[ATTACH=CONFIG]1202[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]1197[/ATTACH]
نمایش نسخه قابل چاپ
[ATTACH=CONFIG]1202[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]1197[/ATTACH]
دوستاني كه نزديك هستند به كرج يا ساكن كرج هستند حضور پيدا كنند و استفاده كنند ...
ممنون سعيد جان ...
[QUOTE=omid8h;10775]دوستاني كه نزديك هستند به كرج يا ساكن كرج هستند حضور پيدا كنند و استفاده كنند ...
ممنون سعيد جان ...[/QUOTE]
ممنون از تو امید جان
ممنون سعید جان من سعی می کنم حتما بیام :cool:
جاي ما خالي ........... :(:(:(:(:(
بابا سراسريش كنيد
ایشاالله یه روز با مدیرای سایت یه سمینار بزرگ برگزار کنیم
به ما خیلی دور هست کاش تو خود تهران بود
[QUOTE=Bvk;10785]به ما خیلی دور هست کاش تو خود تهران بود[/QUOTE]
کاششششششش ;););)
سعید خان شما چرا هر عکسی از خودتون میزارید یه شکلید:d:d اگه عکس آواتار قبلی با این و اون پشت صحنه هرو مقایسه کنیم هنگ میکنیم.
سلام
حتما شرکت میکنم
راستی آقا هادی جان اگه ممکنه یه آموزش مربوط به زیرنویس گذاری تو سایت بزار ممنون میشم هادی جان
[QUOTE=marvel;10906]سعید خان شما چرا هر عکسی از خودتون میزارید یه شکلید:d:d اگه عکس آواتار قبلی با این و اون پشت صحنه هرو مقایسه کنیم هنگ میکنیم.[/QUOTE]
والا من همیشه همین شکلی بودم
منم حتما شرکت میکنم .راستی در سمینار در باره چه مسایلی صحبت میکنن ؟ اموزش میدن یا فقط درباره ی این صنعت صحبت میکنن؟
[QUOTE=mohsen_Crs;11033]منم حتما شرکت میکنم .راستی در سمینار در باره چه مسایلی صحبت میکنن ؟ اموزش میدن یا فقط درباره ی این صنعت صحبت میکنن؟[/QUOTE]
بیشتر قصد دارم که در مورد پلاگین های افتر افکت صحبت کنم element 3d . optical flar . particular .......
[QUOTE=sa3id;11039]بیشتر قصد دارم که در مورد پلاگین های افتر افکت صحبت کنم element 3d . optical flar . particular .......[/QUOTE]
شما مدرس هستین اونجا ؟؟؟سمینارو شما برگزار کردین؟
[QUOTE=mohsen_Crs;11059]شما مدرس هستین اونجا ؟؟؟سمینارو شما برگزار کردین؟[/QUOTE]
بله محسن جان ، سعيد عزيز مدرس اين سمينار هستند ...
نایس:p کلا شما مدرس یکی از شعب مجتمع فنی هستین ؟ من میخوام در کلاس هاش ثبت نام کنم میخواستم بدونم چطوریاست ایا تضمینی همه چیزو ادم میتونه به خوبی یاد بگیره ی نه .
[QUOTE=mohsen_Crs;11069]نایس:p کلا شما مدرس یکی از شعب مجتمع فنی هستین ؟ من میخوام در کلاس هاش ثبت نام کنم میخواستم بدونم چطوریاست ایا تضمینی همه چیزو ادم میتونه به خوبی یاد بگیره ی نه .[/QUOTE]
بله عزیز مدرس تدوین و جلوه های ویژه ی مجتمع فنی تهران شعبه البرز هستم
کلاساش نسبت به بقیه آموزشگاه ها بهتر و مجهز تره همچنین استدیو کرماکی داره
تضمین هم که من نمی تونم بدم بستگی به خلاقیت و قدرت گیرایی هنرجوها داره من هرچی که بلدمو میگم!
ممنون از شما استاده محترم من حتما شرکت میکنم در این سمینار امیدوارم چیزای خوبی یاد بگیرم .
آقا جا هست ماهم بیایم یا ظرفیت محدوده؟
امکان داره از سمینارتون فیلم برداری بشه بعد توی همین انجمن بزارید؟
چون بعضی ها شهرستان هستند و اومدن به اونجا مشکل و هزینه داره !
[QUOTE=omid;11295]آقا جا هست ماهم بیایم یا ظرفیت محدوده؟
چون بعضی ها شهرستان هستند و اومدن به اونجا مشکل و هزینه داره ![/QUOTE]
ِِِِ راست میگه ها چرا به فکر خودمون نرسید . ممنون امید جان
سعید اگه میتونی و در توانت هست این کارو بکن لطفا .
[QUOTE=omid;11295]آقا جا هست ماهم بیایم یا ظرفیت محدوده؟
چون بعضی ها شهرستان هستند و اومدن به اونجا مشکل و هزینه داره ![/QUOTE]
جا که هست تشریف بیارید ولی در مورد فیلمبرداری باید باشون صحبت کنم ببینم میزارن این کارو انجام بدیم یا نه.....
اگه فیلمبرداری بشه بلا استثنا همه بچه های انجمن میتونن ببینند و چه بسا همه کس از سراسر وب
[QUOTE=omid;11321]اگه فیلمبرداری بشه بلا استثنا همه بچه های انجمن میتونن ببینند و چه بسا همه کس از سراسر وب[/QUOTE]
چشم من تلاشمو میکنم اجازشو بگیرم
درود به همه ی اونایی که امروز رفتن سمینار
خب تعریف کنید سمینار چطور بود چه چیزایی رو از دست دادیم راستی گذاشتن فیلم برداری بشه یا نه
سعید بیچاره هنوز تو کف سمیناره نیومده انجمن :))))))))))))
[B][SIZE=3][COLOR="#008000"]بی صبرانه منتظرم ببینم چه چیزایی گفت و شنود شده در این سمینار....[/COLOR][/SIZE][/B]
خدمت همه دوستان محترم .... امروز سمینار با حضور دوستداران جلوه های ویژه برگزار شد و کسانی که در این سمینار حضور پیدا کردند نظرات . پیشنهاداتی در خصوص جلوه های ویژه دادند ... در این سمیتار که در فضایی بسی گرم و صمیمی برگزار گردید در خصوص
1- پلاگین های مفید در افتر افکت جهت ساخت کلیپ مثل particular , element 3d به طور مشروح بحث شد .
2- راجع به نرم افزار های ترکینگ با معرفی نرم افزار قدرتمند boujuo به طور مفصل بحث شد .
3- در خصوص صنعت ویژوال افکت هم بین دوستان بحث و تبادل نظر شد .
البته مباحث دیگری مثل استفاده از نرم افزار های سه بعدی و انیمیشن سازی و بهر گیری از آنها در افنر افکت هم بحث شد که از ذکر آنها بنده خودداری کردم .
ازبرادر خوبمون سعید سالاروند (دبیر و سخنران سمینار) عزیز هم تشکر می کنیم که اهتمام ویژه ای در پر بار نمودن سمینار ورزیدند.
سلام
دوستان متاسفانه استقباله خوبی از سمینار نشد خداییش تبلیغات هم خیلی کم بود ولی با دوستانی که تشریف آوردن صحبیهای مفیدی کردیم و به نتیجه های خوبی هم رسیدیم که تو پستای بعدی خبر میدم
سلام خبری نشد؟!
فیلمبرداری شد؟
آقا سعید ما را هم به فیض برسون؟