ممنون خانم عيدی پور
واقعا دارید زحمت میکشید
یک جهان سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون خانم عيدی پور
واقعا دارید زحمت میکشید
یک جهان سپاس
[QUOTE=Ariana;41932]ممنون خانم عيدی پور
واقعا دارید زحمت میکشید
یک جهان سپاس[/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]درود و یکدنیا سپاسگذارم آقا آریانا...[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800080"]:64:یعنی من فقط این لایه ها رو نگاه میکنم هنک میکنم ...
لینک آموزش [COLOR="#FF8C00"]46 و 47[/COLOR] اضافه شد دوستان ... هنک کردید گرخیدید همتون ...:64::64:[/COLOR][/B]
نه ، من فعلا هستم :105:
[QUOTE=Ariana;42171]نه ، من فعلا هستم :105:[/QUOTE]
[B]درود سپاس ...آخه خیلیا میخواستن و دادشون به هفتا آسمون هم میرسید آقا محمد
( توی تاپیکی که زهیر بنده خدا گذاشته بود ولی لینکاش پریده بود )همه میگفتن پس این لینکا کجاست
چرا کسی جوابگو نیست!(آدم میمونه تو کار ملت)... حالا فقط شما اشکالی نداره محض شوخیه اینا ...
[/B]
والا 5 گیگ خیلیه برای دانلود
و شاید کسانی که قصد داشتند دانلود کنند ، فکر نمیکردند که اینقدر طولانی باشه این آموزش
ولی ، بلاخره دوستانی که علاقمند به انیمیشن دو بعدی هستند ، از این مجموعه استقبال خواهند کرد
شما هم کارتونو ادامه بدید
بازم ممنون:53:
[QUOTE=Elka Eydipor;42182][B]درود سپاس ...آخه خیلیا میخواستن و دادشون به هفتا آسمون هم میرسید آقا محمد
( توی تاپیکی که زهیر بنده خدا گذاشته بود ولی لینکاش پریده بود )همه میگفتن پس این لینکا کجاست
چرا کسی جوابگو نیست!(آدم میمونه تو کار ملت)... حالا فقط شما اشکالی نداره محض شوخیه اینا ...
[/B][/QUOTE]
سلام خانم عیدی پور
من قبلا از شما بابت این اموزشها تشکر ویزه کردم و گفتم که فعلا نمی تونم دانلود کنم.حتی نگران لینکا بودم.
ولی این طرز صحبت [COLOR="#FF0000"]خیلیا میخواستن و دادشون به هفتا آسمون هم میرسید[/COLOR] صحیحه؟
من خودم وقتی اموزشی رو بخوام هر چقدر هم حجمش باشه دانلود میکنم.
پس شما هم به کارتون ادامه بدید.کسانی که لازم داشته باشن دانلود میکنند.
با تشکر.
[QUOTE=masoumeh;42206]سلام خانم عیدی پور
من قبلا از شما بابت این اموزشها تشکر ویزه کردم و گفتم که فعلا نمی تونم دانلود کنم.حتی نگران لینکا بودم.
ولی این طرز صحبت [COLOR="#FF0000"]خیلیا میخواستن و دادشون به هفتا آسمون هم میرسید[/COLOR] صحیحه؟
با تشکر.[/QUOTE]
[B]سپاس از شما معصومه جان من که گفتم شوخی کردم من معذرت میخوام از شما ...[/B]
[QUOTE=masoumeh;42206]سلام خانم عیدی پور
با تشکر.[/QUOTE]
معصومه خانم ، خانم عیدی پور شوخی میکردن
لطفا ناراحت نباشید
متاسفانه ، بعضی از دوستان فکر میکنند ، که آپلود کردن آموزش ها کار یا وظیفه بعضی ها است ، البته کلی میگم
ولی خوب این عزیزان با استفاده از ترافیک و وقتشون ، که هیچ منفعتی هم براشون نداره ، این لطف رو میکنند
و تنها امیدی هم که دارند ، استقبال کاربران از زحماتی که میکشند هست و بس
موفق باشید عزیزان
[QUOTE=Ariana;42212]معصومه خانم ، خانم عیدی پور شوخی میکردن
لطفا ناراحت نباشید
متاسفانه ، بعضی از دوستان فکر میکنند ، که آپلود کردن آموزش ها کار یا وظیفه بعضی ها است ، البته کلی میگم
ولی خوب این عزیزان با استفاده از ترافیک و وقتشون ، که هیچ منفعتی هم براشون نداره ، این لطف رو میکنند
و تنها امیدی هم که دارند ، استقبال کاربران از زحماتی که میکشند هست و بس
موفق باشید عزیزان[/QUOTE]
خواهش میکنم .نه ناراحت نیستم.
بله حرفاتونو قبول دارم .چون خود من هم تاپیک افتر رو دارم وقتی میبینم استقبال میشه یا نمیشه همین حس به من دست میده.
خانم عیدی پور بازم ممنونم از آموزشهای خوبتون.:53:
موفق باشید.