[QUOTE=omid8h;53408]:41::41::41::41::41:[/QUOTE]
:77: :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=omid8h;53408]:41::41::41::41::41:[/QUOTE]
:77: :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77:
[QUOTE=aligazboland;53406]باز هم تشکر به خاطر کار زیگورات که آپ کردید[/QUOTE]
خواهش میکنم علی آقا ...
خوشحالم که مورد استقبال دوستان قرار گرفته . نمونهای دیگه ای هم دارم از ایشون که حتما آپ میکنم
موفق باشید
[QUOTE=mafitahereh;53412]خواهش میکنم علی آقا ...
خوشحالم که مورد استقبال دوستان قرار گرفته . نمونهای دیگه ای هم دارم از ایشون که حتما آپ میکنم
موفق باشید[/QUOTE]
لطف می کنید سپاس از شما
[QUOTE=hasanhasani;53392]من از همه ی دوستان پوزش میخوام مثل اینکه حرف من رو به دیده ی نقد دیدید نه پیشنهاد.من خودم از ابتدا این سایت رو دنبال کردم و در خوب بودنش شک ندارم و خودمو معطوف به سایتهای خارجی نکردم اما میام اینجا میبینم آموزش from گذاشتن اما بسیار basic.خوب بهتره یک آموزش حرفه ای تر هم بزارین تا منی که داناییم صفره استفاذده کنم.جناب نیما صراحتا عرض میکنم من اینجا آموزش خیلی حرفه ای افتر ندیدم.البته خودم اغرار میکنم که هیچ چیزی یاد ندارم[/QUOTE]
[B][COLOR="#993366"]درود بر شما فکر میکنم شما هم حرف مارو خوب متوجه نشده باشید دوست گرامی... صحبت سر اینه شما میگید همه آموزشهای
خارجی رو در مورد افتر دیدن و اینا! و خصوصا" خود شما لابد بلدید! و اگه کارتون همینه و از صبح تا شب سروکله میزنید و کل آموزشها
رو هم بلدید و همه چیزو میدونید خوب شما بفرمایید یه آموزش حرفه ای بسازید تا ما استفاده کنیم! چرا فقط مصرف کننده باشیم...
و اگه فکر میکنید آموزشهای اینجا حرفه ای نیست و در حد شما نیست پس وقتتون رو تلف نکنید ...برید از اون سایتهایی دانلود بفرمایید
که آموزشها رو دانلود میکنن بعد با اکانت وی آی پی میفروشن به ملت...
در محضر هر استادی آدم چیزی یاد میگیره استادمون آقای هادی پوربا سادگی و صداقت هر چی بلده رو در طبق اخلاص میزاره
ایشون بدون هیچ چشم داشتی و بدون هیچ ادعایی دارن آموزش تهیه میکنن و آموزشها مال خودشونه اینو
مطمئنم که میگم...
دوست گرامی ولی سایتهای دیگه میان آموزشهای سایتهای خارجی رو دانلود میکنن با وی آی پی میندازن خلق الله وحتی میان
روش فارسی حرف میزنن... من دیدم که میگم... در حالی که استاد ما اصلا این رو قبول نداره ... وبا همه سختیها آموزشها رو خودش
تهیه میکنه ما به وجودشون افتخار میکنیم ... موفق باشید[/COLOR][/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;53461][B][COLOR="#993366"]درود بر شما فکر میکنم شما هم حرف مارو خوب متوجه نشده باشید دوست گرامی... صحبت سر اینه شما میگید همه آموزشهای
خارجی رو در مورد افتر دیدن و اینا! و خصوصا" خود شما لابد بلدید! و اگه کارتون همینه و از صبح تا شب سروکله میزنید و کل آموزشها
رو هم بلدید و همه چیزو میدونید خوب شما بفرمایید یه آموزش حرفه ای بسازید تا ما استفاده کنیم! چرا فقط مصرف کننده باشیم...
و اگه فکر میکنید آموزشهای اینجا حرفه ای نیست و در حد شما نیست پس وقتتون رو تلف نکنید ...برید از اون سایتهایی دانلود بفرمایید
که آموزشها رو دانلود میکنن بعد با اکانت وی آی پی میفروشن به ملت...
در محضر هر استادی آدم چیزی یاد میگیره استادمون آقای هادی پوربا سادگی و صداقت هر چی بلده رو در طبق اخلاص میزاره
ایشون بدون هیچ چشم داشتی و بدون هیچ ادعایی دارن آموزش تهیه میکنن و آموزشها مال خودشونه اینو
مطمئنم که میگم...
دوست گرامی ولی سایتهای دیگه میان آموزشهای سایتهای خارجی رو دانلود میکنن با وی آی پی میندازن خلق الله وحتی میان
روش فارسی حرف میزنن... من دیدم که میگم... در حالی که استاد ما اصلا این رو قبول نداره ... وبا همه سختیها آموزشها رو خودش تهیه میکنه ما به وجودشون افتخار میکنیم ... موفق باشید[/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR="#66cc66"][B][SIZE=7]از همین جا به استاد بزرگوار جنای آقای هادی پور سلام عرض میکنم و آرزوی موففیت روز افزون براشون دارم
در پناه حق موفق و موید باشند[/SIZE][/B][/COLOR]
خیلی ممنون،،،به قول تیک تاک،،،،مرسی مافی:41:
دمت گرم کارت درسته
دوستان لینک شماره [COLOR="#ff0066"][SIZE=6]6[/SIZE][/COLOR] اضافه شد
باز هم از نمونه کارهای زیگورات هست امیدوارم مفید باشه برای دوستان
خیلی عالی...امیدوارم شاهد این باشیم این تاپیک تند تند با زحمت دوستان آپدیت بشه.....یکجورائی دیدن این کلیپها امید بخشه برای کسانی که افتر کار می کنند...هم ایده می ده..در کل خیلی مفیده بنظرم
[QUOTE=mafitahereh;54954]دوستان لینک شماره [COLOR="#ff0066"][SIZE=6]6[/SIZE][/COLOR] اضافه شد
باز هم از نمونه کارهای زیگورات هست امیدوارم مفید باشه برای دوستان[/QUOTE]
[B][COLOR="#ff3366"]ممنون خانم مافي خسته نباشيد[/COLOR][/B] :53: