با سلام و خسته نباشید...
در ادیوس چه جوری میشه پروژه مونو MPEG خروجی بگیریم ..من می رم File/Export/Mpeg که میزنم غیر فعاله...!!!
با تشکر
94/2/23
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید...
در ادیوس چه جوری میشه پروژه مونو MPEG خروجی بگیریم ..من می رم File/Export/Mpeg که میزنم غیر فعاله...!!!
با تشکر
94/2/23
دکمه f11رو بزنید فرمتی که میخواید رو انتخاب کنید
[QUOTE=mohsen_dalir;114606]دکمه f11رو بزنید فرمتی که میخواید رو انتخاب کنید[/QUOTE]
من گفتم که میدونم f11 هم زدم میدونم پنجره ای باز میشه که فرمت مورد نظر را در آن انتخاب باید کرد ولی ماله من فرمت mpeg رو که میزنم غیرفعاله نمی تونم خروجی بگیرم باید چیکار کنم که فعال شه یعنی mpeg رو انتخاب می کنم بعد گزینه exportغیر فعاله ...
در حالت عادی باید جواب بدهد و فعال باشد.
ولی چیزی که به ذهنم می رسد . . .
تایم لاین را در فریم ابتدایی مورد نظر قرار دهید. راست کلیک کنید و set in point
تایم لاین را در فریم انتهایی مورد نظر قرار دهید. راست کلیک کنید و set out point
f11 را بزنید. تیک export between in & out را فعال کنید.
انشاالله که جواب بده
[QUOTE=arsenal313;114682]در حالت عادی باید جواب بدهد و فعال باشد.
ولی چیزی که به ذهنم می رسد . . .
تایم لاین را در فریم ابتدایی مورد نظر قرار دهید. راست کلیک کنید و set in point
تایم لاین را در فریم انتهایی مورد نظر قرار دهید. راست کلیک کنید و set out point
f11 را بزنید. تیک export between in & out را فعال کنید.
انشاالله که جواب بده[/QUOTE]
من اینا رو بلدم ....وقتی f11 میزنم پنجره ای که باز میشه می خوام mpeg انتخاب کنم export غیر فعاله!!!!
از منوی mode چک کنید روی حالت normal mode باشید.
mode-----> normal mode
خروجی گرفتن تو ادیوس به نوع پروژتون بستگی داره.
به این صورت که اگه پروژتونو dv 720*576 50i انتخاب کنید دیگه نمیتونید خروجی hd که همون mpeg باشه بگیرید خروجیتون dv میشه.
برای خروجی mpeg پروژتونو روی HD 1440*1080 50i قرار بدید خروجی hd یا همون mpeg براتون فعال میشه.
نحوه تغییرشم از منوی setting گزینه projhe setting رو انتخاب کنید.
[QUOTE=bestman;114714]خروجی گرفتن تو ادیوس به نوع پروژتون بستگی داره.
به این صورت که اگه پروژتونو dv 720*576 50i انتخاب کنید دیگه نمیتونید خروجی hd که همون mpeg باشه بگیرید خروجیتون dv میشه.
برای خروجی mpeg پروژتونو روی HD 1440*1080 50i قرار بدید خروجی hd یا همون mpeg براتون فعال میشه.
نحوه تغییرشم از منوی setting گزینه projhe setting رو انتخاب کنید.[/QUOTE]
واقعا مممنونم از جوابتون...
با سلام و خسته نباشید..
خیلی ممنون از جوابتون
الان mpegکه انتخاب می کنم سه گزینه میاره کدوم و باید انتخاب کنم؟
preset
1440*1080 25 MPS CBR
MPEG2 Elementry stream Exporter
Mpeg2 Program Stream Exporter Plug in
اینا با هم چه فرق دارن کدومو باید انتخاب کنم>
آیا خروجی MP4 هم داریم اون به چه صورته؟
کسی نیست جواب بده فرق گزینه های بالا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=دایانا;114907]کسی نیست جواب بده فرق گزینه های بالا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
من در مورد ادیوس نمیدونم ولی [COLOR=#2f0000][COLOR=#2f0000]MPEG2 [/COLOR][/COLOR] خوبه برای خروجی
در مورد Mp4 دقت کنید نوشته باشه H.264
خروجی mp4هم هست اما کیفیت نداره بهتره پروژه تون رو hd کنید و 720*1280خروجی بگیریدچون کیفیتش وحجمش خوبه.
سلام. ببخشید دیر جواب میدم.
شما باید از سربرگ سمت راست گزینه HDV رو انتخاب کنید که داخل اون یک گزینه وجود داره که همون HDV Exprter Plug-in هستن. و خروجی هایی که نام بردید بجز mps... که 25 فرم هستش و با خروجی که نام بردم فرق داره بقیه فرق چندانی ندارن.
و راجب سوال اخر باید بگم بله تو گزینه h.264 blu-ry، خرجی MP4 میگیره و کیفیتشم عالیه . و همینطور ادیوس تو ورژن 7، 4k خروجی میگیره که البته رم 16G میخواد ولی کیفیتش فوق العاده است.