سلام!!
امیدوارم سوالم تکراری نباشه!!
من وقتی تو پریمیر twixtor رو اعمال می کنم و بعد از اینکه پروژه پریمیر رو وارد افتر میکنم می بینم که رو اون پلانی که من twixtor رو اعمال کردم اصلا اسلو موشن نشده و فیلم اصلی رو نشون میده!!
به نظرتون مشکل کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام!!
من وقتی تو پریمیر twixtor رو اعمال می کنم و بعد از اینکه پروژه پریمیر رو وارد افتر میکنم می بینم که رو اون پلانی که من twixtor رو اعمال کردم اصلا اسلو موشن نشده و فیلم اصلی رو نشون میده!!
به نظرتون مشکل کجاست؟
چرا تو خود افتر twixtor اسلوموشن نمیکنی
[QUOTE=Reza 431;57237]سلام!!
به نظرتون مشکل کجاست؟[/QUOTE]
[B]درود بر شما توی خودافتر این کارو انجام بدین با افتر اسلو کنید بعد پروژه رو برای تدوین نهایی به پریمیر انتقال بدید شاید مشکل حل
بشه ... [/B]
ممنون از شما!!
تو افتر به مراتب سخت تر میشه آخه!!
مثلا وقتی دارم یه کلیپ مانندی رو کار میکنم من مجبورم موقع راف کات زدن از اول ویدئو هارو بچینم بیام جلو مثلا هر جایی که میخوام اسلو بشه اسلو میکنم بعد پلان بعدی رو کار میکنم نمیشه که اونجا با سرعت اصلی بذارم بمونه بعد بیام تو افتر اسلو کنم( سر ضرب ها به هم میریزه)!!
به نظرم تو پریمیر اصولی تره!!
ولی باز مشکل دارم که چه جوری باید این کار رو انجام بدم
[QUOTE=Reza 431;57269]ممنون از شما!!
تو افتر به مراتب سخت تر میشه آخه!!
مثلا وقتی دارم یه کلیپ مانندی رو کار میکنم من مجبورم موقع راف کات زدن از اول ویدئو هارو بچینم بیام جلو مثلا هر جایی که میخوام اسلو بشه اسلو میکنم بعد پلان بعدی رو کار میکنم نمیشه که اونجا با سرعت اصلی بذارم بمونه بعد بیام تو افتر اسلو کنم( سر ضرب ها به هم میریزه)!!
به نظرم تو پریمیر اصولی تره!!
ولی باز مشکل دارم که چه جوری باید این کار رو انجام بدم[/QUOTE]
ببینید منظورم اینه که شما همه کارو توی افتر انجام بده اسلو میکنی افکت میزارید بعد لینک کن به پریمیر توی
پریمیر پروژه رو خروجی بده!!
شرمنده!! مثل اینکه نتونستم منظورم رو خوب برسونم!!
ولی مثلا تو یه موزیک ویدئو مگه میشه با افتر که اصلا نرم افزار تدوین هم نیست تدوین انجام داد؟؟ و 150 200 پلان رو پشت سر هم چید؟؟
[QUOTE=Reza 431;57272]شرمنده!! مثل اینکه نتونستم منظورم رو خوب برسونم!!
ولی مثلا تو یه موزیک ویدئو مگه میشه با افتر که اصلا نرم افزار تدوین هم نیست تدوین انجام داد؟؟ و 150 200 پلان رو پشت سر هم چید؟؟[/QUOTE]
[B]ببینید ولی گویا شما هم منظور منو درست متوجه نشدید... ببینید من میگم پلان ببر توی افتر سرعت رو میخوای کم کنی
اسلو کنی زیاد کنی هر افکتی که میخوای روش اعمال کنید انجام بدید بعد لینک کنید به پریمیر (منم میدونم نرم افزار پریمیر
برای تدوینه!!! دوست گرامی) بعد توی پریمیر بقیه کارهاشو انجام بدید! پلانهارو بچینید و بقیه کارها رو انجام بدید!شما اگه
جوابها رو درست خونده باشید متوجه میشید که منظورم اینه که آخر کارو ببر توی پریمیر تدوین کنید![/B]
بله!!
ممنون از شما!!
[QUOTE=Reza 431;57278]بله!!
ممنون از شما!![/QUOTE]
خواهش میکنم ... :39:
سلام با عرض خسته نباشن ، من پریمیر cc نصب کردم ، هنگام باز شدن با انی اخطار مواجه میشم
مشکل چیه ؟[ATTACH=CONFIG]7567[/ATTACH]