخش نمیشه بعد عکس میزاری برادر من؟؟:confused:
راستی تا کسی پریمری بلده دیگه نمیره دونبال ادیوس که
موفق باشید
ببخشید من میخام در اواخر فیلم صدا کم کم کـــم شود
چه کار کنم؟
[QUOTE=.:Y2J:.;73334]ببخشید من میخام در اواخر فیلم صدا کم کم کـــم شود
چه کار کنم؟[/QUOTE]
[B]تو ادیوس میخوای صدا کم شه یا پریمیر ؟
[/B]
[QUOTE=MiladBahmanyar;73337][B]تو ادیوس میخوای صدا کم شه یا پریمیر ؟
[/B][/QUOTE]
ادیوس آقا میلاد
[QUOTE=mohammadrezadavari;21489]اخه 2 جا زده بودن به تدوینگر نیاز داریم رفتم که ثبت نام کنم گفتن باید ادیوس بلد باشی نه پیریمیر هیچی دیگه رفتیم نصب کردیم اول بسم الله اینطور شد صدا پخش نمیکنه حالا مشکلم نصف شده یعنی فایل های hd صدا داره ولی sd نداره چرا[/QUOTE]
[B]آقا امید و یاشار جان راست میگن چرا از پریمیر به ادیوس اومدی حالا که اومدی حداقل ادیوس 6 نصب میکردی که بهتره یهو رفتی ادیوس 5 [/B] :62::8::40:
[B]بعد هم تصویرت 4.3 هست پروژه 16.9 باز کردی
[/B]
[QUOTE=.:Y2J:.;73338]ادیوس آقا میلاد[/QUOTE]
[B]الان برات آموزششو میزارم [/B]
[QUOTE=.:Y2J:.;73338]ادیوس آقا میلاد[/QUOTE]
[B]اول از همه ببخش که کانورت نداشتم حجمش 14 مگابایت هست [/B]
[B]اینم لینک دانلود : [/B][url]https://www.mediafire.com/?1956knbj29gkcxx[/url]
[QUOTE=MiladBahmanyar;73342][B]اول از همه ببخش که کانورت نداشتم حجمش 14 مگابایت هست [/B]
[B]اینم لینک دانلود : [/B][URL]https://www.mediafire.com/?1956knbj29gkcxx[/URL][/QUOTE]
[B]اشکال نداره
دستت درد نکنه آقا مرسی[/B]
دوست عزیز شما اشتباه ادیوس رو نصب کردین در زمان نصب ادیوس باید توجه کنید که در آخر کار کارت گرافیک و صدای شما رو رندر می کنه این یعنی حرفه ای بودن نرم افزار و بعد از نصب اگر به هر دلیلی مثله لاینسنس نبودن نرم افزارو یا کپی رایت مدت دار و.... بود می تونی از منوی تنظیمات ادیوس واقع در قسمت تنظیمات Project Options کارت صداتو و گرافیکتو انتخاب کنی.
شما از لایه های تصویری نا محدودی در نرم افزار بر خورداری که می تونی به بهترین وجه از نرم افزار استفاده کنی
این گفتن نداره که باید بهت بگم قابل توجه دوستان عزیز در پست های قبل که پراید مصرفش از بنز کمتره و بنز فقط راحته و خوشگل در ضمن هرچقدر پول بدی آش می خوری ادیوس یه نرم افزار بسیار کم مصرف هستش که برات خیلی چیزای ناممکم رو ممکن می کنه اگه اینکارش باشی من ابتدا با یولید کار می کردم 7 سال پیش بعد شد پریمیر و بهد شد اویل و بعد شد پاورلینک بعد شد وگاس بهد شد افترافکت که هنوزم هست و حالا شده ادیوس که همشون رو قبول دارم ولی ادیوس چیزه دیگه اییه تو صدا و سیما هم چند تا کار ارائه دادم که می بایست با ادیوس باشه تا بتونن رندر HD بگیرن.
خداییش سردتون رو درد آوردم منو ببخشید که بعضی از کلمات در هم شده کیبوردم قاط زده .
همه شادو سر زنده و پاینده.
عید فطر هم پیشاپیش مبارک.