-
[quote=omid8h;21071]دوست عزيز براي record بايد ويدئويي در تايم لاين داشته باشي تا recorder فعال بشه ....
من پيشنهاد مي كنم شما cc نصب كن ، چون سرعتش خيلي بالا رفته و امكانات بسيار زيادي بهش اضافه شده ...
آگر آپديت جديد هم نصب كني كه ديگه عالي ميشه ....[/quote]
میدونم باید یه ویدیو تو تایم لاینم داشته باشم اما ریکورد کنم ریکوردش تو قسمت ادیت نمیره.
دیشب ورژن cc رو تو دانلود گذاشتم.
-
پکیچ کامل cc داخل بازار موجود هست آپديت جديد cc را باید از کجا پیدا کنم راستی پروژه های من همش با cs5 هست مشکل که ندارد اجرا میشه سوال بدی این که پلاگین هاش با هم فرف داره.ببخشید اگر زیاد سوال کردم
[QUOTE=tajik;21076]پکیچ کامل cc داخل بازار موجود هست آپديت جديد cc را باید از کجا پیدا کنم راستی پروژه های من همش با cs5 هست مشکل که ندارد اجرا میشه سوال بدی این که پلاگین هاش با هم فرف داره.ببخشید اگر زیاد سوال کردم
تشکر[/QUOTE]
برای آپدیت میتونید آپدیت رو فقط بصورت جداگانه دانلود کنید.
میتونید به آدرس زیر مراجعه کنید یا خودتون تو اینترنت سرچ کنید.
آپدیت نسخه ی Premire Pro CC V.7.0 به Premire Pro CC V.7.0.1
[CODE]http://p30download.com/fa/entry/46082/[/CODE]
به نظر من هم هیچ اشکالی نداره چون خودمم پروژه هایی دارم که نسخه هاشون با نرم افزارم فرق میکنن.
تا ببینیم آقا امید چی میگه.
-
[QUOTE=tajik;21076]پکیچ کامل cc داخل بازار موجود هست آپديت جديد cc را باید از کجا پیدا کنم راستی پروژه های من همش با cs5 هست مشکل که ندارد اجرا میشه سوال بدی این که پلاگین هاش با هم فرف داره.ببخشید اگر زیاد سوال کردم
تشکر[/QUOTE]
من تا به حال از پروژه آماده استفاده نكردم ....
ولي فكر نمي كنم مشكلي باشه ، اگر شما پروژه اي داريد كه CC هست به Cs6 نمي خوره ولي اگر cs6 داشته باشيد هيچ مشكلي پيش نمياد ...
در مورد Cs5 من تست نكردم ولي به احتمال زياد هيچ مشكلي پيش نمياد و شما مي توني اون پروژه رو در CC اجرا كني ...
بله شما بايد جديدترين پلاگين رو دانلود كنيد ، درضمن شما اگر قصد داريد براي پروژه اي كه داريد از افترافكت هم بهره ببريد بايد افترافكت CC رو نصب كنيد ، در كل بگم بايد با مجموعه Cs خداحافظي كنيد ...
موفق باشيد ...
-
[QUOTE=Hossein2x;21075]میدونم باید یه ویدیو تو تایم لاینم داشته باشم اما ریکورد کنم ریکوردش تو قسمت ادیت نمیره.
دیشب ورژن cc رو تو دانلود گذاشتم.[/QUOTE]
در كل نبايد اينطور باشه !!!!! چون من امروز روي يك سيستمي كه Cs6 داشت تست كردم و به صورت پيشفرض در پنل مانيتور پريمير اين گزينه هست ... به احتمال زياد شما تغييراتي ايجاد كرديد كه اينطوري شده ...
شما به منوي Windos بريد و روي گزينه Workspace كليك كنيد و اونو بذاريد وري Cs5.5 ببينيد گزينه Recorder در پنل مانيتور فعال ميشه ؟
-
منظورم در نصب element 3d هست.کسی کمک کنه
-
[QUOTE=sohrab.bp;21086]منظورم در نصب element 3d هست.کسی کمک کنه[/QUOTE]
جااااااااااااااااااان !!!!!!!!!!!!! دوست عزيز element چه ربطي به پريمير داره !!!!!!!!!!!؟
-
-
[QUOTE=sohrab.bp;21091]after effects cs6[/QUOTE]
دوست عزيز !!!!!!!!!! شما كلا متوجه ميشيد من چي مي گم ؟ پريمير چه ربطي به element داره ؟
-
سلام داداش امید فکر کنم پریمیر با من مشکل داره.
داداش Premire Pro CC رو نصب کردم اما نمیشه پروژه رو ادیت کرد.
خودت ویدیو رو ببینی بهتره.
[video]http://www.aparat.com/v/hzCOs[/video]