[B]سلام و درود عزیزان.[/B]
با کمک ابزار Warp Stabilizer می توانید لرزش ویدیو رو به خوبی حذف کنید.
[آپارات فقط 5 کلمه آخری]E5MAK[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
نمایش نسخه قابل چاپ
[B]سلام و درود عزیزان.[/B]
با کمک ابزار Warp Stabilizer می توانید لرزش ویدیو رو به خوبی حذف کنید.
[آپارات فقط 5 کلمه آخری]E5MAK[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
با سلام
ممنون استاد بزرگوار
و خسته نباشید
سلام.
لطفا لینک دانلود پلاگین [COLOR=#2f0000]Warp Stabilizer برای لرزش گیری از فیلم در پریمیر را قرار دهید.
با تشکر
[/COLOR]
[CENTER]عالي استاد واقعا گل کاشتيد...
[/CENTER]
[QUOTE=مینا قاسمی;137254]سلام.
لطفا لینک دانلود پلاگین [COLOR=#2f0000]Warp Stabilizer برای لرزش گیری از فیلم در پریمیر را قرار دهید.
با تشکر
[/COLOR][/QUOTE]
این پلاگین به صورت پیش فرض در پریمیر هست.اسمشو در قسمت افکت ها سرچ کنید.
[QUOTE=sajad2013;137257]این پلاگین به صورت پیش فرض در پریمیر هست.اسمشو در قسمت افکت ها سرچ کنید.[/QUOTE]
پایین ترین ورژنی از پریمیر که این پلاگین رو داره کدومه؟
[QUOTE=مینا قاسمی;137258]پایین ترین ورژنی از پریمیر که این پلاگین رو داره کدومه؟[/QUOTE]
ورژن پریمیرتون چنده؟
[QUOTE=sajad2013;137261]ورژن پریمیرتون چنده؟[/QUOTE]
من به دلایلی ............ فعلا باید ورژن پریمیر رو پایین بیارم، میخوام اولین ورژنی که این پلاگین رو داره نصب کنم! ، لطفا شما بگید از کدوم ورژن این قابلیت وجود داره؟
[quote=مینا قاسمی;137264]من به دلایلی ............ فعلا باید ورژن پریمیر رو پایین بیارم، میخوام اولین ورژنی که این پلاگین رو داره نصب کنم! ، لطفا شما بگید از کدوم ورژن این قابلیت وجود داره؟[/quote]
ورژن پریمیر cc
[QUOTE=مینا قاسمی;137264]من به دلایلی ............ فعلا باید ورژن پریمیر رو پایین بیارم، میخوام اولین ورژنی که این پلاگین رو داره نصب کنم! ، لطفا شما بگید از کدوم ورژن این قابلیت وجود داره؟[/QUOTE]
همونطور که استاد هادیپور گفتن از cc هست.اگر دلیلتون بخاطر ویندوز 32 بیتی هست ورژن رو پایین بیارید ولی اگر مشکلات سخت افزاری هست ولی 64 بیت میتونید نصب کنید ورژن رو پایین نیارید.