وقتی فایل mov رو به نرم افزار انتقال میدم ارور زیر رو میده
after effects error : file ‘Dirt_charge_20.mov’cannot be imported _ this ‘.mov’ file is damaged or unsupported.
خیلی ممنوم میشم کمک کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی فایل mov رو به نرم افزار انتقال میدم ارور زیر رو میده
after effects error : file ‘Dirt_charge_20.mov’cannot be imported _ this ‘.mov’ file is damaged or unsupported.
خیلی ممنوم میشم کمک کنید.
QuickTime Player نصب داری روی سیستم ...
K-Lite Codec Pack رو هم نصب کن ....
و یادت باشه اسم فایل و فولدری که ویدئو داری فارسی نباشه
چه رابطه ای بین این پلیر با افتر داره که باعث شد مشکل حل بشه؟
باتشکرات فراوان
[B]افتر افکت برای اینکه یتونه فایل های ویدئویی رو وارد کنه نیاز به کدک داره که با کمک نصب پلیرهای مختلف کدک ها بر روی افتر افکت نصب میشه
مثلا پسوند MOV اخثصاصی نرم افزار Apple Quick Time است پس باید این نرم افزار رو نصب کنید تا افتر افکت بتونه این پسوند رو بدون هیچ مشکلی وارد کنه
پسوند های دیگر هم پلیر خودشونو دارند
[/B]
برای پسوند های vob باید چیکار کرد؟
تا اونجایی که می دونم کلا vob رو ساپورت نمی کنه ولی شما می تونی توی پریمیر این کار رو بکنی البته روی پریمیر CC تست کردم بعد لینک کردم به افتر افکت ...
با سلام
ببخشید قبلا پسوند mov در افترباز میشد اما الآن نه چیکار کنم
ممنون
[QUOTE=Animationx69;49108]با سلام
ببخشید قبلا پسوند mov در افترباز میشد اما الآن نه چیکار کنم
ممنون[/QUOTE]
[B]دوست عزيز Quick Time رونصب كن تا فرمت mov روپشتيباني كنه اين كار هم ميتوني انجام بدي فرمت رو به avi تغيير بدي درست ميشه [/B]
سلام امیدوارم که خوب باشین
Quick Time نصبه تا امروز هم Import میشد اما بعدازظهر ارور داد
[QUOTE=Animationx69;49179]سلام امیدوارم که خوب باشین
Quick Time نصبه تا امروز هم Import میشد اما بعدازظهر ارور داد[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]دوست عزیز یه عکس از Error قرار بدید تا ببینم Error چی بوده ...[/COLOR]
سلام ،همین اروری که آقا بهنام در بالا گذاشتن
[QUOTE=Animationx69;49183]سلام ،همین اروری که آقا بهنام در بالا گذاشتن[/QUOTE]
دوست عزیز اگر به آخر ارور توجه کنید گفته فایل ویدئوی شما خراب شده و یا ساپورت نمی کنه ...
شما با پلیر تست کنید ویدئو رو ببینید باز میشه یا نه ...
برای من هم مشکل شما پیش اومد و مشکل از کدکها نبود ، فایل ویدئویی من آسیب دیده بود و افتر نمی تونست بازش کنه ...
البته اگر در پلیر پخش کنه مشکل از کدکها هست ....
[B]من مشکل مشابهی پیدا کردم
ویدیویی با گوشی g3 گرفتم که میخوام بندازم تو نرم افزار لرزشگیر Mercalli اما ارور میده
کانورتر ها هم این کلیپو هرچی ایمپورت میکنم عکس العملی نشون نمیدن انگاری اصلا ایمپورتش نکردم
افتر افکت و پریمیر و اینکودر اینو میتونن بخونن ؛ با استفاده از اینا فرمتشو عوض کردم ولی بازم نمیخونه
پک کدک رو هم نصب کردم
کویک تایم هم نصبه
مدیا پلیر کلاسیک هم نصبه
[/B]
[QUOTE=SINA-H;141282][B]من مشکل مشابهی پیدا کردم
ویدیویی با گوشی g3 گرفتم که میخوام بندازم تو نرم افزار لرزشگیر Mercalli اما ارور میده
کانورتر ها هم این کلیپو هرچی ایمپورت میکنم عکس العملی نشون نمیدن انگاری اصلا ایمپورتش نکردم
افتر افکت و پریمیر و اینکودر اینو میتونن بخونن ؛ با استفاده از اینا فرمتشو عوض کردم ولی بازم نمیخونه
پک کدک رو هم نصب کردم
کویک تایم هم نصبه
مدیا پلیر کلاسیک هم نصبه
[/B][/QUOTE]
با سلام
فرمت فیلم اصلی چیه؟
فرمت خروجی با محصولات ادوبی چیه؟
فایل بصورت بند انگشتی ( نمایش کوچک فایل داخل فولدر ) دیده میشه یا نه؟
اگه بعد پسوند نام فایل ویدئو عبارت دیگری اضافه شده ، اون ها رو حذف کنید.
[QUOTE=ali fallah;141318]با سلام
فرمت فیلم اصلی چیه؟
فرمت خروجی با محصولات ادوبی چیه؟
فایل بصورت بند انگشتی ( نمایش کوچک فایل داخل فولدر ) دیده میشه یا نه؟
اگه بعد پسوند نام فایل ویدئو عبارت دیگری اضافه شده ، اون ها رو حذف کنید.[/QUOTE]
[B]mp4
فیلم بصورت بند انگشتی دیده میشه
با ک ام پلیر و مدیا پلیر هم پخش میشه
پسوندی بهش اضافه نشده
تو خروجی با mov و h264 هم امتحان کردم نشد[/B]
[QUOTE=SINA-H;141320][B]mp4
فیلم بصورت بند انگشتی دیده میشه
با ک ام پلیر و مدیا پلیر هم پخش میشه
پسوندی بهش اضافه نشده
تو خروجی با mov و h264 هم امتحان کردم نشد[/B][/QUOTE]
خوب با این فرمت ها نباید مشکلی باشه ، خصوصاً که با پلیرها پخش میشه و خروجی هم با محصولات ادوبی گرفتید. یعنی فایل مشکلی نداره.
نکنه نرم افزار درست کرک نشده و از نسخه دمو استفاده میکنید.
برای یکی از ورژن ها با دادن شماره سریال فعال میشه و برای یک ورژن دیگه باید هم شماره سریال بدید و یک فایل در محل نصب نرم افزار کپی کنید.
نام فایل هم حتماً انگلیسی هستش ، وگر نه در محصولات ادوبی نمیتونستید خروجی بگیرید.
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
[quote=ali fallah;141323]خوب با این فرمت ها نباید مشکلی باشه ، خصوصاً که با پلیرها پخش میشه و خروجی هم با محصولات ادوبی گرفتید. یعنی فایل مشکلی نداره.
نکنه نرم افزار درست کرک نشده و از نسخه دمو استفاده میکنید.
برای یکی از ورژن ها با دادن شماره سریال فعال میشه و برای یک ورژن دیگه باید هم شماره سریال بدید و یک فایل در محل نصب نرم افزار کپی کنید.
نام فایل هم حتماً انگلیسی هستش ، وگر نه در محصولات ادوبی نمیتونستید خروجی بگیرید.
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.[/quote]
[b]آقا دمت گرم
اسمش فارسی بود! انگلیسیش کردم درست شد:6:
جالب اینه که محصولات ادوبی با اسم فارسی تونسته بودن بخوننش ولی نرم افزارهای دیگه نه
نسخه cc2015
[/b]