-
[QUOTE=zabihhosseini;54474]یه سوال درایو c من پر شده آیا میتونه این یکی از دلایل کندی باشه ؟آیا بهتره که در هنگام کار کل پروژه رو از آغاز تو یه درایو خالی تر ذخیره کنم و شروع به کار کنم اصلا ربطی داره؟ این وضعیت درایوامه. همه برنامه ها و پلاگین تو c نصبه
[ATTACH=CONFIG]6995[/ATTACH][/QUOTE]
اول با کسب اجازه از آقا امید:
به آدرس:C:\Users\XXXXl\AppData\Local\Temp برید (به جای XXXX نام کاربری که با اون وارد ویندوز شدید و همیشه کار می کنید) و محتویات پوشه Temp رو خالی کنید یعنی Shift+Delete کنید و فایل هایی که نتونست پاک کنه رو Skip بزیند این پوشه پوشه ای که برنامه ها فایل های موقت رو در هنگام کار اونجا درست می کنن . همونجا می مونه هر از گاهی این پوشه رو خالی کنید.
-
[QUOTE=New3d;54513]اول با کسب اجازه از آقا امید:
به آدرس:C:\Users\XXXXl\AppData\Local\Temp برید (به جای XXXX نام کاربری که با اون وارد ویندوز شدید و همیشه کار می کنید) و محتویات پوشه Temp رو خالی کنید یعنی Shift+Delete کنید و فایل هایی که نتونست پاک کنه رو Skip بزیند این پوشه پوشه ای که برنامه ها فایل های موقت رو در هنگام کار اونجا درست می کنن . همونجا می مونه هر از گاهی این پوشه رو خالی کنید.[/QUOTE]
ممنون دوست عزیز ...
می تونند از نرم افزار Wise Disk Cleaner هم استفاده کنند تا تمام Temp رو خالی می کنه ....
-
اها تشکر از هر دو بزرگوار
-
2 فایل پیوست
[COLOR="#660066"][B]درود بر استاد ارجمندم جناب آقای هاتف من یه فیلم رو از حالت دی وی دی خارج کردم و اینو خروجی
آی وی آی گرفتم بعد الان فیلم اینطوری شده و لرزشهای شدید داره و کنارهاش توی بعضی قسمتهای
حالت چین چین میفته توی عکس معلومه میخواستم بدونم این مشکل رو میشه توی پریمیر برطرف کرد
یا نه باید دوباره کنورت کنم ؟؟؟؟[/B]
[/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]7168[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]7169[/ATTACH]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;55082][COLOR="#660066"][B]درود بر استاد ارجمندم جناب آقای هاتف من یه فیلم رو از حالت دی وی دی خارج کردم و اینو خروجی
آی وی آی گرفتم بعد الان فیلم اینطوری شده و لرزشهای شدید داره و کنارهاش توی بعضی قسمتهای
حالت چین چین میفته توی عکس معلومه میخواستم بدونم این مشکل رو میشه توی پریمیر برطرف کرد
یا نه باید دوباره کنورت کنم ؟؟؟؟[/B]
[/COLOR]
[ATTACH=CONFIG]7168[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]7169[/ATTACH][/QUOTE]
سلام ....
نه نمیشه کاریش کرد ....
فایلهایی که پسوند Vob داره رو به هیچ عنوان تبدیل نکنید چون با افکت کیفیت و این مسائلی که بازگو کردید روبرو میشید ....
-
[QUOTE=omid8h;55084]سلام ....
نه نمیشه کاریش کرد ....
فایلهایی که پسوند Vob داره رو به هیچ عنوان تبدیل نکنید چون با افکت کیفیت و این مسائلی که بازگو کردید روبرو میشید ....[/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]
بله درسته آقا امید تا حالا فقط یکی دوبار توی یه کنورتور قوی این کارو کردم یه بار خوب جواب داد
الان دی وی دی رو چطوری باید روش افکت اعمال کنم؟؟؟ [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;55086][B][COLOR="#800080"]
بله درسته آقا امید تا حالا فقط یکی دوبار توی یه کنورتور قوی این کارو کردم یه بار خوب جواب داد
الان دی وی دی رو چطوری باید روش افکت اعمال کنم؟؟؟ [/COLOR][/B][/QUOTE]
چرا دی وی دی رو افکت بدید ؟؟؟؟؟ من نمی دونم محتوای دی وی دی شما چیه که بگم چی افکتی بدید !!!!!!!
-
[QUOTE=omid8h;55089]چرا دی وی دی رو افکت بدید ؟؟؟؟؟ من نمی دونم محتوای دی وی دی شما چیه که بگم چی افکتی بدید !!!!!!![/QUOTE]
[B]درود شرمنده من فراموش کردم بگم دی ودی جشن عقد کنان البته بیشتر ساده باشه ولی یه قسمتهاییش مثلا
نیاز به موزیک داره و یا اینکه یه افکت کوچولو داشته باشه...[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;55091][B]درود شرمنده من فراموش کردم بگم دی ودی جشن عقد کنان البته بیشتر ساده باشه ولی یه قسمتهاییش مثلا
نیاز به موزیک داره و یا اینکه یه افکت کوچولو داشته باشه...[/B][/QUOTE]
خب این بستگی به تصویرتون داره من نمی تونم بگم چه افکتی بدید !!!!!
-
[QUOTE=omid8h;55092]خب این بستگی به تصویرتون داره من نمی تونم بگم چه افکتی بدید !!!!![/QUOTE]
[B]ببخشید شرمنده ام آقا امید بازم سوال پیچ کردم من یعنی میتونم دی وی دی رو توی پریمیر بیارم؟؟؟[/B]