-
1 فایل پیوست
[QUOTE=mhmdea;70739]سلام دوست عزیز یه سوال : من الان پرده کروماکی رو حذف کردم اما نمیدونم چطوری از طریق کانال آلفا خروجی بگیرم از سوژم تا پلاگین form رو روش اعمال کنم[/QUOTE]
فکر کنم فقط تو فرمت avi بتونید تیک آلفا رو بزنید تو قسمت channels
[ATTACH=CONFIG]9109[/ATTACH]
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=mhmdea;70739]سلام دوست عزیز یه سوال : من الان پرده کروماکی رو حذف کردم اما نمیدونم چطوری از طریق کانال آلفا خروجی بگیرم از سوژم تا پلاگین form رو روش اعمال کنم[/QUOTE]
[B]
[COLOR=#ff0000]سلام عزیز[/COLOR]
خوب اگه پرده کروماکی بوده پس زیاد سنگین نیست لازم نیست الفا خروجی بگیری فقط فیلمو تو ی پری کامپ قرار بده
اما اگه خواستی خروجی کانال الفا بگیری فرمتو avi انتخواب کن و کانالو rgb+alpha انتخواب کن[/B]
[ATTACH=CONFIG]9110[/ATTACH]
-
1 فایل پیوست
مرسی واقعا...مطمئنم خیلی عالیه...حتمن یادش میگیرم....بازمم ممنوووون[ATTACH=CONFIG]9113[/ATTACH]
-
[QUOTE=shahin_hich;70768][B]
[COLOR=#ff0000]سلام عزیز[/COLOR]
خوب اگه پرده کروماکی بوده پس زیاد سنگین نیست لازم نیست الفا خروجی بگیری فقط فیلمو تو ی پری کامپ قرار بده
اما اگه خواستی خروجی کانال الفا بگیری فرمتو avi انتخواب کن و کانالو rgb+alpha انتخواب کن[/B]
[ATTACH=CONFIG]9110[/ATTACH][/QUOTE]
بله شما درست میگید خیلی ممنونم از پاسختون
-
[QUOTE=تورج یوسفی;70766]فکر کنم فقط تو فرمت avi بتونید تیک آلفا رو بزنید تو قسمت channels
[ATTACH=CONFIG]9109[/ATTACH][/QUOTE]
آقا تورج عزیز شما رو چشم ما جا دارید
-
[QUOTE=mhmdea;70814]آقا تورج عزیز شما رو چشم ما جا دارید[/QUOTE]
میبخشید آقا تورج من خروجی گرفتم اما حجمش 2 گیگ هستش در صورتیکه حجم اصلی فیلم 90 مگابایت با رزولوشن فول hd
-
بسیار عالی ....
ممنون شاهین جان ، من این تاپیک رو الان دیدم ....
زدم واسه دانلود .... پیش نمایش عالی بود ....
-
[QUOTE=faeze hoseini;70776]مرسی واقعا...مطمئنم خیلی عالیه...حتمن یادش میگیرم....بازمم ممنوووون[ATTACH=CONFIG]9113[/ATTACH][/QUOTE]
[B]خواهش میکنم
خوشحالم براتون مفید بوده[/B]
[QUOTE=mhmdea;70837]میبخشید آقا تورج من خروجی گرفتم اما حجمش 2 گیگ هستش در صورتیکه حجم اصلی فیلم 90 مگابایت با رزولوشن فول hd[/QUOTE]
[B]
اشکالی نداره عزیز.حجم avi همیشه بالاست[/B]
[QUOTE=omid8h;70839]بسیار عالی ....
ممنون شاهین جان ، من این تاپیک رو الان دیدم ....
زدم واسه دانلود .... پیش نمایش عالی بود ....[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم داداش امید شما لطف دارید
این در مقابل پست های خوب و مفید شما چیزی نیست.
امیدوارم اموزش خوبی باشه که شرمنده شما نشم[/B]
-
آقا شاهین واقعا آموزش زیبایی بود وتبریک میگم بهتون و از اینکه اینچنین خالصانه تجربیاتونو در اختیار دوستانتون قرار میدید ممنونم
-
شاهین جان بابت آموزش خیلی خیلی ممنون واقعا زحمت کشیدی
فقط میشه موزیکی که استفاده کردی رو کاملش رو بذاری برای download
بازم ممنون