استاپ موشن از طریق پریمایر
سلام خدمت مدیر و سایر کاربران سایت ویدیوافکت، بنده قصد دارم ی انیمیشن استاپ موشن برای یه جشنواره بسازم. تمام امکانات اولیه فراهم شده. درباره شکل کار یه توضیح میدم و مشکلی که برام پیش اومده رو بازگو میکنم تا بین دوستان اگر کسی بلد بود راهنمایی کنه. ضمنا اگر کسی مایل بود یه وسیله ارتباطی مثل شماره یا ایمیل بذاره برام. چنانچه مشکلات بیشتری پیش اومد برام از راهنمایی شون استفاده کنم و ضمنا حاضرم یه مبلغ توافقی رو هم بپردازم و یا اینکه مشابهش رو برای شخص راهنمایی کننده به عنوان مثال شارژ سیمکارت بخرم. البته بازم عنوان میکنم که این مبلغ برای در دسترس بودن شما و همچنین دریافت کمک مبسوط هست. لطفا کمی حوصله داشته باشید. اینجا من دوتا مشکل رو عنوان میکنم. اگر انیمیشن بره ناقلا رو دیده باشید پس تا اندازه ای با استاپ موشن آشنایی دارید. برای استاپ موشن در حقیقت از کنار هم قرار دادن تعداد زیادی عکس استفاده میشه. کارتون پت و مت هم همین تکنیک رو داره. یعنی تمام اشیا و شخصیتها داخل کادر قرار میگیرن. عکس اول گرفته میشه، بعد یه حرکت خیلی کوچیک از طرف یکی از سوژه ها انجام میشه. یه عکس گرفته میشه و به همین ترتیب. وقتی تو کار ادیت این عکسها به هم دوخته میشه اینجور بنظر میاد که سوژه ها حرکت پیوسته ای دارن. حالا سوال من اینه: من با یه گوشی موبایل و با سایز 9*16 عکس میگیرم. وقتی این عکسها وارد محیط پریمایر میشن اولا باید هر عکس نهایتا یک دهم ثانیه طول بکشه. (مدت زمان از این بیشتر نشه، چون زمان نمایش حالت پرش و خشن ایجاد میکنه. انگار فیلم رو دور تند افتاده) اما مثل اینکه مقیاس تقسیم ثانیه حدود 30 هست تو پریمایر. اگر عکس رو در زمان 0.03 ثانیه پریمایر قرار بدم درست میشه اون مدت زمانی که میخوام؟ منظورم درجه بندی ثانیه در قسمت تایم لاین هست.
دوم و صد البته سوال بسیار مهمتر: وقتی عکس وارد پریمایر میشه همون سایزی هست که عکس تو دوربین گرفته شده. اما وقتی وارد تایم لاین میشه فقط قسمت میانی عکس دیده میشه. یعنی تو پنجره سمت چپ که پنجره source هست، عکس درسته و همونیه که من گرفتم. اما بعد از انتقال به تایم لاین میبینیم که عکس فقط قسمت مرکزی اش تو نسخه خروجی یا همون پنجره program میاد. خیلی تنظیمات رو گشتم.راه حلی ندیدم. عکسها پنج مگاپیکسلی و با سایز 16*9 گرفته میشن که خیلی مناسبه نمایش با سینما خانگی ها هست. یعنی حس بهتری رو زمان نمایش ایجاد میکنن. راستی برای درک بهتر مطلبی که گفتم دوربین عکاسی گوشی هوشمند خودتون رو باز کنید و تو قسمت تنظیمات عکس سایز رو بذارید روی 16*9. عکس بگیرید و بیارید تو محیط پریمایر سی سی. اگر بازم متوجه منظورم نشدید ایمیل بذارید تا تماس بگیرم. اینم ایمیل من: [email]abbas.hashem@outlook.com[/email] راستی اگر ایمیل فرستادید لطفا حاوی آدرس یا لینک و یا چیزی که باعث بشه ایمیل شما هرزنامه شناخته بشه نباشه.چون هرزنامه رو باز نمیکنم. ممنون و متشکر از وقتی که میذارید.