-
[B][COLOR="#800080"]چرا نفت مسجد سلیمان الکا جان؟[/COLOR][/B][QUOTE=Elka Eydipor;44423]آخه پرچم پرسپولیس نیست الان چکنم همین یه پرچمه!!!من یه زمانی دبستان تا دبیرستان طرفدار
پرو پا قرص پرسپولیس بودم بعدش دیگه ..طرفدار هیچ تیمی نیستم و نبودم الان فقط گاهی دوررا دور اگه
نفت مسجدسلیمان پیشرفتی داشته باشه خوشحال میشم همین ...وگرنه اصلا فوتبال دوست ندارم :137:[/QUOTE]
-
فوتبال رو با همین 2 تا تیم شناختم پرسپولیس و منچستر ....
-
[QUOTE=minicam;44433][B][COLOR="#800080"]چرا نفت مسجد سلیمان الکا جان؟[/COLOR][/B][/QUOTE]
چون من اصالتا مسجدسلیمانی هستم چند سالیه تهرانیم..
-
-
[B][COLOR="#800080"]آهان...الان دسته یکه؟[/COLOR][/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;44437]چون من اصالتا مسجدسلیمانی هستم چند سالیه تهرانیم..[/QUOTE]
-
[QUOTE=minicam;44439][B][COLOR="#800080"]آهان...الان دسته یکه؟[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]آره اومده گویا لیگ دسته اول اینطور که شنیدم البته من خیلی فوتبالی نیستم ولی میدونم
بچه های شهرم لیاقتش رو دارن ...انشالله همه جونای ایرانی موفق باشند توی مجامع بین المللی
:63::63::63::63::63::63:[/B]
-
دوستان عزیزم برادران گلم آبی فقط اس اس
فوتبال یعنی ایتالیا :53:
بحث فوتبالی شده دقت کردید!!
-
[B][COLOR="#800080"]ایشالله موفق باشن
امیدوارم در آینده شیرینی اومدنشون به لیگ برتر رو از شما بگیریم[/COLOR][/B][QUOTE=Elka Eydipor;44440][B]آره اومده گویا لیگ دسته اول اینطور که شنیدم البته من خیلی فوتبالی نیستم ولی میدونم
بچه های شهرم لیاقتش رو دارن ...انشالله همه جونای ایرانی موفق باشند توی مجامع بین المللی
:63::63::63::63::63::63:[/B][/QUOTE]
-
[QUOTE=minicam;44447][B][COLOR="#800080"]ایشالله موفق باشن
امیدوارم در آینده شیرینی اومدنشون به لیگ برتر رو از شما بگیریم[/COLOR][/B][/QUOTE]
دقت کردید خانم شریفی همیشه به دنبال شیرینی گرفتن هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
خانم شریفی از همه شیرینی میخوای ، جریان چیه ؟؟؟؟؟
-
[QUOTE=omid8h;44459]دقت کردید خانم شریفی همیشه به دنبال شیرینی گرفتن هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
خانم شریفی از همه شیرینی میخوای ، جریان چیه ؟؟؟؟؟[/QUOTE]
[B]آقا امیدخان شریفی یزدی هستند . شیرینی یزد معروفه خوب طبق عادته احتمالا:5:[/B]