-
1 فایل پیوست
سمینار جلوه های ویژه
[attach=config]1614[/attach]
مجتمع فنی تهران میزبان اولین سمینار جلوه های ویژه بصری vfx در تاریخ 92/7/30 از ساعت 16 الی 19 خواهد بود. این سمینار با نمایش دوبله فارسی فیلم انتقام جویان و تحلیل جلوه های ویژه بصری آن همراه خواهد بود
مرکز تخصصی سینمای دیجیتال مجتمع فنی تهران برای اولین بار برگزار می کند.
[list][*]برگزاری اولین سمینار بررسی علوم جلوه های ویژه بصری[*]نمایش کامل فیلم انتقام جویان با دوبله فارسی[*]بحث و تحلیل جلوه های ویژه و تکنیک های بکار رفته در آن[*]معرفی ابزارها و تکنیک های بکار رفته در ساخت جلوه های ویژه[*]مدرسین دوره : امیر فرقانی ، حسین چاوشی ، حمید فرعی[*]تاریخ برگزاری سه شنبه 92/7/30 از ساعت 16 الی 19 [*]محل برگزاری : تهران - شیخ بهائی شمالی - خیابان صائب تبریزی غربی - پلاک 34 - سالن مرکز تخصصی سینمای دیجیتال[*]اطلاعات بیشتر : 021-88045155[/list]
[center][b]این سمینار کاملا رایگان هست . جهت رزرو تماس گرفته و هماهنگ کنید.[/b][/center]
میبینمتون
-
خیلی عالیه رایگان باشه.مرسی
-
-
ممنون ادریس جان به خاطر اطلاع رسانی :o
-
-
اولین بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس ما هویج بودیم؟؟؟؟؟
-
والا به من اینجوری گفتن سعید جان
و این سمینار هیچ ارتباطی به من نداره
-
اخه شعبه ها فرق میکنه اون شعبه کرج بود این شعبه تهرانه اقا سعید شاید بخاطر این هستش.
-
حالا میریم ببینیم چطوره ادریس جان مننون که خبر دادی.
-
-
درود فراوان خدمت همه عزیزان ، دوستان من یک پیشنهادی دارم کسانی که عضو این سایت هستند و میخواهند در سمینار حضور داشته باشند
هماهنگی کنند تا در اونجا در کنار یکدیگر باشیم و برای اشنایی بیشتر به معاشرت بپردازیم . چه کسی مسئول هماهنگی این سمینار میشه ؟
-
بچه ها دوست خوبمون Bvk حرف قشنگی زد اگه هماهنگ کنیم با هم بریم بهتره البته اگه دوست دارید
-
بجه ها ویدیو افکت یه بر چسب بزنن به خودشون ;) ;) ;)
-
لطف داری شما ادریس جان ، من چون قبلا این کار رو با بچه های انجمن خودم قبلا و گروه امنیتی ایران آشیانه انجام دادم ، بازگو کردم ، در صورت
تمایل یک نفر مسئول بشه و شماره تماس ها رو جمع آوری کنه و از طریق sms هماهنگی کنه با دوستان . مرسی ؟
-
من یه کارت بسازم ؟
براتون بذارم تو انجمن بعد تو سمینار همه بزنن رو سینشون که همه بینن بچه ویدئو افکتیم ؟؟ :confused:
-
منم قبلا این کار رو کردم ولی در جشنواره رسانه دیجیتال ؟ این یک سمینار هست و فکر نکنم جلوه خوبی داشته باشه .
-
اگه قبول کنید خودم مسئول هماهنگی میشم
-
حله اقا ، شما مسئول به همین سادگی :) پس هماهنگی با شما
-
دوستانی که میخوان تو سمینار شرکت کنن شماره خودشونو واسه ادریس بفرستن
-
سعید جان شما تو سمینار شرکت می کنید ؟
-
[QUOTE=CG.Edriss;15760]سعید جان شما تو سمینار شرکت می کنید ؟[/QUOTE]
آره میام من تابلوام کارت مجتمع فنی گردنمه ......
-
شماره تماس برای ادریس فرستاده شد ، لطفا چک کنید
-
منم کارت مجتمع فنی می خوام :d
-
دوستانی که در تهران زندگی می کنن کسی دیگه ای تو این سمینار شرکت نمی کنه ؟؟:confused:
-
-
-
-
درود ، دوستان آقا کسی رفت سمینار ؟؟؟؟؟؟؟
-
-
ای بابا من این تایپیک رو ندیدم...
خوب
چطور بود ادریس؟؟؟
-
ای بابا من این تایپیک رو ندیدم...
خوب
چطور بود ادریس؟؟؟
-
خیلی عالی بود درباره جلوه های ویژه فیلم انتقام جویان توضیح دادن واقعا خیلی چیز های که نمی فهمیدم رو تو این سمینار فهمیدم
-
ایول ، حیف شد کاری پیش اومد نشد بیام
-
[QUOTE=Bvk;16853]ایول ، حیف شد کاری پیش اومد نشد بیام[/QUOTE]
چرا ایول????????
-
خب کلی چیز بچه ها دست گیرشون شده دیگه :cool:
-
شاید تا یک ماه دیگه یه سمینار دیگه هم برگزار بشه