-
تیک زدن فیلم
با سلام
من به یک مشکلی بر خوردم
من فیلمم رو تو افتر افکت درست میکنم و ی بار نگاه میکنم بدون مشکله
سیو کینم و میرم به media encoder (برنامه من جدا از افتر افکت هس جداگانه دانلود کردم نصب کردم)
اونجا فیلم رو میزنم و شروع میکنه به render وقتی تموم میشه میرم اجرا میکنم
کلیپ کاملا درست ولی درس در چند ثانیه اخری ی تیکی میخری مثلا صدایی که گذاشتم روش
2بار تکرار میشه همون تیکه انگار تیک داره چطور میتونم این مشکل رو رفع کنم؟؟
تو چند تا کلیپ هم امتحان کردم تو همشون اخرش ی تیک میخره و 2بار ی کلمه رو میگه
اگه راه حلی میدونید ممنون میشم راهنماییم کنیم
-
سلام
کیفیت ویدیو زیاده فکر کنم سیستم کند میشه
با این نرم افزار تبدیل کنید ببین چی میشه
[url]http://forum.video-effects.ir/thread1869.html[/url]
-
[QUOTE=Hadipour;148606]سلام
کیفیت ویدیو زیاده فکر کنم سیستم کند میشه
با این نرم افزار تبدیل کنید ببین چی میشه
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread1869.html[/URL][/QUOTE]
استاد لیمک دانلودش اشکال داره
یکیم که همین برنامه رو نمیتونم کاری کنم اونجوری نشه
چون کیفیتش اینا خیلی خوب میشه و هر جور تو افتر افکت هست به همون مدل ضیط میکنه به فرمت mp4
-
[QUOTE=soheilx57;148642]استاد لیمک دانلودش اشکال داره
یکیم که همین برنامه رو نمیتونم کاری کنم اونجوری نشه
چون کیفیتش اینا خیلی خوب میشه و هر جور تو افتر افکت هست به همون مدل ضیط میکنه به فرمت mp4[/QUOTE]
خوب درسته
شما وقتی خروجی گرفتید روی یک سیستم خوب تست کنید ببینید باز هم همین مشکل رو داره بعد حجمش زیاده؟
-
[QUOTE=Hadipour;148655]خوب درسته
شما وقتی خروجی گرفتید روی یک سیستم خوب تست کنید ببینید باز هم همین مشکل رو داره بعد حجمش زیاده؟[/QUOTE]
این سیستمم زیادم پایین نیس حجمشم اکثرا 12mb اینا میشه وقتی میزنم
-
[QUOTE=soheilx57;148672]این سیستمم زیادم پایین نیس حجمشم اکثرا 12mb اینا میشه وقتی میزنم[/QUOTE]
خوب پس از این نیست
اگه می تونین از مراحل خروجی دقیق فیلم بگیرید بزارید یا پروژه رو بزارید
-
با سلام ؛
خروجی را مستقیما از افترافکت بگیر . به مدیا انکودر نفرست . چون گاهی بدلیل اینکه یا پروژه سنگین است و یا سیستم ضعیف است رندر اولیه و فایلهایی که افتر در کش خود میسازد ناقص در می آیند و این عوارض پیش می آید . پس بهتر است خروجی را مستقیم بعهده خود افتر افکت بسپاری . امتحان کن ! ... موفق باشی .
-
[QUOTE=kkhodaey;148697]با سلام ؛
خروجی را مستقیما از افترافکت بگیر . به مدیا انکودر نفرست . چون گاهی بدلیل اینکه یا پروژه سنگین است و یا سیستم ضعیف است رندر اولیه و فایلهایی که افتر در کش خود میسازد ناقص در می آیند و این عوارض پیش می آید . پس بهتر است خروجی را مستقیم بعهده خود افتر افکت بسپاری . امتحان کن ! ... موفق باشی .[/QUOTE]
اخه میخوام خروجیم mp4باشه که افترر افکت خودش نداره
-
[QUOTE=Hadipour;148683]خوب پس از این نیست
اگه می تونین از مراحل خروجی دقیق فیلم بگیرید بزارید یا پروژه رو بزارید[/QUOTE]
[url]http://up.facenama.com/file/171277/1471548202945306_mp4.mp4.html[/url]
اینم فایل خروجی
-
با سلام ؛
مشکلی نیست !.... شما خروجی "اِ وی آی "بگیرید و بعد با مبدل آنرا به "ام پی فور" تبدیل کن.
-
[QUOTE=soheilx57;148700][URL]http://up.facenama.com/file/171277/1471548202945306_mp4.mp4.html[/URL]
اینم فایل خروجی[/QUOTE]
عزیز این اصلا ربطی به خروجی نداره!
دوربین شما لرزش داره این کار تو خروجی انجام نمیشه شما نباید با خود دوربین اون رو انیمیت کنید بهتره با Nul Object این کارو انجام بدید خیلی بهتره
[url]http://www.video-effects.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%a7%d9%86%db%8c%d9%85%db%8c%d8%aa-%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%b1%db%8c%d9%be%d8%aa-simplecamerarig-%d8%af%d8%b1-%d8%a7/[/url]
ببینید اون ثانیه ها چه کیفریم هایی ساختید حذف کنید
-
[QUOTE=Hadipour;148705]عزیز این اصلا ربطی به خروجی نداره!
دوربین شما لرزش داره این کار تو خروجی انجام نمیشه شما نباید با خود دوربین اون رو انیمیت کنید بهتره با Nul Object این کارو انجام بدید خیلی بهتره
[URL="http://www.video-effects.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%a7%d9%86%db%8c%d9%85%db%8c%d8%aa-%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%b1%db%8c%d9%be%d8%aa-simplecamerarig-%d8%af%d8%b1-%d8%a7/"]http://www.video-effects.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%a7%d9%86%db%8c%d9%85%db%8c%d8%aa-%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%b1%db%8c%d9%be%d8%aa-simplecamerarig-%d8%af%d8%b1-%d8%a7/[/URL]
ببینید اون ثانیه ها چه کیفریم هایی ساختید حذف کنید[/QUOTE]
اخه استاد فقط تو این نیس فیلم هایی که خودم میسازم یا بادور بین که فیلم برداری کردم ی چیز مثلا در افتر افکت اضافه میکنم بعد که میرم تو media encoder میزنم باز همین جوری تیک میخوره یکیم گه مشکل از کیفریم باشه چرا تو افتر افکت که اجرا میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد بدونه هیچ تیکی ولی تو media encoder که ضبط میکنم تو خروجی اون جور تیک میخوره؟
-
[QUOTE=soheilx57;148706]اخه استاد فقط تو این نیس فیلم هایی که خودم میسازم یا بادور بین که فیلم برداری کردم ی چیز مثلا در افتر افکت اضافه میکنم بعد که میرم تو media encoder میزنم باز همین جوری تیک میخوره یکیم گه مشکل از کیفریم باشه چرا تو افتر افکت که اجرا میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد بدونه هیچ تیکی ولی تو media encoder که ضبط میکنم تو خروجی اون جور تیک میخوره؟[/QUOTE]
تو خود افتر افکت خروجی میگیرید مشکلی نیست؟ اگه اینطوریه حتما در تنظیمات Encoder دست بردید حذف و نصب کنید
-
[QUOTE=kkhodaey;148704]با سلام ؛
مشکلی نیست !.... شما خروجی "اِ وی آی "بگیرید و بعد با مبدل آنرا به "ام پی فور" تبدیل کن.[/QUOTE];f
کیفیتش کمتر میشه بعدم که کار زیاد میشه چند ساعت میکشه افتر افکت تبدیل کنه بعد هم اون رو تبدیل کنم خیلی میشه
-
[QUOTE=Hadipour;148725]تو خود افتر افکت خروجی میگیرید مشکلی نیست؟ اگه اینطوریه حتما در تنظیمات Encoder دست بردید حذف و نصب کنید[/QUOTE]
الان این کارو کردم بازم مشکلم حل نشد
-
با سلام ؛
به فرمایشات استاد هادی پور در زمینه حذف کیفریم های ساخته شده احتمالی در آن نقطه و لرزش دوربین و ... که استاد فرمودند توجه کردید . یعنی ایراد از جانب آن بخش نیست ؟! ... در ضمن کیفیت فیلم صد در صد در فرمتهای مختلف کم و زیاد میشود . مثلا " فرمت اِ وی آی " از فرمت " ام پی فور " کیفیت برتری دارد اما دیدن خروجی تصویر با پلیرهای مختلف هم متفاوت است مثلا کیفیت رنگ یک ویدئوی واحد با پلیر کویک تایم با کیفیت رنگ همان ویدئو در ک ام پلیر کاملا متفاوت است . چون تنظیمات غلظت رنگ در آنها تفاوت دارد . برای همین است که در یک تلویزیون یک زنگ و در یک تلویزیون دیگر همان فیلم به غلظت رنگی دیگری دیده میشود و ما به اشتباه آنرا به کیفیت فیلم ربط میدهیم در حالیکه مربوط به تنظیمات غلظت رنگ است . ایراداتی که استاد هادی پور گرفتند را هم بر طرف کن ببین چی پیش می آید . موفق باشی
-
[QUOTE=kkhodaey;148789]با سلام ؛
به فرمایشات استاد هادی پور در زمینه حذف کیفریم های ساخته شده احتمالی در آن نقطه و لرزش دوربین و ... که استاد فرمودند توجه کردید . یعنی ایراد از جانب آن بخش نیست ؟! ... در ضمن کیفیت فیلم صد در صد در فرمتهای مختلف کم و زیاد میشود . مثلا " فرمت اِ وی آی " از فرمت " ام پی فور " کیفیت برتری دارد اما دیدن خروجی تصویر با پلیرهای مختلف هم متفاوت است مثلا کیفیت رنگ یک ویدئوی واحد با پلیر کویک تایم با کیفیت رنگ همان ویدئو در ک ام پلیر کاملا متفاوت است . چون تنظیمات غلظت رنگ در آنها تفاوت دارد . برای همین است که در یک تلویزیون یک زنگ و در یک تلویزیون دیگر همان فیلم به غلظت رنگی دیگری دیده میشود و ما به اشتباه آنرا به کیفیت فیلم ربط میدهیم در حالیکه مربوط به تنظیمات غلظت رنگ است . ایراداتی که استاد هادی پور گرفتند را هم بر طرف کن ببین چی پیش می آید . موفق باشی[/QUOTE]
دوست عزیز مشکل از کیفریم نیس استاد بخاطر اون کلیپ که گذاشتنم گفتن شاید از کیفرم باشه
تو کلیپ های دیگه که اصلا کیفرم توش به کار نبردم هم همون طوری میشه
اصلا عصابم رو به هم ریخته