[QUOTE=proshot;43879][COLOR=#0000ff]امید جان داری کاری میکنی عکس های اصلیت رو بذارما ...[/COLOR][/QUOTE]
داداش عکسای اصلی ؟؟؟؟ یعنی اورجینال ؟؟؟؟؟؟؟ وای نذاریا من تازه اینقدر روتوش کردم اینجوری شده اونا رو بذاری بازدید انجمن خیلی کم میشه ....
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=proshot;43879][COLOR=#0000ff]امید جان داری کاری میکنی عکس های اصلیت رو بذارما ...[/COLOR][/QUOTE]
داداش عکسای اصلی ؟؟؟؟ یعنی اورجینال ؟؟؟؟؟؟؟ وای نذاریا من تازه اینقدر روتوش کردم اینجوری شده اونا رو بذاری بازدید انجمن خیلی کم میشه ....
[QUOTE=omid8h;43878]خب چه ورژنی از ادویس نصب میشه ؟
تست کردید ؟؟؟؟؟[/QUOTE]
6.08 رو بر روی ویندوز 8 تست کردم نصب نمیشه ، 6.5 رو بر روی ویندوز 8 تست نکردم نمی دونم نصب بشه یا نه ؛ ادیوس 7 بروی ویندوز 8 نصب میشه منتها ادیوس 7 کرک نشده 31 روزه است باید از تریال ریست استفاده کنید هر ماه تمدیدش کنید
[QUOTE=omid8h;43883]داداش عکسای اصلی ؟؟؟؟ یعنی اورجینال ؟؟؟؟؟؟؟
وای نذاریا من تازه اینقدر روتوش کردم اینجوری شده اونا رو بذاری بازدید انجمن خیلی کم میشه ....[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]دیگه داری شکسته نفسی میکنی ها داداش ...
باشه داداش شما امر کنی نمیذارم ... [/COLOR]:53:
[QUOTE=hosseinvfx;43886]6.08 رو بر روی ویندوز 8 تست کردم نصب نمیشه ، 6.5 رو بر روی ویندوز 8 تست نکردم نمی دونم نصب بشه یا نه ؛ ادیوس 7 بروی ویندوز 8 نصب میشه منتها ادیوس 7 کرک نشده 31 روزه است باید از تریال ریست استفاده کنید هر ماه تمدیدش کنید[/QUOTE]
ممنون حسین جان از اطلاعاتی که دادی ....
[QUOTE=proshot;43888][COLOR=#0000ff]دیگه داری شکسته نفسی میکنی ها داداش ...
باشه داداش شما امر کنی نمیذارم ... [/COLOR]:53:[/QUOTE]
من مخلصم داداش ....
اجازه ما هم دست شماست عزیز ....
[QUOTE=omid8h;43889]ممنون حسین جان از اطلاعاتی که دادی ....[/QUOTE]
خواهش امید جان فدایی داری
داداش امید آخرین آبدیت ویندوز8.1 نصب کردم نرم افزارای cc راحت نصب میشن ولی ادیوس از 7 به بعد نصب میشن رو 8.1.
[QUOTE=mjpompy;43910]داداش امید آخرین آبدیت ویندوز8.1 نصب کردم نرم افزارای cc راحت نصب میشن ولی ادیوس از 7 به بعد نصب میشن رو 8.1.[/QUOTE]
آهان !!!!!!
خب من نرم افزار زیاد دارم عزیز ....
Moch
Boujou
Pftrack
Nuke
C4D
DAvenchi
من آخرین ورژنهای این نرم افزارها رو دارم ، حالا تست می کنم ببینم چی میشه ....
ممنون عزیز ...
[QUOTE=omid8h;43883]داداش عکسای اصلی ؟؟؟؟ یعنی اورجینال ؟؟؟؟؟؟؟ وای نذاریا من تازه اینقدر روتوش کردم اینجوری شده اونا رو بذاری بازدید انجمن خیلی کم میشه ....[/QUOTE]
اینم شما دیگه داداش ...قابل توجه داداش مجتبی و دوستان ...
[url]http://forum.video-effects.ir/thread4827.html[/url]
[QUOTE=proshot;43888][COLOR=#0000ff]دیگه داری شکسته نفسی میکنی ها داداش ...
باشه داداش شما امر کنی نمیذارم ... [/COLOR]:53:[/QUOTE]
داداش مجتبی
[url]http://forum.video-effects.ir/thread4827.html[/url]