[QUOTE=marvel;43601]ممنون عزیز...
راضی به زحمت نبودیم...
ولی خدایی خیلی کارت درسته محمد جان...
من بمیرم هم نمیتونم همچین نورپردازی ای بکنم..
موفق باشید عزیز..[/QUOTE]
اختیار داری ماهان جان...
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=marvel;43601]ممنون عزیز...
راضی به زحمت نبودیم...
ولی خدایی خیلی کارت درسته محمد جان...
من بمیرم هم نمیتونم همچین نورپردازی ای بکنم..
موفق باشید عزیز..[/QUOTE]
اختیار داری ماهان جان...
[B][COLOR="#800080"]سلام بچه ها
من دارم میرم بخوابم
شماها هم بخوابین...نبینم دوباره تا 4 صبح چت کنین...
من نگرانتونم
به قول شاعر: این بی خوابی آخرش به شما صدمه میزنه(خدایی نکرده)
شب همگی بخیر[/COLOR][/B]
آقا همگی شب خوش..
ما انیماتورا بد بختیم...همه تو تابستون استراحت میکنن ما تازه اوج کارمونه :20::20:
اونایی که تو این رشته شاغلن میدونن
بهم 12 تا کاراکتر دادن بزنم تا اخر هفته:40::40::20:
چه قد زود میخابین :4:
[QUOTE=fery74;43449]سپاس از حانوم عیدی پور و آقا شاهین
بله منم هی سرچ می کنم هر چی مربوط به ادیوسه پاک کردم
ولی جالب اینجاست با این کارا می شد و تنها راهشم همین بود ولی الان نه
حتی از طریق safe mode سیستم هم که تریال ریست میگن بکنید کردم و درست شد ولی الان...
باز ممنون میشم راهی به نظرتون رسید بگید
اصن لاصب ادیوس نباشه ها هیچی نمیشه پریمیر هم هست ولی ادیوس من میخاااام
:([/QUOTE]
سلام دوست عزیز شما از چه ورژنی از ادیوس استفاده می کردید؟
کمپانی گرس ولی در نسخه های 6.5 و 7 از سیستمی استفاده کرده که کرک نرم افزار را بسیار مشکل کرده است ورژن 6.5 کرک شده است ولی به نظر من کرک مناسبی نیست و ایرداتی موقع کار با ادیوس به وجود می آید که ادم رو اذیت می کنه و ادیوس 7 هم که تا الان کرک نشده و من بعید می دونم که اصلا کرک بشه و فقط با تریال ریست قابل استفاده است از نظر من بهترین ورژن ادیوس ورژن 6.08 می باشد من خودم الان از این ورژه استفاده می کنم و هیچ مشکلی تا الان نداشتم
اگر درست متوجه شده باشم فرمودین با پاک و دوباره نصب کردن ادیوس مشکلتون حل نشد ، این موضوع ممکن است دو حالت داشته باشد اگر از ورژن 7 استفاده می کردید باید هم همینطور باشه چون نسخه تریال بوده و ایراد از تریال ریست شما بوده است و اگر از ورژن کرک شده استفاده می کردید ، این به خاطر این بود که شما از طریق کنترل پنل برنامه را حذف نمودید یک سری از تنظیمات برنامه در رجیستری ویندوز و ... می رود که به وسیله پاک کردن در کنترل پنل حذف نمی شود و باقی می ماند و این مشکل پیش می آید برای پیش نیامدن همچین مشکلاتی برنامه مورد نظر را به وسیله برنامه های مثل unistaler و .. حذف نمایید تا برنامه به صورت کامل حذف شود
در نهایت من به شما پیشنهاد می کنم از ورژن 6.08 استفاده نمایید
تا من میام همه میرن بخوابن دیشب که دیصبح خوابیدم رفتم قسمت کاربران آنلاین دیدم صدای خر خر میاد یواش اومدم بیرون کسی بیدار نشه
[QUOTE=تورج یوسفی;43619]تا من میام همه میرن بخوابن دیشب که دیصبح خوابیدم رفتم قسمت کاربران آنلاین دیدم صدای خر خر میاد یواش اومدم بیرون کسی بیدار نشه[/QUOTE]
خخخ..
محسن ما بیداریم..
شبا قدرت دست پاسخگوهاست :4:
اصلا ادیتور مگه میشه شب زود بخوابه:64::64:
[QUOTE=تورج یوسفی;43619]تا من میام همه میرن بخوابن دیشب که دیصبح خوابیدم رفتم قسمت کاربران آنلاین دیدم صدای خر خر میاد یواش اومدم بیرون کسی بیدار نشه[/QUOTE]
:21: