-
2 فایل پیوست
20 ترانزیشن برای پریمیر
با سلام خدمت دوستان ....
20 ترانزیشن برای پریمیر رو آپلود کردم ، امیدوارم مفید باشه ....
سازگاری با پریمیر Cs6 و CC 2013 و CC 2014 .....
طریقه نصب روی فایل FilmImpact.net.TP322 کلیک می کنید
[ATTACH=CONFIG]8484[/ATTACH]
و حالا روی گزینه که به زبان روسی نوشته شده کلیک می کنید ( به عکس توجه کنید )
[ATTACH=CONFIG]8485[/ATTACH]
و تمام ....
در قسمت Video Transition دو پوشه اضافه شده ....
این ترانزیشن ها در موزیک ویدئوهایی که در شبکه ها می بینیم زیاد استقفاده میشه ، پیشنهاد می کنم دانلود کنید ....
حجم : 5 مگابایت
[URL]http://www.mediafire.com/download/wczhxy7jhhyc7ey/Film+Impact+Transition.zip[/URL]
-
[COLOR=#800080]ممنون داداش امید...
بزرگواری کردین...[/COLOR]
-
ممنون امید جان خوش اومدی داداش دلمون برات تنگ شده بود
-
ببخشید این سوالو میپرسم .... [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]ترانزیشن چی هست؟[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=mohsen_dalir;65206]ممنون امید جان خوش اومدی داداش دلمون برات تنگ شده بود[/QUOTE]
ممنون محسن عزیز ، منم همینطور ....
-
[B]خيلي ممنون اقا اميد خدارو شكر بالاخره اومدين ما رو خوشحال كرديد[/B]
-
[QUOTE=Mustafa Eradi;65207]ببخشید این سوالو میپرسم .... [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]ترانزیشن چی هست؟[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
خواهش می کنم دوست عزیز ....
ترانزیشن به معنای انتقال هست حالا در اینجا برای چی استفاده میشه ؟؟؟؟؟؟
ما دوتا ویدئو داریم می خوایم ویدئو 1 وقتی تموم شد با یک افکت ویدئوی دومون شروع بشه یه به طور ساده تر بیاد عرض کنم ما بین دو ویدئو قرار میگیره تا جلوه ی بهتری به تصویر بده ...
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی ....
-
[QUOTE=neda *;65210][B]خيلي ممنون اقا اميد خدارو شكر بالاخره اومدين ما رو خوشحال كرديد[/B][/QUOTE]
خواهش می کنم ..... لطف دارید ، هر موقع بتونم میام ....
[QUOTE=meysamo;65203][COLOR=#800080]ممنون داداش امید...
بزرگواری کردین...[/COLOR][/QUOTE]
خواهش می کنم میثم عزیز ....
لطف دارید ....
-
[QUOTE=omid8h;65211]خواهش می کنم دوست عزیز ....
ترانزیشن به معنای انتقال هست حالا در اینجا برای چی استفاده میشه ؟؟؟؟؟؟
ما دوتا ویدئو داریم می خوایم ویدئو 1 وقتی تموم شد با یک افکت ویدئوی دومون شروع بشه یه به طور ساده تر بیاد عرض کنم ما بین دو ویدئو قرار میگیره تا جلوه ی بهتری به تصویر بده ...
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی ....[/QUOTE]
متوجه شدم ... راستش نمیدونستم که این اسم معنی این کارو میده .... ممنون که جواب دادین
راستش منم با این که سابقه ی زیادی تو این انجمن ندارم ولی از حضورتون خیلی خوش حال شدم
-
1 فایل پیوست
[COLOR=#ff0000][B]یک جهان سپاس آقای هاتف قدم بر چشممون گذاشتید...[/B][/COLOR][ATTACH=CONFIG]8486[/ATTACH]