سلام چندتا اموزشو دیدم ممنون از اموزشهای مفید شما میشه این چند کلیدمیان بر بگین من خروجی واسه فیلم مراسم مخصوص عروسی میخام؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چندتا اموزشو دیدم ممنون از اموزشهای مفید شما میشه این چند کلیدمیان بر بگین من خروجی واسه فیلم مراسم مخصوص عروسی میخام؟
خواهش می کنم دوست عزیز .....
برای برش زدن >> دکمه C
برای تغییر سرعت >> دکمه R
اگر میخواین روی دی وی دی کپی کنید Avi رندر بگیرید اگر میخواین روی هارد کپی کنید Mov و یا H.264 رندر بگیرید ...
[QUOTE=omid8h;54104]دوست عزیز رنگ ویدئو فرق می کنه شما از ابزار Multi-Camera استفاده کردی ؟؟؟؟؟؟ یا یک Squence رو وارد Sequence اصلی کردی ؟؟؟؟[/QUOTE]
از اون پانزده دقیقه مشکل دار 3 دقیقه آخرش Squence رو وارد Squence کردم
سیستم رو دیشب خاموش کردم امروز که روشن کردم و دوباره از اون قسمت خروجی گرفتم مشکل حل شد
هیچ توجیه علمی برای این کار وجود ندارد!!!!!!!!!
[QUOTE=New3d;54321]از اون پانزده دقیقه مشکل دار 3 دقیقه آخرش Squence رو وارد Squence کردم
سیستم رو دیشب خاموش کردم امروز که روشن کردم و دوباره از اون قسمت خروجی گرفتم مشکل حل شد
هیچ توجیه علمی برای این کار وجود ندارد!!!!!!!!![/QUOTE]
در یک سکانس دیگه دوباره این مشکل پیش اومد فکر کنم مشکل پیدا کردم در properties فایل ویدیو دقت کنید
به احتمال زیاد Project Audio Format نباید 32bit باشه اگه درست فکر می کنم کجا باید اصلاحش کنم
[QUOTE=New3d;54329]در یک سکانس دیگه دوباره این مشکل پیش اومد فکر کنم مشکل پیدا کردم در properties فایل ویدیو دقت کنید
به احتمال زیاد Project Audio Format نباید 32bit باشه اگه درست فکر می کنم کجا باید اصلاحش کنم[/QUOTE]
من تا به حال با این مشکل بر نخوردم ولی شما می تونید از پریستهای دیگه استفاده کنید که Project Audio Format اون 32 بیتی نباشه ...
ممنون و دمت گرم دوست عزیز
من سیستم دارای این مشخصاته؟[ATTACH=CONFIG]6992[/ATTACH]
آیا برای کار با افتر و پریمیر مناسبه؟
سلام منم سیستمم مثل شماست و کارمو باهاش روان انجام میدم:57:
[QUOTE=zabihhosseini;54421]من سیستم دارای این مشخصاته؟[ATTACH=CONFIG]6992[/ATTACH]
آیا برای کار با افتر و پریمیر مناسبه؟[/QUOTE]
بله دوست عزیز ... سیتم خوبیه ....
فقط روی افکتهای زیاد یه ذره کم میاره که اونم مهم نیست ....
امروز با پریمیر یه ویدئو 30 ثانیه ای که مال خود ویندوز بود (ویدئویی با تصاویر حیوانات که اولش یه گله اسب دارن میدوان) رو تو خود پریمیر پلاگین look دادم وقتی میخواستم preview بگیر تا ببینم چی شد فریمای خاصی حدود 10-20 فریم ساکن میشد تصویر بعد روون به همین خاطر نگران شدم گفتم نکنه سیستمم جواب نده:42: