-
راستش من واسه اسلو کردن حرکت لب خواننده سر صحنه سرعت اهنگ رو بردم بالا بعد ویدئو رو اوردم تو تو پریمیر برای اینکه با موزیک سینک کنم خوب قطعا باید کار رو اسلو میکردم که با موزیک اصلی سینک شه،من هم تو پریمیر اسلو کردم کل لایه رو که سه دقیقه طولش بود بعد که واسه تصحیح رنگ بردم تو افتر اسلو موشن هام اصلا بهم ریخت اها قبل اینکه بیارم تو افتر اون لایه اسلوموشن شده رو و چندتا لوکیشن دیگه ای که داشتم برش دادم به این صورت که هر تیکه ای که از کار رو میخواستم با ابزار اسنپ برش میدادم و اونی که نمیخواستم حذف
در کل بگم که من کل لایه هامو با موزیک سینک کردم و با ابزار اسنپ سالم هاشو بریدم
کلا دارم گیج میزنم فک کنم نمیدونم که باید اول چیکار کنم .:59:
-
[QUOTE=zabihhosseini;68367]راستش من واسه اسلو کردن حرکت لب خواننده سر صحنه سرعت اهنگ رو بردم بالا بعد ویدئو رو اوردم تو تو پریمیر برای اینکه با موزیک سینک کنم خوب قطعا باید کار رو اسلو میکردم که با موزیک اصلی سینک شه،من هم تو پریمیر اسلو کردم کل لایه رو که سه دقیقه طولش بود بعد که واسه تصحیح رنگ بردم تو افتر اسلو موشن هام اصلا بهم ریخت اها قبل اینکه بیارم تو افتر اون لایه اسلوموشن شده رو و چندتا لوکیشن دیگه ای که داشتم برش دادم به این صورت که هر تیکه ای که از کار رو میخواستم با ابزار اسنپ برش میدادم و اونی که نمیخواستم حذف
در کل بگم که من کل لایه هامو با موزیک سینک کردم و با ابزار اسنپ سالم هاشو بریدم
کلا دارم گیج میزنم فک کنم نمیدونم که باید اول چیکار کنم .:59:[/QUOTE]
آقای حسین عزیز گردش کار به این صورت هست ....
شما تمام قسمتهایی که میخواین استفاده کنید در پریمیر کات می کنید ( راف کات ) و کار سینک کردن تصویر و صدا رو هم انجام میدیدو بعد لینک می کنید به افترافکت و جلوه های ویژه ای که میخواین اعمال می کنید ....و بعد می تونید برای رندر گرفتن برگردید پریمیر و یا به Media Encoder رندر بگیرید ...
برای اسلوموشن کردن شما باید خیلی موارد رو در نظر بگیرید ، مخصوصا اگر قصدتون اسلوموشن کردن لب خونی کارکتر باشه ....
-
سلام من تازه پریمر شروع کردم میخام ب فیلم color matte بدم مثل فلاش دوربین باشه چ جوری اینکارو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید؟
-
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]((برای اسلوموشن کردن شما باید خیلی موارد رو در نظر بگیرید ، مخصوصا اگر قصدتون اسلوموشن کردن لب خونی کارکتر باشه ....))[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]
خب چه نکاتی رو باید رعایت بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=zabihhosseini;68381][COLOR=#000000][FONT=tahoma]((برای اسلوموشن کردن شما باید خیلی موارد رو در نظر بگیرید ، مخصوصا اگر قصدتون اسلوموشن کردن لب خونی کارکتر باشه ....))[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]
خب چه نکاتی رو باید رعایت بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
در این مورد مجتبی ظریف عزیز آموزش گذاشتند اون اموزش رو نگاه کنید ...
خب لب خونی یه ذره سخته مچ کردن آهنگ و تصویر ، شما باید با وسواس زیاد این کار رو انجام بدید ، اگر دقت کنید توی موزیک ویدئوهای ایرانی خیلی کم پیش میاد از این تکنیک استفاده کنند ، چون دردسر زیاد داره ، باید کلنجار برید با کم و زیاد کردن سرعت تا به اون چیزی که میخواین برسید ....
-
[QUOTE=Arad;68378]سلام من تازه پریمر شروع کردم میخام ب فیلم color matte بدم مثل فلاش دوربین باشه چ جوری اینکارو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید؟[/QUOTE]
سلام دوست عزیز ...
کار بسیار خوبی کردید ....
دوست عزیز شما آموشزهای پریمیر رو توی سایت گذاشتیم رو دیدید ؟؟؟؟؟
در مورد Color Matte هم یه توضیح مختصر دادم ...
اگر اونو ببینید متوجه میشید ، اگر هم متوجه نشدید بگید و من در خدمتتون هستم ....
-
[QUOTE=omid8h;68383]در این مورد مجتبی ظریف عزیز آموزش گذاشتند اون اموزش رو نگاه کنید ...
خب لب خونی یه ذره سخته مچ کردن آهنگ و تصویر ، شما باید با وسواس زیاد این کار رو انجام بدید ، اگر دقت کنید توی موزیک ویدئوهای ایرانی خیلی کم پیش میاد از این تکنیک استفاده کنند ، چون دردسر زیاد داره ، باید کلنجار برید با کم و زیاد کردن سرعت تا به اون چیزی که میخواین برسید ....[/QUOTE]
جذی اسم این آموزش چیه سرچش کنم؟
راستش من آهنگی که خواننده باید میخوندو بردم تو ادوب اودیشن سرعتش رو 70درصد سریع کردم و وقتی تو پریمیر اوردم با twixtorهم 70درصد اسلو کردم دقیقا کل سه دقیقه موزیکی که خواننده با سرعت بالا لب زده بود سینک شد.
-
درود بر شما الان اگه توضیح بدید ممنون میشم سرعت نت م پایینه ؟
-
[QUOTE=zabihhosseini;68390]جذی اسم این آموزش چیه سرچش کنم؟
راستش من آهنگی که خواننده باید میخوندو بردم تو ادوب اودیشن سرعتش رو 70درصد سریع کردم و وقتی تو پریمیر اوردم با twixtorهم 70درصد اسلو کردم دقیقا کل سه دقیقه موزیکی که خواننده با سرعت بالا لب زده بود سینک شد.[/QUOTE]
اسم آموزش رو نمی دونم ، ولی توی بخش آموزش کاربران بگردید پیدا می کنید ....
اگر مچ شده که بهتون تبریک میگم و مشتاق دیدن این ویدئوی شما هستم ...
-
اقا امید چ جوری استفاده کنم؟