-
[QUOTE=vahid mostaghim;55151][COLOR="#006400"]خدمت خواهر عزیزم[/COLOR]
[url]http://uplod.ir/t93pt19cvf8p/Xilisoft_Video_Converter_Ultimate_7.0.1.rar.htm[/url]
[COLOR="#800080"]بعد از نصب رجستری داخل پوشه هست بهش بدین بعد اسم نرم افزار رو در این قسمت وارد کنید تا دیگه آپدیت نشه و فیلش یاد هندستون نکن .[/COLOR][/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]درود و یک جهان سپاس آقا وحید بله رجیستریو فایر وال رو بلدم ...میدونم باید این کارو بکنم .. واقعا سپاسگذارم [/COLOR][/B]
-
با سلام خدمت شما استادان و سروران عزیز
من یک فایل ویدیویی دارم که فیلم برداری اون با این دوربین هایی که برای عروسی استفاده میشه،تهیه شده،فرمت این فایل DAT هست
اونو تبدیل به avi کردم و در پریمیر استفاده کردم ولی در هنگام خروجی گرفتن از پریمیر (مال من نسخه CS3 هست) با افت شدید کیفیت مواجه میشم.حالا باید چیکار کنم تا خروجی بدون افت کیفیت باشه؟کیفیت فایل خروجی دقیقا نصف کیفیت فایل اصلی میشه
اطلاعات مربوط به فایل ویدیویی رو میذارم تا بتونید بهتر بهم کمک کنید
frame width 384
frame height 288
data rate 1311 kbps
total bitrate 1439
frame rate 25 frame/second
در ضمن نسخه نرم افزار من adobe premiere CS3 هست چون ویندوزم 32 بیتی هست
ممنون و مرسی
-
[QUOTE=musashi;55402]با سلام خدمت شما استادان و سروران عزیز
من یک فایل ویدیویی دارم که فیلم برداری اون با این دوربین هایی که برای عروسی استفاده میشه،تهیه شده،فرمت این فایل DAT هست
اونو تبدیل به avi کردم و در پریمیر استفاده کردم ولی در هنگام خروجی گرفتن از پریمیر (مال من نسخه CS3 هست) با افت شدید کیفیت مواجه میشم.حالا باید چیکار کنم تا خروجی بدون افت کیفیت باشه؟کیفیت فایل خروجی دقیقا نصف کیفیت فایل اصلی میشه
اطلاعات مربوط به فایل ویدیویی رو میذارم تا بتونید بهتر بهم کمک کنید
frame width 384
frame height 288
data rate 1311 kbps
total bitrate 1439
frame rate 25 frame/second
در ضمن نسخه نرم افزار من adobe premiere CS3 هست چون ویندوزم 32 بیتی هست
ممنون و مرسی[/QUOTE]
سلام دوست عزیز ....
سایز فیلم شما 384 در 288 هست !!!!!! انتظار نداشته باشید با کیفیت عالی برای شما خروجی بگیره !!!!!! شما به طور مثال ویدئویی دارید که سایزش 384 در 288 هست و بعد اونو میخواین به سایز 720 در 576 تغییر بدید ، خب خیلی مشخصه که با افت کیفیت مواجه میشید ....
من تا جایی که اطلاعات دارم دوربین با فرمت Dat ضبط نمی کنه !!!!! اسم دوربین استفاده شده چیه ؟؟؟؟؟
-
[QUOTE=omid8h;55414]سلام دوست عزیز ....
سایز فیلم شما 384 در 288 هست !!!!!! انتظار نداشته باشید با کیفیت عالی برای شما خروجی بگیره !!!!!! شما به طور مثال ویدئویی دارید که سایزش 384 در 288 هست و بعد اونو میخواین به سایز 720 در 576 تغییر بدید ، خب خیلی مشخصه که با افت کیفیت مواجه میشید ....
من تا جایی که اطلاعات دارم دوربین با فرمت Dat ضبط نمی کنه !!!!! اسم دوربین استفاده شده چیه ؟؟؟؟؟[/QUOTE]
ممنون که جواب دادین،والا مسلئه اینه که من نمیخوام کیفیت hd توی خروجی داشته باشم
میخوام همون کیفیتی توی فایل فرمت DAT هست توی خروجی نشون بده
اسم دوربین رو نمیدونم چیه مال یه نفر بود که ویدیو رو استخراج کرده بود و برای من آورد
میخوام تنظیمات رو جوری انجام بدم که افت کیفیت نداشته باشه با همون اندازه تصویر قبلی و .....
ولی بلد نیستم هرکاری میکنم کیفیت نصف میشه
-
[QUOTE=musashi;55562]ممنون که جواب دادین،والا مسلئه اینه که من نمیخوام کیفیت hd توی خروجی داشته باشم
میخوام همون کیفیتی توی فایل فرمت DAT هست توی خروجی نشون بده
اسم دوربین رو نمیدونم چیه مال یه نفر بود که ویدیو رو استخراج کرده بود و برای من آورد
میخوام تنظیمات رو جوری انجام بدم که افت کیفیت نداشته باشه با همون اندازه تصویر قبلی و .....
ولی بلد نیستم هرکاری میکنم کیفیت نصف میشه[/QUOTE]
خواهش می کنم ، وظیفه ست ....
خب شما روی ویدئو کلیک راست کنید و روی گزینه New Sequences کلیک کنید موقع رندر هم شما باید فرمتی رو انتخاب کنید که پریست سایز ویدئوی شما رو داشته باشه ... اگر عجله ندارید فردا با عکس براتون توضیح میدم که بهتر متوجه بشید ...
-
آقا امید، جون من اون دو تا اموزش درخواستی منو بزار، بخدا لنگ موندم:20:
-
[QUOTE=malihe5;55967]آقا امید، جون من اون دو تا اموزش درخواستی منو بزار، بخدا لنگ موندم:20:[/QUOTE]
دوست عزیز سلام ....
آموزش برای روی دی وی دی کپی کردن رو چشم ولی آموزش دیگه چی بوده ؟؟؟؟؟؟ من یادم نیست ...
-
[QUOTE=malihe5;49213]میشه به سوال من تو این تایپیکم جواب بدین؟
[URL="http://forum.video-effects.ir/thread5883-5.html"]http://forum.video-effects.ir/thread5883-5.html[/URL][/QUOTE]
یکیش اینه
-
[QUOTE=malihe5;49398]و یکیم این[/QUOTE]
یکیشم اینه
-