یک سوال از انیمیشن دارم،چرا برادر کایکو دستمال قدرتشو توی جیب خودش نمیزاشت همش دست پدربزرگش بود؟
خواهشا واقعیت بگید از بچگی درگیر این سوال بودم:)
نمایش نسخه قابل چاپ
یک سوال از انیمیشن دارم،چرا برادر کایکو دستمال قدرتشو توی جیب خودش نمیزاشت همش دست پدربزرگش بود؟
خواهشا واقعیت بگید از بچگی درگیر این سوال بودم:)
[QUOTE=fathtabar;23861]یک سوال از انیمیشن دارم،چرا برادر کایکو دستمال قدرتشو توی جیب خودش نمیزاشت همش دست پدربزرگش بود؟
خواهشا واقعیت بگید از بچگی درگیر این سوال بودم:)[/QUOTE]
[B][COLOR="#4B0082"][B][COLOR="#4B0082"]یا بدلیل طنز داستان بوده مثلا آدمی به هیبت و قدرت داداش کایکو دستمال
قدرتش توی جیب پدر بزرگش بود.
یا اینکه هم پند و پیغامش این بوده که هر چقدرم زور و قدرت داشته باشی همیشه باید پشتت رو به ریش سفیدا
بدی و اونا سرچشمه خرد هستند ...یا: به نیمه دیگه باید باشه در کنار قدرت و زورو بازو (جوانی و خامی )
اونم اندیشه است (که شخص پیر با موهای سفید و ریش بلند سفید تعبیری از اون نیمه آگاهه )
از قدرتت درست استفاده کن و فکر کن ..بعد عمل کن.
چون معمولا جوانی دوران خامی حساب میشده و شخص ریش سفیدتعبیر آدم آگاه و بالغی که همه چیزو میدونه و میتونه
به آدمها کمک کنن که در کنار خرد این ریش سفید ها از قدرتی که دارن درست استفاده کنن!!!مثل سندباد که یه پیرمرد با
ریش و محاسن سفید کنارش بود.[/COLOR][/B]
:o
نمیدونم این تعبیر منه :o[/COLOR][/B]
[SIZE=2][SIZE=3]
1- چرا تو انگلستان فرمون ماشین ها این طرفه؟! چرا دکمه های لباسهاشون اکثرا از این طرف بسته میشن؟! عقده ی تفاوت دارن؟
2- مکاتب زیر رو در یک خط توضیح بدید! و یکی رو انتخاب کنید. انتخاب دیگه ای به جز اینا ندارید فرضا.
لیبرالیسم
فاشیسم
مارکسیسم
بودیسم
تروریسم
صهیونیسم
املیسم (Ommolism) (خودساخته است)
3- چرا ملت پیچ های چهارسو و دوسو ایجاد کردند؟ چرا همه ی پیچ ها یک قالب مشخص ندارند؟
4- خودروی کندر 90 (خواستم تبلیغ نشه!) تولید شده توسط بوووووق خودرو و رنوی فرانسه رو مقایسه کنید!
5- چرا گلگیر عقب و جلوی ماشین ها هم اندازه نیستن؟
6- اگر گفتید چرا روی روغن موتور های 4 لیتری به جای 4 لیتر با کمال پر رویی میزنه 3.45 تا 3.7 لیتر؟
[/SIZE][/SIZE]
[B][B][/B][/B][QUOTE=مسیح;24627][SIZE=2][SIZE=3]
[COLOR="#006400"][B]درود بر شما پیر شی من روده بر شدم از خنده از دست شماها .
این سوالا همه ماشینیه من که به جز پیکان و پراید و پژو و ای لندور و نیسان:Dماشینارو نمیشناسم:D[/B][/COLOR]
1- چرا تو انگلستان فرمون ماشین ها این طرفه؟! چرا دکمه های لباسهاشون اکثرا از این طرف بسته میشن؟! عقده ی تفاوت دارن؟
[COLOR="#800080"][B]خوب فکر کنم از همون اول که ماشین رو درست کردند فرمونا همونجا بودن بعد دیگه چون
انگلیسیا خیلی قدیمی مبادی آداب بودن شاید فکر میکردند بره دست چپ ماشین کلاسشون به هم میریزه. [/B][/COLOR]
2- مکاتب زیر رو در یک خط توضیح بدید! و یکی رو انتخاب کنید. انتخاب دیگه ای به جز اینا ندارید فرضا.
[B]والله من این مکاتب رو نمیشناسم و دست به دامن گوگل شدم ولی اگه مکاتب نقاشی رو میپرسیدین چرا
میتونستم جواب بدم دیگه درست و غلطشو نمیدونم :5:.:D[/B]
لیبرالیسم:[B][COLOR="#2F4F4F"](به انگلیسی: Liberalism) در معنای لغوی به معنی آزادی خواهی میباشد (البته لازم به ذکر است کاربرد کلمه لیبرال برای شخصی در ایران و در ادبیات سیاسی به معنای پیروی آن شخص از مکتب لیبرالیسم بوده و معنای لغوی آن منظور نمیشود) [/COLOR][/B]
فاشیسم:[B]یک نظریه سیاسی و نوعی نظام حکومتی خودکامهاست که نخست بین سالهای ۱۹۲۲ تا ۱۹۴۵ در ایتالیا و به وسیله موسولینی رهبری شد.
فاشیسم و نازیسم اشکال مختلف دیکتاتوری سرمایه مالی است، بر ضد سایر بخشهای جامعه که در شرایط بحران حاد (اقتصادی) برای حفظ حکومت از به قدرت رسیدن سایر بخشهای جامعه در جامعه حاکم میشود. این واژه بعدها در مفهوم گستردهتری به کار رفت و به دیگر رژیمهای دست راستی، نظامی و مذهبی که دارای ویژگیهای مشابهی بودند، اطلاق شد.[/B]
مارکسیسم: [B][COLOR="#800080"]اين واژه از نام كارل ماركس، بنيان گذار سوسياليسم علمي گرفته شده و عبارت است از مجموعه نظريات و آموزش هاي فلسفي و سياسي و اقتصادي ماركس و انگلس. اين مكتب قدرت هاي مادي توليد و مبارزه طبقاتي را نيرو هاي فعال در تاريخ مي داند و بر بنياد فلسفي ماترياليسم ديالكتيك و ماترياليسم تاريخي قرار دارد.:5:[/COLOR][/B]
بودیسم:آیین بودایی یا بوداگرایی دین و فلسفهای مبتنی بر آموزههای سیدارتا گوتاماکه در حدود ۵۶۶ (پیش از میلاد) تا ۴۸۶ (پیش از میلاد) میزیسته، است.
بوداگرایی به تدریج از هندوستان به سراسر آسیا، آسیای میانه، تبت، سریلانکا،یمن، آسیای جنوب شرقی و نیز کشورهای خاور دور مانند چین، مغولستان، کره و ژاپن راه یافت. بوداگرایی به عنوان دین پاکاندر نظر گرفته میشد و یکی از ادیان شرمنی موجود است و با ۳۵۰ میلیون پیرو یکی از ادیان اصلی جهان به شمار میآید. بوداگرایی بیشتر بر کردار نیک، پرهیز از کردار بد و ورزیدگی ذهنی تاکید دارد.
تروریسم:[B][COLOR="#800080"]که در فارسی از آن با عنوان دهشتافکنی یا هراسافگنی نام برده شدهاست، به هرگونه عملکرد یا تهدید برای ترساندن و یا آسیب رساندن به شهروندان، حکومت و یا گروهها و شخصیتهای سیاسی گفته میشود .
عملیات تروریستی تیموتی مک وی باعث نابودی ساختمان فدرال اوکلاهوما سیتی گردید.
تروریست یا ترورگر فرد یا گروهی است که از مکتب ترور یا تروریسم پیروی میکند. تروریستها معمولاً برای تبلیغ ایدئولوژی خود و یا برای مقابله به مثل کردن با کشور دشمن خود دست به کشتار و ترور مردم غیر سیاسی میزنند تا با ایجاد ترس و وحشت در جامعه به خواستههای خود برسند.[/COLOR][/B]
صهیونیسم:صهیونیسم یا صیونیسم(به انگلیسی: Zionism) یک جنبش سیاسی و ملیگرای یهودی ست که در اواخر سده ۱۹ میلادی شکل گرفت. عمدهترین هدف جنبش صهیونیسم، تشکیل کشوری برای یهودیان بود. این جنبش بر منابع تاریخی و مذهبی تکیه دارد که یهودیان را به سرزمین اسرائیل ارتباط میدهد.این سرزمین همان اسرائیل یا آنچه برخی آن را امروزه فلسطین مینامند، میباشد که قوم یهود از حدود ۳۲۰۰ سال پیش تا سال ۲۰۰ میلادی (که امپراتوری روم آنها را پراکنده کرد) در آن سکونت داشتند.
ا[COLOR="#FF0000"]ملیسم (Ommolism) (خودساخته است): نمیدونم در قرن 21 توسط شخصی به اسم مسیح در انجمن ویدیو افکت به وجود اومد البته مدرک مستندی در دست نیست فقط اینارو یه کلاغک خبر داده:o:21:[/COLOR]
3- چرا ملت پیچ های چهارسو و دوسو ایجاد کردند؟ چرا همه ی پیچ ها یک قالب مشخص ندارند؟
[B][COLOR="#008080"]شاید روی لج ولجبازی بوده :Dخوب اختراع شد حالا نمیدونم اول پیچ اختراع شد بعد پیچ کش نمیدونم . :78:[/COLOR][/B]
4- خودروی کندر 90 (خواستم تبلیغ نشه!) تولید شده توسط بوووووق خودرو و رنوی فرانسه رو مقایسه کنید!
[B][COLOR="#2F4F4F"]مقایسه که بنظرم (خیلی ببخشید) الاغ بهترین وسیله است هوشمنده!
با این وضع آلودگی و اینا خودرو هیچ کدومش بهتر نیست.:rolleyes:[/COLOR][/B]
5- چرا گلگیر عقب و جلوی ماشین ها هم اندازه نیستن؟
[B][COLOR="#A52A2A"]
حالا کدوم بزرگتره؟؟؟:134:[/COLOR][/B]
6- اگر گفتید چرا روی روغن موتور های 4 لیتری به جای 4 لیتر با کمال پر رویی میزنه 3.45 تا 3.7 لیتر؟
خوب خودتون گفتین آقا مسیح از بسکه پرورون لامصبا.:106::106::106::106::106::106::106:
[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
ممنون از سوالاتتون :124:
وقتی غذاتون بسوزه و قابل خوردن نباشه چیکار میکنی ما که تخم مرغ میخوریم :78::d:24:
[QUOTE=mohammadrezadavari;24642]وقتی غذاتون بسوزه و قابل خوردن نباشه چیکار میکنی
ما که تخم مرغ میخوریم :78::d:24:[/QUOTE]
صابون میزنیم به دلمون :4:یا اگه وقت باشه بازم درست میکنم اگه نه از بیرون غذا
میخریم یااینکه به همون نیمرو بسنده میکنیم:5:.
البته خوب تا حالا همچین اتفاقی نیفتاده .
ما یه همشهری داریم که هر روز غذاشون میسوزه ولی اونا دیگه نیمرو یا همون تخم مرغ خودمون هم نمی خورن مثل ما :24: ولی غذا ما که بسوزه دیگه همون تخم مرغ بیرون غذا دوباره درس کردن تو کار نیس :24::35:
خلاصه قدر این خانم عیدی پور رو بدونید -- کلا خانم ها در همه مسائل هم دقیق تر هم با وفاتر و هم تمیز تر و هم کامل تر هستن و هم با مسئولیت تر من با هر خانم یا دختری سر وکار داشتم بهترین نتیجه ی کاری رو گرفتم پسر ها رو که نگو ! بی نظم اکثر مواقع بد قول و .... خودتون می دونید دیگه
[QUOTE=c4d;26897]خلاصه قدر این خانم عیدی پور رو بدونید -- کلا خانم ها در همه مسائل هم دقیق تر هم با وفاتر و هم تمیز تر و هم کامل تر هستن و هم با مسئولیت تر من با هر خانم یا دختری سر وکار داشتم بهترین نتیجه ی کاری رو گرفتم پسر ها رو که نگو ! بی نظم اکثر مواقع بد قول و .... خودتون می دونید دیگه[/QUOTE]
درود بر شما سپاس از تعریفتون ولی خوب همه خانمها هم اینطور که میگی نیستن و همه آقایون هم اونطوری
بستگی به خیلی چیزها داره که یه آدمی توی کار چطوری عمل کنه :25::122::48:
والله من هیچ کاره ام اینجا دعوا بین خانمها و آقایون نندازین :124::1:
بله ولی اکثرا این جوریه -- خودم یکی از اون پسرا !!! این از خودم !!