-
نظر سنجی در مورد مسابقه
با سلام خدمت دوستان عزیز
خب با مشورت با حسین آقا قرار شد یک مسابقه خوب درست کنیم و البته جایزه داره !!!!
اگر توی نظر سنجی بالا تر از 20 نفر شرکت کردند مسابقه رو آغاز می کنیم ....
بقیه کارهایی که می خواد انجام بشه رو حسین آقا توی همین تاپیک بازگو می کنند ...
-
1 فایل پیوست
کسانی که تو مسابقه برنده شدند کارشان همراه با مشخصات در صفحه اول وبسایت گذاشته میشه تا بیشتر شناخته شه
در قسمتی که علامت سوال زده
[ATTACH=CONFIG]678[/ATTACH]
بازدید کنندگان وبسایت زیاد هستند و مطمئن باشید که این مسابقه ها باعث پیشرفت شما میشود
جایزه مسابقه مبلغی ناچیز است چون ما قراره هر هفته یک مسابقه بزاریم پس نمیشه خرج زیاد کرد
کسانی که مسابقه میلیونی میزارن به خاطر اینه که اون مسابقه حداقل 5 ماه طول میکشه
سوالات مسابقه خیلی سخت نیستند - مثلا بهترین ترکینگ رو با پلاگین 3d camera tracker انجام دهید
بهترین نورپردازی با element 3d یا ...
خوب منتظر نظر شما هستیم
-
در ضمن نگران فایل پروژه نباشید اونها رو خوده مدیران سایت می ذارند و شما فقط باید کار رو انجام بدید ....
و در آخر هم بگم 5 روز فرصت دارید تا نظر بدید ...
دوستانی که در نظر سنجی شرکت می کنند و جواب مثبت میدن به انجام این مسابقه باید شرکت کنند ...
موفق و پیروز باشید ...
-
[B]دوستان در قسمت نظرسنجی نظر بدید
بله یا خیر
[/B]
-
-
به نظرم مسابقه ی جالبی میشه.البته ایده اشم جالبه....
دمتون گرم آقا حسین که به فکر بچه های ویدیو افکت هستید.
بازم Thx
-
امید جان ایده جالبناکی هست امیدوارم بتونیم کارهای خوبی ارائه کنیم
-
آره امروز صبح با حسین نشتیم یه فکرایی کردیم ...
امیدوارم خوب از آب در بیاد ....
البته دوستان هم باید این اعتماد به نفس رو پیدا کنند و شرکت کنند ....
این انجمن بیبش از 3000 کاربر داره ، یعنی توی این مدت باید 20 نفر کار رو یاد گرفته باشند ...
امیدوارم شرکت کنند دوستان ، تا بتونیم یه کار خوب ارائه بدیم و هر هفته یک برنده داشته باشیم و به قول حسین عزیز یه انگیزه بشه واسه دوستان ...
-
100% جیز خوبی از آب در میاد ;) ;) ;)
-
آقا قبول نیس من افتر افکت ندارم رو سیستمم
مسابقه فتوشاپ بزار :d
-
-
تا به حال 10 نفر امادگی شرکت خودشون رو اعلام کردند ....
دوستانی که اعلام حضور کردند لطفا ...
توی همین تاپیک هم اعلام حضور کنند که مشخص بشه چه کسانی می خوان شرکت کنند ...
مسابقه رو به احتمال زیاد 5 شنبه شروع کنیم البته اگر حسین اوکی بده ...
منتظر هستم تا اعلام حضورتون رو توی یک پست اعلام کنید ....
ممنون از همه دوستان ....
-
من گفتم و بازم ميگم پايه اتم داش اميدو حسين .:p:p
-
ایها الرفقا اعلان امادگی مینمایندددددددددی.... ( کوچیک همه دوستان حمید رضا هستم)
-
من شرکت می کنم اما باید بدونیم در مورد چه نرم افزاری و در چه رابطه ای باید مسابقه انجام بشود
همین طوری که نمی شود هر کسی بیاید و بگوید من شرکت می کنم باید معلوم باشه در چه سطحی و چه زمینه ای هست
-
[QUOTE=Hadipour;6582]کسانی که تو مسابقه برنده شدند کارشان همراه با مشخصات در صفحه اول وبسایت گذاشته میشه تا بیشتر شناخته شه
در قسمتی که علامت سوال زده
[ATTACH=CONFIG]678[/ATTACH]
بازدید کنندگان وبسایت زیاد هستند و مطمئن باشید که این مسابقه ها باعث پیشرفت شما میشود
جایزه مسابقه مبلغی ناچیز است چون ما قراره هر هفته یک مسابقه بزاریم پس نمیشه خرج زیاد کرد
کسانی که مسابقه میلیونی میزارن به خاطر اینه که اون مسابقه حداقل 5 ماه طول میکشه
سوالات مسابقه خیلی سخت نیستند - مثلا بهترین ترکینگ رو با پلاگین 3d camera tracker انجام دهید
بهترین نورپردازی با element 3d یا ...
خوب منتظر نظر شما هستیم[/QUOTE]
دوست عزیز اینجا حسین جان گفتند در چه مورد هست ....
در حال حاضر این اول کار هست می خواهیم در مورد همه نرم افزارهایی که اینجا آموزش داده میشه مسابقه بذاریم....
اولین مسابقه در مورد نرم افزار افترافکت هست دوست عزیز ...
-
برای شرکت 20 نفر لازمه ...
فعلا 11 نفر اعلام آمادگی کردند ....
-
-
خيلي ضايع هست . بابا چرا كسي نمياد شركت كنه . نترسيد تجديد نمي شين . امتحان مدرسه كه نيست . ;)
:p
-
: ))) واسه منم جالبه ....
یعنی توی این 3000 کاربر فقط 11 نفر !!!!!!!!!!!؟
من که به حسین گفتم اگر 1000000 نرفر کاربرم باشه بازم همین چند نفری که توی بحثها شرکت می کنند حضور دارند و اضافه نمیشه بهشون ....
به نظر من مثه خیلیا دیگه آموزشها رو پولی کنه و یه منبع درآمدی واسه خودش درست کنه ...
من موندم چند وقته که این انجمن هست !!!!؟ چند نفر آموزشها رو دیدند و یاد گرفتند !!!!؟
یعنی فقط 11 نفر این اعتماد به نفس رو دارند که شرکت کنند ؟
-
خيليا واسه استفاده از فايل هاي آماده و دانلود پلاگين و..... ميان عضو مي شن . كارشون هم كه راه افتاد ديگه سر نمي زنن .
حسين جان بايد يه كاري كنه ، بايد بگه هر كي شركت كرد آموزش ها شاملش مي شن . :D
:p
-
نه فاضل جان بیشتر دوستان مبتدی هستند و نباید این رو فراموش کرد ....
واقعا همین 11 نفر هم عالیه من فکر نمی کردم 11 نفر شرکت کنند دستشونم درد نکنه ....
هر موقع حسین بگه با همین 11 نفر شروع می کنیم ...
-
جريان اون يه نفر كه شركت نمي كنه چيه ؟ :d
-
: ))) اون حسین شرکت نمی کنه !!!
-
-
این مسابقات فقط کاربران هستند ...
بنده حقیر نمی تونم شرکت کنم ولی کار رو انجام میدم تا دوستان نظرات رو بدن ....
حسین گفته شرکت نکن آبروت میره : )) بچه ها حرفه ای هستند ...
-
امید جان شما شرکت نکنی که مسابقه مزه ای نداره من به حسین جان میگم انشاءا... که قبول کنه
-
-
اگه قبول نكرد هم تو كار رو انجام بده . جون بايد يه معياري واسه قياس كار ها باشه ديگه
-
خود حسین هست ....
البته قرار به عنوان کسی که نظر میده در خدمتتون باشم ....
-
تو جز هيئت جودي هستي . نه ؟!!! :p
-
: )) ، خودم خبر ندارم !!!!!!!!! شاید باشم شایدم نباشم ....
من هنوز اعتماد به نفس شرکت کرد رو ندارم :)
-
خب مثه اینکه کلا 15 نفر موافقت کردند ....
به زودی یه مشورت با حسین می کنم اگر موافق بود که مسابقه رو با همین 15 نفر انجام بدیم ...
-
خب مسابقه در چه موردی هست؟
-
داداش سلام جریان این مسابقه چیشده؟
نظرسنجی ک بستست
-
[QUOTE=shahin_hich;52211]داداش سلام جریان این مسابقه چیشده؟
نظرسنجی ک بستست[/QUOTE]
شاهین جان این تاپیک قدیمیه عزیز ، متاسفانه اون موقع زیاد مورد توجه قرار نگرفت ، ما هم کلا بی خیال شدیم ....
-
[QUOTE=omid8h;52214]شاهین جان این تاپیک قدیمیه عزیز ، متاسفانه اون موقع زیاد مورد توجه قرار نگرفت ، ما هم کلا بی خیال شدیم ....[/QUOTE]
[B]اره داداش تاریخشو دیدم ولی چون تو پست های مهم بود گفتم ی سوالی بپرسم.ممنون امید عزیز[/B]
-
[QUOTE=shahin_hich;52218][B]اره داداش تاریخشو دیدم ولی چون تو پست های مهم بود گفتم ی سوالی بپرسم.ممنون امید عزیز[/B][/QUOTE]
خواهش می کنم عزیز ... الان درستش می کنم عزیز ....
-
[QUOTE=omid8h;52222]خواهش می کنم عزیز ... الان درستش می کنم عزیز ....[/QUOTE]
[B]ممنون داداش[/B]
-
به نظر جالب میاد...فقط صبر کنید یه لپ تاپ سفارش دادم تا هفته اینده دستم میرسه....راستی مسابقه چجوریاست یعنی هر کی ایده و کار قشنگتری انجام بده و اشتراک بزاره بعد بهترین انتخاب میشه و جوایز داره ؟ البته جوایزش زیاد مهم نیست همین که انتخاب شی حس خوووفی داره