یعنی چند شبه درست نخوابیدم سلام دیشب نخوابیدم تالاب تلوب میکنم اما خوابم نمبره :((((((((
والا من که چشام ضعیف شده از ترس که ضعیف تر نشه همش عینک رو چشامه صبح تا شب که شماره چشام نره بالا الحمدالله این دو سه ساله ثابت موندن
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی چند شبه درست نخوابیدم سلام دیشب نخوابیدم تالاب تلوب میکنم اما خوابم نمبره :((((((((
والا من که چشام ضعیف شده از ترس که ضعیف تر نشه همش عینک رو چشامه صبح تا شب که شماره چشام نره بالا الحمدالله این دو سه ساله ثابت موندن
[QUOTE=BigJake;121779]چشماتون ضعیف نشه!!![/QUOTE]
[B]
به مرور میشه حتما [/B]
[QUOTE=neda *;121801][B]
به مرور میشه حتما [/B][/QUOTE]
[QUOTE=MILAD MK;121795]یعنی چند شبه درست نخوابیدم سلام دیشب نخوابیدم تالاب تلوب میکنم اما خوابم نمبره :((((((((
والا من که چشام ضعیف شده از ترس که ضعیف تر نشه همش عینک رو چشامه صبح تا شب که شماره چشام نره بالا الحمدالله این دو سه ساله ثابت موندن[/QUOTE]
من که اوضام خرابه...
از پارسال تا حالا 1 نمره رفته بالاتر...
بعضی وقتام اشک از چشام میات...
دوست عزیز مراقب خودت باش
همیشه من با اینکه معمولا کم به چشم هام و بدنم استراحت میدم
اما این همش یادمه اول سلامتی بعد کار مثل جریان ایمنی بعد کار! :D
یادمه یه بزرگی میگفت سلامتی تاجی است که فقط افراد مریض می توانند آن را بر سر افراد سالم ببیند(افراد سالم از دیدن آن عاجزند!)!!!
تاج من کووووو حالا :D
هر کاری کنیم ضرر خودمون فردا نتیجه شو میبینیم بد جورو بد فرم
اما کو گوش شنواااااااااااا! مگه نه :p
[QUOTE=MILAD MK;121809]دوست عزیز مراقب خودت باش
همیشه من با اینکه معمولا کم به چشم هام و بدنم استراحت میدم
اما این همش یادمه اول سلامتی بعد کار مثل جریان ایمنی بعد کار! :D
یادمه یه بزرگی میگفت سلامتی تاجی است که فقط افراد مریض می توانند آن را بر سر افراد سالم ببیند(افراد سالم از دیدن آن عاجزند!)!!!
تاج من کووووو حالا :D
هر کاری کنیم ضرر خودمون فردا نتیجه شو میبینیم بد جورو بد فرم
اما کو گوش شنواااااااااااا! مگه نه :p[/QUOTE]
زندگی کسالت بار...
تو زندگی کسالت بار اهداف و امیدها از بین میرن...
میشه یه زندگی روتین و معمولی...
هممون دچارشیم...زندگیهامون الان تو ایران کسالت باره...کسالت بار...
[QUOTE=mohsen_dalir;121773]اسپانیا نرفتید کشور مورد علاقه منه؟Fashion 1[/QUOTE]
سلوم مدیر جون مامان میگه اون موقع تو هنوز به دنیا نیومدی رفتیم.ولی میبره باباییم:67:
[QUOTE=BigJake;121782]سلام به نجلا هم برسون...[/QUOTE]
نجلا کیه بیگ جک:106:
[QUOTE=رویا;121904]سلوم مدیر جون مامان میگه اون موقع تو هنوز به دنیا نیومدی رفتیم.ولی میبره باباییم:67:[/QUOTE]
چه قد خرجشه
منم باید برم اسپانیا:1:
[QUOTE=mohsen_dalir;121906]چه قد خرجشه
منم باید برم اسپانیا:1:[/QUOTE]
من کار به خرجش ندارم نمیپرسمم .برید میگن قشنگه ولی برای زندگی کانادا خوبه چند سال اول بچگیم کانادا 5 ساله که شدم اومدیم تهران
بابام اعتقاد داره بچه باید توی وطن خودش بزرگ بشه خودش آمریکا بزرگ شده نوبت به من که رسید :12:
[QUOTE=رویا;121908]من کار به خرجش ندارم نمیپرسمم .برید میگن قشنگه ولی برای زندگی کانادا خوبه چند سال اول بچگیم کانادا 5 ساله که شدم اومدیم تهران
بابام اعتقاد داره بچه باید توی وطن خودش بزرگ بشه خودش آمریکا بزرگ شده نوبت به من که رسید :12:[/QUOTE]
بالاخره باید بدونم چه قد خرج داره بعد برمFashion 1