اون پهلوونه اسمش گذاشتم ناصر.مرد فقط خودش بقیه اداش در میارن :4:
2 تا آدم تو زیبراش و روبات(شخصیت بندر در سریال فیوچراما)در سینما.رندر ها هم کی شات
امیدوارم خوشتون بیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
اون پهلوونه اسمش گذاشتم ناصر.مرد فقط خودش بقیه اداش در میارن :4:
2 تا آدم تو زیبراش و روبات(شخصیت بندر در سریال فیوچراما)در سینما.رندر ها هم کی شات
امیدوارم خوشتون بیاد
آفرین خیلی خوبن
پالیگان های مدل هایی که در Zbrush ساختید رو مرتب کردید؟
عالیه
[QUOTE=Hadipour;176542]آفرین خیلی خوبن
پالیگان های مدل هایی که در Zbrush ساختید رو مرتب کردید؟[/QUOTE]
ممنون
نه خیلی مرتب نیستن.چون من همیشه کار تک فریم میکنم خیلی به مرتب سازی و توپولوژی و ...اهمیت نمیدم.نهایتا در این حد که با zremesher یکم بهشون سر و سامان بدم
افرین خیلی خوب طراحی کردی به خصوص ناصر
یک سوال داشتم چقدر طول کشید این کاراکتر ها رو بسازید؟
بعد از روی عکس ساختید یا از ذهن؟
[QUOTE=hadinoor;176557]افرین خیلی خوب طراحی کردی به خصوص ناصر
یک سوال داشتم چقدر طول کشید این کاراکتر ها رو بسازید؟
بعد از روی عکس ساختید یا از ذهن؟[/QUOTE]
ممنون
اون روباته و کاراکتر مو سفید حدودا 2 روز(به ساعت حدودا 10 ساعت) ولی ناصر یکم بیشتر طول کشید چون یه چیزی بین کاریکاتور و واقعی هست و میخواستم بیشتر رو جزئیات کار کنم
طرح ها رو هم معمولا از رو عکس و یا فیلم نگاه میکنم میسازم ولی اینطوری نیست که مثلا بلوپرینت باشه بذارم زیر کار و بسازم.اون دوتا مثلا کاراکتر فیلم هستن اون ناصر هم از عکس ها و کاریکاتورهای ناصرالدین شاه قاجار الهام گرفتم.برای همین اسمش ناصر :4:
[B]سلام خیلی عالیه
من خیلی وقته میخوام زیبراش را یاد بگیرم ولی نمیدونم از کجا باید اون دایره که کار رو با اون شروع میکنن بسازم :102:
[/B]
کاراکترات رو ببر توی موهو متحرک کن خیلی جذاب میشه به خصوص ناصر
[QUOTE=magak;176575][B]سلام خیلی عالیه
من خیلی وقته میخوام زیبراش را یاد بگیرم ولی نمیدونم از کجا باید اون دایره که کار رو با اون شروع میکنن بسازم :102:
[/B][/QUOTE]
خب چرا آموزش های پایه ای رو نگاه نمیکنی یاد بگیری؟
[QUOTE=hadinoor;176577]کاراکترات رو ببر توی موهو متحرک کن خیلی جذاب میشه به خصوص ناصر[/QUOTE]
با موهو تا حالا کار نکردم ولی تو فکرش هستم شروع کنم به متحرک سازی کاراکترهام
[QUOTE=hamidbarca;176578]خب چرا آموزش های پایه ای رو نگاه نمیکنی یاد بگیری؟[/QUOTE]
تو یوتیوب ؟[B][/B]
[QUOTE=magak;176581]تو یوتیوب ؟[B][/B][/QUOTE]
اونجا هم خوبه ولی اگه تازه میخوای شروع کنی بهتر که آموزش های 0 تا 100 نگاه کنی کنی که اول یک کلیتی دستت بیاد.آموزش های سایت gumroad خوبه اگه سرچ کنی تو گوگل پیدا میکنی
[QUOTE=magak;176575][B]سلام خیلی عالیه
[/B][/QUOTE]
learn360 این سایت