سلام دوستان کسی تجربه ای در فیلمبرداری با canon 70d داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان کسی تجربه ای در فیلمبرداری با canon 70d داره؟
نه من 60D دارم و یه چیزی بگم که منو های دوربین های Canon کاملا مثل هم دیگه هستن
[QUOTE=CG.Edriss;17836]نه من 60D دارم و یه چیزی بگم که منو های دوربین های Canon کاملا مثل هم دیگه هستن[/QUOTE]
دوست عزیز شما از 60d برای فیلمبرداری استفاده میکنید؟
canon 70dنججججججج
بهتره canon 700d
برای کار عکس و کلیپ استفاده می کنم برای فیلم برداری بلدن مدت نه
[QUOTE=GP2;17963]canon 70dنججججججج
بهتره canon 700d[/QUOTE]
70dوای فای داره و در رده نیمه حرفه ای ها قرار داره سنسورش مم بهتر از 700d هست.شما با 700d کار کردید؟
نه کار نکردم
ولی 650 d
کار کردم فلیم برداریش عالیه:
[QUOTE=GP2;18007]نه کار نکردم
ولی 650 d
کار کردم فلیم برداریش عالیه:[/QUOTE]
میخواستم اگه بشه ی نمونه کوتاه فیلم برداری در شب از دوربینت واسم بزاری.ممنون.یا اگه تجربشو داری بگو نویزش زیاده یا کم؟
ببین داش اگه با نیوز مشگل داری!!
دوربین 80 ملیونی هم بخری بازم نیوز میندازن
باید با افتر کار کرده باشی!!
[QUOTE=GP2;18065]ببین داش اگه با نیوز مشگل داری!!
دوربین 80 ملیونی هم بخری بازم نیوز میندازن
باید با افتر کار کرده باشی!![/QUOTE]
افتر اره دوستای خوبی هستیم.خوب اینجور ک میگید نیست دوربین خوب نویز کمتری در حساسیت های بالا داره.راستی 650d سنسور اتو فکوس داره ازش راضی هستی؟
دوست عزیز همیشه دوربین های dslr و یا دوربین های ویدئویی تا حدی تویز دارن. معمولاً بهتره حساسیت یا همونiso پائین باشه و به وسیله ی نورپردازی درست که مختص شب هست و در این نوع نورپردازی از دیفیوزرهای سافت لایت استفاده می شه صحنه شب رو بسازین. البته من هم در جریان هستم که اکثر افرادی که مشغول به کار هستن دسترسی کامل به تجهیزات مناسب نورپردازی رو ندارن. اگه خدا بخواد طریقه ساخت این نوع دیفیوزرها رو براتون ارسال می کنم.
خوب ی سنسور و پردازنده خوب در نویز خیلی دخیله
اقا محمد نظر شما در مورد سنسود 70d چیه
دوست خوبم اگه دنبال دوربین بدونه نویز هستید اینو بگم که در دوربین های دی اس ال ار عامل اصلی که در کاهش نویز موثر دیافراگمتون که در لنز قرار داره .هر چه قدر عدد دیافراگم پایین تر باشه مثلا f1.8 نویز کمتری داره شما باید به دنبال یک لنز با f پایین باشی تا یک بدنه.
سوالی بود در خدمتم.
خیلی ممنون دوست من اما هرچقدرم فاصله کانونی بیشتر باشه عدد دافراگم هم بالا میره و قیمت لنزی با دیافراگم باز و فاصله کانونی بالا فکر کنم دو برابر یک لنز با همان فاصلیه کانونی و دیافراگم بسته تر باشه
پس باید اولویت اول خریدتون رو تو یه لنز خوب بزارید تا یک بدنه خوب.
ممنون از اطلاعات مفیدت نظرت در مورد این لنز چیه
[ATTACH=CONFIG]1973[/ATTACH]
دیافراگمش 4
[QUOTE=shahin_hich;18466]ممنون از اطلاعات مفیدت نظرت در مورد این لنز چیه
[ATTACH=CONFIG]1973[/ATTACH]
دیافراگمش 4[/QUOTE]
شاهين خان پولشو داري ؟؟؟
اين لنز تله هست بهترين لنزه . قيمتش بايد حدود 5 ، 6 تومني باشه
لنز 70_200یکی ازپرفروش ترین لنزهای سری ال کانن میباشد
Canon EF 70-200mm f/4.0L USM Canon EF 70-200mm f/4L IS USM
بیشتر برای کارهای خبری و طبیعت و گه گداری عکاسی مدلینگ استفاده میشه.
لنز خوبیه اما اگه میخواین کار حرفه ای انجام بدین در کنار این لنز باید یه لنز واید نرمال هم داشته باشید.
اگه بگید تو چه زانری میخواین فعالیت کنید راحت تر میتونم راهنمایتون کنم.
البته این رو هم بگم که 70 _200 یک مدل با اف پایین هم داره
Canon EF70 - 200mm f/2.8L IS US
که قیمت این 5.6 تومانه اما اف 4 رشو حدودا 4تومان میفروشن.
و اما اینکه f4 این لنز فاقد لرزشگیر یا همون استاب لیزره
اما.8 f 2 همه چی فوله
به نظر من يه لنز 18-270 mm بگير .
كه از وايد وايد شروع ميشه تا تله تله ..... (دانش سارويي)
[quote=lbaner;18479]لنز 70_200یکی ازپرفروش ترین لنزهای سری ال کانن میباشد
canon ef 70-200mm f/4.0l usm canon ef 70-200mm f/4l is usm
بیشتر برای کارهای خبری و طبیعت و گه گداری عکاسی مدلینگ استفاده میشه.
لنز خوبیه اما اگه میخواین کار حرفه ای انجام بدین در کنار این لنز باید یه لنز واید نرمال هم داشته باشید.
اگه بگید تو چه زانری میخواین فعالیت کنید راحت تر میتونم راهنمایتون کنم.[/quote]
برای کار کلیپ میخوام.لنزهای t-w که عالی هستن اما قیمت سری lشون خیلی بالاست.
راستی یه سوال.واسه یه لنز فیش ای خوب چیرو پیشنهاد میکنی؟
[QUOTE=dr.fazel54;18485]به نظر من يه لنز 18-270 mm بگير .
كه از وايد وايد شروع ميشه تا تله تله ..... (دانش سارويي)[/QUOTE]
داداش سایز فیلترش چنده؟راستی قیمتشو میدونی؟
دوستان عزیز راهنمایی های خوبی رو ارائه کردن که اصلی ترینشون استفاده از لنز با انکسار یا f پائین تر بود. در ضمن هرچی لنز وایدتر باشه f اون هم پائین تره که البته به کیفیت لنز هم بستگی داره. مدت زمان باقی موندن لنز داخل قالب نشانگر انکسار اون هست. هر چی بیشتر تو قالب داخل کارخانه باشه به طبع کیفیت برتری داره. چون در مایعی که قرار عدسی رو تشکیل بده از مواد سخت کننده ی کمتری استفاده شده و این مواد باعث انکسار در لنز می شن. گاهاً یک عدسی به مدت 10 سال داخل قالب می مونه تا حالت خودش رو حفظ کنه. تا چند سال قبل که لنزهای یاشیکا در ژاپن تولید می شد این شرکت ادعا کرده بود که لنزی با انکسار 1:1 تولید کرده که خدا می دونه راست بود یا دروغ.
محمد جان 70dرو میپسندی؟
اگه راستش رو بخوای باهاش کار نکردم. و تجربه دوستانم و همچنین خودم بهم می گه تا با یک دوربین کار نکنی نمی تونی بفهمی دوربین خوبیه یا نه. چون معمولاً شرکتهای سازنده بیش از حد محصولاتشون رو بزرگنمایی می کنن. حتی 5D Mark III هم که دوربین مورد علاقه ی من هست اون چیزی نیست که خود شرکت ادعا کرده. شرکت این ادعا رو داره که این دوربین با دوربین های Redبرابری داره ولی اینطور نیست.
به نظر من هم ادعای کنون در این مورد درست نیست.راستش با پول کمی که دارم خرید 5d mark iiواسم مقدور نیست.الانم کسی دوربین قسطی نمیده.میخوام 70dبگیرم.ببینم کی روند افت قیمتش متوقف میشه.
درسته قیمتش بالاست. البته تو عالم فیلمسازی هیچ کس دوربین نمی خرده. بلکه اجاره می کنه. چون هر روز مدلهای جدیدتر میاد و بالاجبار باید با کیفیتهای بالاتر کار کنی. خرید صرفه ی اقتصادی نداره، البته اگر بخوای باهاش پول در بیاری. اگر دلیه که من هر روز با 6d ای که دارم نزدیک به 100 فریم عکس می گیرم و از عکاسی کردن لذت می برم. جوری که همسرم دوربینم رو هووی خودش می دونه.
راستشو بخوای منم به کار عکاسی فیلمبرداری تدوینو انیمیشن انقد علاقه دارم که گاها ساعتها توش غرق میشم و انگار یه ثانیه بوده.عاشق این کارام.
[QUOTE=shahin_hich;18522]داداش سایز فیلترش چنده؟راستی قیمتشو میدونی؟[/QUOTE]
نمي دونم والا فقط تو آموزشايي دانش ازش صحبت شده بود .
قيمتش تو آمازون هست به دلار....
[QUOTE=dr.fazel54;18602]نمي دونم والا فقط تو آموزشايي دانش ازش صحبت شده بود .
قيمتش تو آمازون هست به دلار....[/QUOTE]
ممنون داش فاظل
70d کانن فوق العادست در روز و حتی برای فیلمبرداری در شب! البته اگه لازم باشه میتونم براتون فیلمش رو بزارم و ببینید کیفیت کار رو اما خودمون 7d و 70d کانن رو داریم و چون کار هیئت انجام میدیم یچیز فراتر از حد انتظارمون جوابگوی ماست.در حالی که فضای مجلس حسینیه دارای نور خیلی کمی هست اما به نحوی فیلم میگیره انگار یه فضای کاملا روشنی رو تصویر گرفتیم. بهرحال دوربین توی رنج قیمتی 4 تومن با این کیفیت فیلمبرداری کاملا راضی کنندست شایدم بیشتر از حد انتظار ماست. تنها ضعفش فیلمبرداری 30 فریم بر ثانیه هست که نمیشه در صحنه های آهسته کیفیت اسلوموشن فوق العاده ای رو بهمون بده
در هر صورت با تجربه ای که از کار با 70d دارم میتونم در این حد بهتون اطمینان بدم که از خرید یه همچین dslr پشیمون نمیشید.
سلام دوستان من دوربین 70d دارم. لنز براش جدا نخرید و لنز خودشه همین جوری به نظرم کیفیتش بدک نیست
میخوام برا موزیک ویدیو فیلم برداری کنم چه لنزی رو پیشنهاد میدید؟
[QUOTE=fbeni;112405]سلام دوستان من دوربین 70d دارم. لنز براش جدا نخرید و لنز خودشه همین جوری به نظرم کیفیتش بدک نیست
میخوام برا موزیک ویدیو فیلم برداری کنم چه لنزی رو پیشنهاد میدید؟[/QUOTE]
اهل فن ها همیشه میگن یه لنز تقریبا 55 بگیرید که مقدار عدد مربوط به دیافراگمش کم باشه تا عمق میدان خوبی بهت بده و توی نور کم زیاد اذیت نشی
حالا شما یه پست جدید بذار که دوستان دقیق تر راهنمایی کنن یا پست های قدیمی در رابطه با لنز رو مطالعه کنید
[URL="http://forum.video-effects.ir/newthread.php?do=newthread&f=43"]پست جدید[/URL]
موفق باشی
اقا یه سوال شما همتون گفتید دوربینتون 30 فریم میگیره ولی من رفتم تو تنظیماتش 25 فریم و 24 فریم داشت با ابعاد 1920
بعد من لنز 135 دارم کیفیت عکسش عالیه ولی کیفیت فیلم بداریش به نظرم اصلا مثل کلیپ های حرفه ای نیست به خاطر لنزشه؟ این فریمش چرا این جوریه؟