سلام دوستان من وقتی از پلاگین Red Giant Universe در تصویر استفاده میکنم زمانی که میخوام مود های آماده این پلاگین رو باز کنم و نگاه کنم
پریمیر کلا ارور میده و بسته میشه و کل پروژه میپره بیرون اینم عکسش
[ATTACH=CONFIG]26504[/ATTACH]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من وقتی از پلاگین Red Giant Universe در تصویر استفاده میکنم زمانی که میخوام مود های آماده این پلاگین رو باز کنم و نگاه کنم
پریمیر کلا ارور میده و بسته میشه و کل پروژه میپره بیرون اینم عکسش
[ATTACH=CONFIG]26504[/ATTACH]
گاهی اوقات پاک کنی و دوباره نصب کنی درست میشه...آخرین ورژن رو نصب کن:67:
این پلاگین مشکلی که داره فکر کنم کد برنامه اش قدیمیه چون از سی پی یو استفاده می کنه
[QUOTE=mojedarya;182348]گاهی اوقات پاک کنی و دوباره نصب کنی درست میشه...آخرین ورژن رو نصب کن:67:
این پلاگین مشکلی که داره فکر کنم کد برنامه اش قدیمیه چون از سی پی یو استفاده می کنه[/QUOTE]
چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد و از ورژن های مختلف پریمیر 2015-2018 هم تست کردم بازم به هیمن شکله
شما لینک دانلود این پلاگین ورژن جیدشو ندارین البته من اینو نصب کردم Red Giant Universe v2.2.2 CE
[QUOTE=r3za;182349]چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد و از ورژن های مختلف پریمیر 2015-2018 هم تست کردم بازم به هیمن شکله
شما لینک دانلود این پلاگین ورژن جیدشو ندارین البته من اینو نصب کردم Red Giant Universe v2.2.2 CE[/QUOTE]
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread27751.html[/URL]
[QUOTE=mojedarya;182353][URL]http://forum.video-effects.ir/thread27751.html[/URL][/QUOTE]
نصب کردم ولی در پریمیر تو قسمت افکت ها چیزی نیومده به چه اسمی پوشه میسازه تو افکت ها؟
[QUOTE=r3za;182387]نصب کردم ولی در پریمیر تو قسمت افکت ها چیزی نیومده به چه اسمی پوشه میسازه تو افکت ها؟[/QUOTE]
پوشه Universal رو میسازه
و بعضیشون هم اسمی دارن و آخرشون universal هست
از محیط پلاگین هاتون عکس بگیر ببینم
[ATTACH=CONFIG]26509[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]26510[/ATTACH]
تو پلاگین ها چیزی نیومده فقط اون قسمت که عکس نشون دادم اسمش اومده و رو هر کدوم میزنم effect not install میده
پلاگینی شبیه به این پلاگین چیزی دیگه ای نداریم برای پریمیر؟
کسی نمیدونه؟
لطفا کمک کنید
[QUOTE=r3za;182604]لطفا کمک کنید[/QUOTE]
این فقط داشبورده و کار خاصی نمیکنه
پلاگین های [COLOR=#2f0000]Universe این قسمت نمیان میرن قسمت Effects
[/COLOR]