نرم افزار طبق آموزش نصب کردم و کرک کردم اما وقتی پلاگین یا اسکریپت رو روی سالید یا متن اجرا میکنم یه علامت ضرب در روی صفحه میاد باید چیکار کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نرم افزار طبق آموزش نصب کردم و کرک کردم اما وقتی پلاگین یا اسکریپت رو روی سالید یا متن اجرا میکنم یه علامت ضرب در روی صفحه میاد باید چیکار کنم ؟
درست کرک نکردید، مراحل کرک را مجدداً انجام دهید.
[QUOTE=pejii;178700]درست کرک نکردید، مراحل کرک را مجدداً انجام دهید.[/QUOTE]
کرک کردن این نسخه کار خاصی نداره فقط باید ایل رو کپی کنیم و جایگزین نسخه قبل کنیم همین
[QUOTE=sajad2010;178701]کرک کردن این نسخه کار خاصی نداره فقط باید ایل رو کپی کنیم و جایگزین نسخه قبل کنیم همین[/QUOTE]
[RIGHT]با سلام ؛
دوست من ، بنظر میرسد مشکل در کرک پلاگین شمااست . اگر افتر افکت را درست کرک نکنید در نهایت و بعد از تمام شدن مدت زمان خاصی که معمولا هفت روز است کلاً قفل شده و اساساً باز نمیشود که شما شاهد یک ضربدر روی محیط نمایشی باشید . پس مشکل در پلاگین شما است . اگر این پلاگین را خودتان نصب کرده اید پس درست کرک نفرموده اید یا فایل کرک خراب است . اما اگرافترافکت را درست کرک کرده و از کرک شدن آن اطمینان دارید و با اینحال با پلاگینهای دیفالت همراه افتر افکت مشکل دارید پس احتمالا فایل نصب شما ناقص بوده است . موفق باشید .[/RIGHT]
[QUOTE=kkhodaey;178705][RIGHT]با سلام ؛
دوست من ، بنظر میرسد مشکل در کرک پلاگین شمااست . اگر افتر افکت را درست کرک نکنید در نهایت و بعد از تمام شدن مدت زمان خاصی که معمولا هفت روز است کلاً قفل شده و اساساً باز نمیشود که شما شاهد یک ضربدر روی محیط نمایشی باشید . پس مشکل در پلاگین شما است . اگر این پلاگین را خودتان نصب کرده اید پس درست کرک نفرموده اید یا فایل کرک خراب است . اما اگرافترافکت را درست کرک کرده و از کرک شدن آن اطمینان دارید و با اینحال با پلاگینهای دیفالت همراه افتر افکت مشکل دارید پس احتمالا فایل نصب شما ناقص بوده است . موفق باشید .[/RIGHT]
[/QUOTE]
ممنووون
دوستان اصلا به نظرتون افترافکت 2019 رو نصب کنیم یانه؟
پریمیر چطور چون مثل اینکه سیستم بالایی رو میخواد؟
[QUOTE=manisa;178711]دوستان اصلا به نظرتون افترافکت 2019 رو نصب کنیم یانه؟
پریمیر چطور چون مثل اینکه سیستم بالایی رو میخواد؟[/QUOTE]
سیستم بالایی نمیخواد
باید ویندوز ورژن جدید باشه
جناب هادیپور عزیز ویندوز من 8.1 آپدیت 2018 هستش بنظرتون جواب میده یانه؟
[QUOTE=manisa;178735]جناب هادیپور عزیز ویندوز من 8.1 آپدیت 2018 هستش بنظرتون جواب میده یانه؟[/QUOTE]
اینطور که من پی بردم برای نسخه های adobe cc 2019 باید از ویندوز 10 نسخه 1609 به بالا استفاده کرد
[QUOTE=sajjad_68;178736]اینطور که من پی بردم برای نسخه های adobe cc 2019 باید از ویندوز 10 نسخه 1609 به بالا استفاده کرد[/QUOTE]
آره مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم:45:
[QUOTE=sajjad_68;178736]اینطور که من پی بردم برای نسخه های adobe cc 2019 باید از ویندوز 10 نسخه 1609 به بالا استفاده کرد[/QUOTE]
آخه اینم شانسه من دارم
مال من ورژن1607هست.:17:
[QUOTE=Newsgraph;178806]آخه اینم شانسه من دارم
مال من ورژن1607هست.:17:[/QUOTE]
چیز زیادی رو از دست ندادی، من که هنوز با CC2014 دارم کار میکنم :p
افرادی رو هم میشناسم که هنوز با CS6 کار میکنند.
سلام.موقع ای که میخوام فیلمی رو در افتر افکت بارگزاری کنم این ارور را میدهد:After Effects Error :could not convert uncode characters)23::46(لطفا راهنمایی کنین قبلا اینطور نبود البته قبلا رو ویندوز هفت بود ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه...الان جدیدترین نسخه افتر افکت رو دان کردم و هیچ فیلمی رو نمیاره و ارور که نوشتم رو میده لطفا راهنمایی کنین..
[QUOTE=Farcry;185543]سلام.موقع ای که میخوام فیلمی رو در افتر افکت بارگزاری کنم این ارور را میدهد:After Effects Error :could not convert uncode characters)23::46(لطفا راهنمایی کنین قبلا اینطور نبود البته قبلا رو ویندوز هفت بود ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه...الان جدیدترین نسخه افتر افکت رو دان کردم و هیچ فیلمی رو نمیاره و ارور که نوشتم رو میده لطفا راهنمایی کنین..[/QUOTE]
سلام و خسته نباشید این خطا معمولا ماله فرمت ویدیو هست فرمت ویدیو رو به mp4 عوض کنید در ضمن حتی اگه ویدیو شما mp4 باشد هم ممکنه به خاطر بعضی کد نویسی های فرمت فیلم افتر قبول نکنه
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]در Adobe Photoshop CS5 :[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]گزینه[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]Layer > Tayp > Create work path[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]Layer > Tayp > Convert Shape[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]وجود دارند[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]اما در Adobe Photoshop CS6 وجود ندارد ؟ درسته؟؟؟؟
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]در Adobe Photoshop CS5 :[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]گزینه[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]Layer > Tayp > Create work path[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]Layer > Tayp > Convert Shape[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]وجود دارند[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Tahoma]اما در Adobe Photoshop CS6 وجود ندارد ؟ درسته؟؟؟؟[/FONT][/COLOR]