سلام
چه جوری میشه یه پروژه پریمیر رو که مثلا 2017 هست رو با یه ورژن پایین تر بازش کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چه جوری میشه یه پروژه پریمیر رو که مثلا 2017 هست رو با یه ورژن پایین تر بازش کرد
راه مستقیم و اصولی ای برای این کار وجود نداره.
راه غیر مستقیم و نا معقولش (که اکثراً هم بدون مشکل کار میکنه) اینه:
1- از فایل prproj ای که میخواهید آن را در نسخه قدیمی تر باز کنید یک کپی بک آپ بگیرید و جایی ذخیره کنید.
2- فایل prproj مذکور را تغییر نام داده و پسوند آن را به 7z تغییر دهید.
3- با یک برنامه که فایل های فشرده را باز کند مانند [URL="http://p30download.com/fa/entry/268/"]winrar[/URL] یا [URL="http://p30download.com/fa/entry/1532/"]7zip[/URL] آن را از فشردگی در بیارید.
4- حالا مجدداً نام آن را تغییر دهید و پسوند prproj را به انتهای فایلی که از فشردگی در آمده و پسوند ندارد اضافه کنید.
5 این فایل را در یک برنامه که بتواند متن را ویرایش کند (مثلاً notepad ویندوز) باز کنید و به خط چهارم دقت کنید، متنی شبیه به این میبینید:
[ATTACH]23928[/ATTACH]
6- عددی که در بخش version آمده (36 در تصویر بالا) را کاهش دهید (مثلاً به 29) و فایل را ذخیره کنید.
7- حالا فایل فوق را در پریمیر باز کنید، باید پیغامی ببینید که به شما میگوید فایل قدیمی است و باید با نام جدیدی ذخیره شود، اگر پیغام داد که فایل خیلی قدیمی است و یا جدیدتر از نسخه پریمیر شما است، فایل را مجدداً در یک متن پرداز باز کرده و میزان version را تغییر دهید، ذخیره کنید و مجدداً آزمایش کنید.
* اگر پسوند فایل ها را نمیبینید، یک پنجره اکسپلورر باز کنید (مثلاً درایو C یا my computer) و از منوی View گزینه Options را کلید کنید، در پنجره باز شده به برگه View پیمایش کنید و در لیست آپشن های موجود، گزینه Hide extentions for known file types را پیدا کنید و تیک آن را بردارید و پنجره را با زدن کلید Ok ببندید.
[QUOTE=pejii;164233]راه مستقیم و اصولی ای برای این کار وجود نداره.
راه غیر مستقیم و نا معقولش (که اکثراً هم بدون مشکل کار میکنه) اینه:
1- از فایل prproj ای که میخواهید آن را در نسخه قدیمی تر باز کنید یک کپی بک آپ بگیرید و جایی ذخیره کنید.
2- فایل prproj مذکور را تغییر نام داده و پسوند آن را به 7z تغییر دهید.
3- با یک برنامه که فایل های فشرده را باز کند مانند [URL="http://p30download.com/fa/entry/268/"]winrar[/URL] یا [URL="http://p30download.com/fa/entry/1532/"]7zip[/URL] آن را از فشردگی در بیارید.
4- حالا مجدداً نام آن را تغییر دهید و پسوند prproj را به انتهای فایلی که از فشردگی در آمده و پسوند ندارد اضافه کنید.
5 این فایل را در یک برنامه که بتواند متن را ویرایش کند (مثلاً notepad ویندوز) باز کنید و به خط چهارم دقت کنید، متنی شبیه به این میبینید:
[ATTACH]23928[/ATTACH]
6- عددی که در بخش version آمده (36 در تصویر بالا) را کاهش دهید (مثلاً به 29) و فایل را ذخیره کنید.
7- حالا فایل فوق را در پریمیر باز کنید، باید پیغامی ببینید که به شما میگوید فایل قدیمی است و باید با نام جدیدی ذخیره شود، اگر پیغام داد که فایل خیلی قدیمی است و یا جدیدتر از نسخه پریمیر شما است، فایل را مجدداً در یک متن پرداز باز کرده و میزان version را تغییر دهید، ذخیره کنید و مجدداً آزمایش کنید.
* اگر پسوند فایل ها را نمیبینید، یک پنجره اکسپلورر باز کنید (مثلاً درایو C یا my computer) و از منوی View گزینه Options را کلید کنید، در پنجره باز شده به برگه View پیمایش کنید و در لیست آپشن های موجود، گزینه Hide extentions for known file types را پیدا کنید و تیک آن را بردارید و پنجره را با زدن کلید Ok ببندید.[/QUOTE]
خیلی کارتون درسته من که کیف کردم
و یه سوال این کار برای افتر افکت هم جواب میده؟؟؟ چون من هر کاری کردم از حالت فشرده در نیومد
ممنون
[quote=newsgraph;164246]خیلی کارتون درسته من که کیف کردم
و یه سوال این کار برای افتر افکت هم جواب میده؟؟؟ چون من هر کاری کردم از حالت فشرده در نیومد
ممنون[/quote]
خیر اون راه برای افترافکت جواب نمیده.
برای اینکه پروژه افترافکت رو به نسخه ای قدیمی تر تبدیل کنید، باید از آپشن ذخیره با نسخه قدیمی تر که در خود افترافکت وجود داره استفاده کنید.
هر نسخه از افترافکت میتونه پروژه جاری رو تا یک ورژن قدیمیتر ذخیره کنه. برای مثال، cc2017 برای cc2015 میتونه ذخیره کنه.
این دوستانی که پروژه آماده افترافکت میسازند معمولاً چندین نسخه از افترافکت روی سیستمشون نصبه، با همان گزینه پروژه را برای اجرا در نسخه های قدیمی تر ذخیره میکنند.
عااااااااااااااااااااااااااااااالی
خیلی عالی بود...
وااااااااااااااااااااااااای دمت گرم حاجی
اوف من که کیف کردم دمت گرم:13:
با سلام به دوستان من هر چقدر عدد رو تغییر میدم متاسفانه جواب نمیده پریمیر من ورژن 2018 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
[QUOTE=fariborz;184426]با سلام به دوستان من هر چقدر عدد رو تغییر میدم متاسفانه جواب نمیده پریمیر من ورژن 2018 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید[/QUOTE]
این ترفند برای باز کردن پروژه جدید با نسخه قدیمی است، شما پروژه ای که ذخیره کردید برای چه نسخه ای است؟ عددی که داشتید (عدد پروژه اصلی) چند بود؟