-
[QUOTE=ERROR;47586]سلام , ترانزیشنهای نسخه سی سی خیلی کم هستن آیا میشه به تعداد آنها افزود؟
اگر میشه چطور و اگر دارید ممنون میشم بزارید برای دانلود.
با سپاس فراوان.[/QUOTE]
سلام دوست عزیز ...
با نصب پلاگین های Boris و NewBlue ترانزیشنهای زیادی به نرم افزار اضافه میشه ....
یه جستجو توی انجمن بزنید پیدا می کنید ...
-
1 فایل پیوست
ببخشید دوستان من این مشکل رو با نرم افزار دارم.هر ویدیو ای که import میکنم این ارور رو میده:
[ATTACH=CONFIG]6300[/ATTACH]
چیکار کنم؟؟؟
-
پسوند فایلتو نمیخونه.باید تغییر بدی بعد وارد کنی
-
[QUOTE=mehrdad.dance;47823]پسوند فایلتو نمیخونه.باید تغییر بدی بعد وارد کنی[/QUOTE]
تمام فرمت ها رو تست کردم فقط avi مونده بود که روی اون جوب داد:)مرسی دوستان
-
پسوندشو به m2s تغییر بدید ببینید درست میشه
-
[QUOTE=aminbinazir;47809]ببخشید دوستان من این مشکل رو با نرم افزار دارم.هر ویدیو ای که import میکنم این ارور رو میده:
چیکار کنم؟؟؟[/QUOTE]
سلام امین جان ...
این دو نرم افزار ها رو نصب داری ؟
K-Lite Codec Pack
QuickTime
من با این فرمت دارم کار می کنم و مشکلی ندارم ....
-
من در یکی از بخشهای یکی از استانها زندگی می کنم که اتلیه خوبی وجود نداره و همه به مرکز استان مراجعه می کنن و خیلی هزینه بالایی بابت میکس باید بپردازن و خیلی هم دیر کاراشونو تحویل میدن . من تا حدودی فتوشاپ بلدم و الانم پریمیر رو آموزش دیدم و میخوام برا خودم آتلیه بزنم اما هیچی نمیدونم. از کجا شروع کنم؟ ایا همین نرم افزار پریمیر برای کار میکس عروسی (البته یه کار خوب و حرفه ای) کفایت میکنه یا باید نرم افزارهای دیگه ای رو هم یاد بگیرم؟ با توجه به اینکه من تازه کارم آیا چیزهای آماده ای هست که بتونه بهم کمک کنه کار بهتری ارائه بدم؟ این سینک که میگن چیه؟ اصلا به طور کامل راهنماییم کنین از صفر باید چه کارایی رو انجام بدم؟ چه نرم افزارهایی لازم دارم؟ برای روتوش تصاویر فقط از فتوشاپ استفاده کنم؟
-
[QUOTE=aminbinazir;47809]ببخشید دوستان من این مشکل رو با نرم افزار دارم.هر ویدیو ای که import میکنم این ارور رو میده:
چیکار کنم؟؟؟[/QUOTE]
از trial ( رایگان بودن) نرم افزار هم میتونه باشه، سریالشو وارد کن
-
آقا امید چرا خبری ازت نیست؟ ما بیصبرانه منتظر آموزشهایی مفید و جدیدتون هستیم، راستی مشکلم برای نصب هم حل شد.
-
میشه به سوال من تو این تایپیکم جواب بدین؟
[URL="http://forum.video-effects.ir/thread5883-5.html"]http://forum.video-effects.ir/thread5883-5.html[/URL]