-
[QUOTE=zabihhosseini;54439]امروز با پریمیر یه ویدئو 30 ثانیه ای که مال خود ویندوز بود (ویدئویی با تصاویر حیوانات که اولش یه گله اسب دارن میدوان) رو تو خود پریمیر پلاگین look دادم وقتی میخواستم preview بگیر تا ببینم چی شد فریمای خاصی حدود 10-20 فریم ساکن میشد تصویر بعد روون به همین خاطر نگران شدم گفتم نکنه سیستمم جواب نده:42:[/QUOTE]
باید جواب بده ، سیستم پایین تر از شما هم دارند کار می کنند بدون هیچ مشکلی ....
کارت گرافیک شما چیه ؟؟؟؟؟
-
نمیدونم مشخصات گرافیکم چیه از کجا باید بفهمم؟:7:
-
کلیک راست روی my computer کنید و روی گزینه آخر کلیک کنید و دنبال گزینه Hardware بگردید و یا Device Manager کلیک کنید و یه صفحه باز میشه که توی اون صفحه می تونید مشخصات کارت گرافیکتون رو پیدا کنید ...
-
1 فایل پیوست
اوکی حالا باید کدوم گزینه رو بزنم تا مشخصا گرافیکمو ببینم؟
[ATTACH=CONFIG]6994[/ATTACH]
-
1 فایل پیوست
یه سوال درایو c من پر شده آیا میتونه این یکی از دلایل کندی باشه ؟آیا بهتره که در هنگام کار کل پروژه رو از آغاز تو یه درایو خالی تر ذخیره کنم و شروع به کار کنم اصلا ربطی داره؟ این وضعیت درایوامه. همه برنامه ها و پلاگین تو c نصبه
[ATTACH=CONFIG]6995[/ATTACH]
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=zabihhosseini;54473]اوکی حالا باید کدوم گزینه رو بزنم تا مشخصا گرافیکمو ببینم؟
[ATTACH=CONFIG]6994[/ATTACH][/QUOTE]
مشخصات کارت گرافیک رو می تونید اینجا ببینید
[ATTACH=CONFIG]6997[/ATTACH]
-
[QUOTE=zabihhosseini;54474]یه سوال درایو c من پر شده آیا میتونه این یکی از دلایل کندی باشه ؟آیا بهتره که در هنگام کار کل پروژه رو از آغاز تو یه درایو خالی تر ذخیره کنم و شروع به کار کنم اصلا ربطی داره؟ این وضعیت درایوامه. همه برنامه ها و پلاگین تو c نصبه
[ATTACH=CONFIG]6995[/ATTACH][/QUOTE]
بله سعی کنید پروژه ها رو در درایوی به غیر از درایو ویندوز ذخیره کنید ....
-
1 فایل پیوست
آیا این مشخصاته گرافیکه چطوره گرافیکم؟:7:
[ATTACH=CONFIG]7000[/ATTACH]
-
[QUOTE=zabihhosseini;54504]آیا این مشخصاته گرافیکه چطوره گرافیکم؟:7:
[ATTACH=CONFIG]7000[/ATTACH][/QUOTE]
من تجربه کار با کارت گرافیکهای AMD رو نداشتم و تا جایی که می دونم Geforce بهتره و در مورد کارت گرافیک شما نمی تونم نظر بدم ....
-
تشکر از پاسخگویی شما فدایی داری