-
آقا امید وقتی تو پریمیر با twixtor اسلو می کنم چه جوری می تونم جوری سیو کنم که وقتی می برم تو افتر از حال اسلو شده در نیاد!!
منظورم یه چیزی شبیه به precomp افتر هست!
طبق آموزشی که شما گذاشته بودین تو پریمیر اسلو می کنم ولی وقتی پروژه رو وارد افتر می کنم بر میگرده به سرعت اصلی!!
-
[QUOTE=Arad;68406]اقا امید چ جوری استفاده کنم؟[/QUOTE]
دوست عزیز با نوشتن نمیشه همه چی رو گفت بعضی اوقات باید یه آموزش رو ببینید تا متجه بشید ....
متاسفانه در حال حاضر به سیستمی که پریمیر داشته باشه دسترسی ندارم ، من پیشنهاد می کنم آموزش اول و دوم رو ببینید فکر نکنم 50 مگابایت هم حجمش بیشتر باشه ....
اون آموزش رو دیدید و متوجه نشدید من در خدمتتون هستم ...
-
ممنون فقط اموزش اول و دومو از کجا گیر بیارم منظورتون صفحه اول ودوم این قسمت از اموزشهاست؟
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=omid8h;68347]دوست عزیز به عکس دقت کنید ، روی ایکونی که در کادر قرمز هست کلیک کنید و تصویر از صدا جدا میشه
[ATTACH=CONFIG]8818[/ATTACH][/QUOTE]
خیلی ممنون
ولی برا من این گزینه رو نداره...نسخه Cs6
[ATTACH=CONFIG]8822[/ATTACH]
-
[QUOTE=Arad;68411]ممنون فقط اموزش اول و دومو از کجا گیر بیارم منظورتون صفحه اول ودوم این قسمت از اموزشهاست؟[/QUOTE]
دوست عزیز ... برای Color Matte در آموزش دوم توضیح دادم
[URL="http://www.video-effects.ir/?s=%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B1&x=0&y=0&paged=2"]http://www.video-effects.ir/?s=%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B1&x=0&y=0&paged=2[/URL]
-
[QUOTE=ali.h;68413]خیلی ممنون
[ATTACH=CONFIG]8822[/ATTACH][/QUOTE]
خواهش می کنم ....
شما میخواین تصویر رو داشته باشید یا صوت ؟؟؟؟؟؟؟؟
-
میخوام تصویر و صوت رو جدا کنم تا در صورت نیاز از هر کدوم استفاده کنم و یا یکی رو حذف کنم.
گزینه هایی که در نسخه پریمیر شما هست رو چطور می تونم بیارم...اسم اون گزینه چیه؟؟
-
2 فایل پیوست
[QUOTE=ali.h;68413]خیلی ممنون
[ATTACH=CONFIG]8822[/ATTACH][/QUOTE]
دو بار روی فایلتون کلیک می کنید تا در قسمت Source بیاد
اگر تنها بیخواین صدا رو داسته باشید باید صدا رو درگ کنید توی تایم لاین ( با کادر و فلش مشخص کردم )
[ATTACH=CONFIG]8823[/ATTACH]
اگر بخواین تصویر رو وارد کنید روی تصویر ویدئو کلیک و بعد درگ می کنید توی تایم لاین ( با کادر و فلش قرمز مشخص کردم )
[ATTACH=CONFIG]8824[/ATTACH]
-
[quote=ali.h;68416]میخوام تصویر و صوت رو جدا کنم تا در صورت نیاز از هر کدوم استفاده کنم و یا یکی رو حذف کنم.
گزینه هایی که در نسخه پریمیر شما هست رو چطور می تونم بیارم...اسم اون گزینه چیه؟؟[/quote]
این گزینه ها در ورژن cc موجود هست ، پیشنهاد می کنم ورژن cc رو نصب کنید ...
-
وقتی میرم رو اون دوتا گزینه علامت hand میاد و قابل انتخاب نیستن..فکر کنم میخواد بگه که این کلیپ تصویر و صوت داره.
تازه دیدم...!!با کلیک راست روی کلیپ در تایم لاین گزینه unlink وجود داره.
خیلی خیلی ممنون از لطفتون..یاعلی