-
اسلو موشن
سلام
از دوستان اهل فن کسی می تونه کمک کنه :
میخوام نحوه ی دقیق اجرای این تکنیک و بدونم :
اسلو موشن کردن خواننده در یک موزیک ویدیو به طوری که کلام کاملا سینک باشه در خروجی نهایی؟؟؟
توضیح بیشتر :
خواننده داره می خونه اما حرکاتش اسلو است و موزیک سینکه با لبش !!!
مرسی که من و جامع راهنمایی می کنید!!! :)
-
دور لب رو ماسک کرده و کپی می کنیم بقیه قسمتهای بدن رو اسلو می کنیم!
-
دوست عزیز اول شما باید مشخص کنید که چند درصد خروجی رو می خواین اسلو کنین بعد باید به همون اندازه اهنگی رو که خواننده میخونه تند کنین( موقع فیلمبرداری)! یعنی خواننده با سرعت بالا میخونه ( تند تند میخونه )!
مثلا شما تمپو اهنگ رو (سرعت آهنگ رو ) افزایش میدین به 130 بعد از خوندن موقع ادیت اسلو میکنین تا 70 %.
امیدوارم متوجه شده باشین! ;)
-
[B]ببین شما پشت صحنه بعضی موزیک ها مثل "یاس - وقت رفتن" را ببینی متوجه میشی
خواننده باید با مقدار مشخصی تند بخونه بعد موقع ادیت همین مقدار (اگه کمتر و بیشتر بشه صدا و تصویر جور در نمیاد) سرعت را کم کن تا به نتیجه دلخواه برسی[/B] :o
-
یه زحمتی بکشین بچه ها یک پلیر معرفی کنید که بشه باهاش انیمیشن یا فیلمو اسلو موشن دید!
قبلا یادمه JetAudio همچین امکانی داشت ولی الان نمیدونم بعد آموزششم بزارین که چه جوری میشه!:)
-
[B]تا اونچا که یادمه Power DVD انجام میداد[/B]
-
مرسی از راهنماییتون..امکان داره بیشتر توضیح بدید؟؟؟مرسی
-
مرسی از راهنماییتون...تقریبا متوجه شدم...خب مثلا من میخوام تمام قسمت وکال موزیک ویدیو رو اسلو بگیرم...بیشتر توضیح می فرمایید...قاعده یا قانونی نداره تند کردن آهنگ؟ یعنی چند درصد تند بشه یا هر چی....بعد اینکه موقع تصویربرداری با فرم ریت معمولی تصویر برداری می کنیم؟..و اینکه در تدوین نهایی چه جوری مچ می کنیم صدا و تصویر رو؟؟؟؟واقعا مرسی
-
مرسی..محبت می کنید به لینک بهم بدید؟؟؟
-
[B]عزیزم قانون خاصی که داره و همینطوری نمیشه تندش کرد. ولی درصدش بستگی به خودتون داره که چقدر بخوایید آهسته بشه
مثلاً اگه شما از اون طرف سرعت آهنگ را 130% کردید باید موقع تدوین سرعت ویدیو را 70% کنید. اینطوری اتوماتیک مچ میشه با هم دیگه و نیازی به سرعت های متفاوت نیست
شرمنده، آموزشی ندارم که بهت بدم
بابت دوربین هم هرچی فریم ریتش بالا تر باشه تصویر بهتره و کندی سرعت رو کیفیتش تاثیر بدی نمیذاره[/B]