-
[QUOTE=cubic_art;118532][B]طبق دسته بندیه شما من باید فوق حرفه ای باشم.
من آشپزیم حرف نداره.
دیزی. قورمه سبزی. قیمه. ماکارونی (در سبکهای مختلف). کوبیده. انواع پلو(مثل استانبولی، لوبیا پلو، باقالی پولو، سبزی پلو و ...) و چندیدن غذای دیگه.[/B][/QUOTE]
[B]خیلی خوبه
خوب پس شما با بقیه اقایون فرق دارین [/B]
-
[QUOTE=neda *;118533][B]خیلی خوبه
خوب پس شما با بقیه اقایون فرق دارین [/B][/QUOTE]
[B]یعنی می گید یه پا خانمم؟!
خب پدر مادر که چند سالی هست از بینمون پر کشیدن و رفتن. آبجی هم که اینجا و ما هم اونجا. باید خودم یاد میگرفتم دیگه[/B]
-
[QUOTE=cubic_art;118536][B]یعنی می گید یه پا خانمم؟!
خب پدر مادر که چند سالی هست از بینمون پر کشیدن و رفتن. آبجی هم که اینجا و ما هم اونجا. باید خودم یاد میگرفتم دیگه[/B][/QUOTE]
[B]به نظر من اشپزی هنره خصوصا شما که خانم نیستین
خدا رحمتشون کنه روحشون شاد
البته جدیدا اقایون رفتن سمت اشپزی نمیدونم چرا Fashion 1دیگه خانما راحتن[/B]
-
[QUOTE=neda *;118539][B]به نظر من اشپزی هنره خصوصا شما که خانم نیستین
خدا رحمتشون کنه روحشون شاد
البته جدیدا اقایون رفتن سمت اشپزی نمیدونم چرا Fashion 1دیگه خانما راحتن[/B][/QUOTE]
[B]عذر می خوام دیر پاسخ میدم. نت اینجا چرا اینجوریه؟ هی قطع میشه
ممنون.
خوش به حال خانم هاست دیگه. در آینده به احتمال زیاد بر سر همین جابجایی خانم ها شدیداً اضافه وزن خواهند داشت. دست پخت خوب آقایوووون.[/B][B]Fashion 1[/B]
-
[QUOTE=cubic_art;118541][B]عذر می خوام دیر پاسخ میدم. نت اینجا چرا اینجوریه؟ هی قطع میشه
ممنون.
خوش به حال خانم هاست دیگه. در آینده به احتمال زیاد بر سر همین جابجایی خانم ها شدیداً اضافه وزن خواهند داشت. دست پخت خوب آقایوووون.[/B][B]Fashion 1[/B][/QUOTE]
[B]
خواهش میکنم
اینترنت اینجا افتضاحه آدمو پیر میکنه کچل میکنه مثل این شکلک:4:
همه اقایون که بلد نیستن اشپزی کنن اگر قرار باشه اقایون اشپزی کنن خانمها هم رژیم میگیرن بهتر از اینه که غذای سوخته بخورن [/B]:122:
-
[QUOTE=neda *;118542][B]
خواهش میکنم
اینترنت اینجا افتضاحه آدمو پیر میکنه کچل میکنه مثل این شکلک:4:
همه اقایون که بلد نیستن اشپزی کنن خاتمها هم اکثرا رژیم میگیرن بهتر از اینه که غذای سوخته بخورن [/B]:122:[/QUOTE]
بعد به من میگن برنگرد. آدم نت 15 مگ واقعی رو ول میکنه می چسبه به یک شیر بین 6 نفر؟
رژیم؟ خانم ها در این صورت دستور میدن پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپیییییییییییییتتتتتتتتتتتزاااااااااااااا.
بیا. آبجی هم تایید می فرمایند.
-
[QUOTE=cubic_art;118543]بعد به من میگن برنگرد. آدم نت 15 مگ واقعی رو ول میکنه می چسبه به یک شیر بین 6 نفر؟
رژیم؟ خانم ها در این صورت دستور میدن پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپیییییییییییییتتتتتتتتتتتزاااااااااااااا.
بیا. آبجی هم تایید می فرمایند.[/QUOTE]
[B]
نه دیگه خانمها فوقش یه شب دو شب پیتزا سفارش بدن شب سوم چی ؟[/B]
-
[QUOTE=neda *;118546][B]
نه دیگه خانمها فوقش یه شب دو شب پیتزا سفارش بدن شب سوم چی ؟[/B][/QUOTE]
[B]شب سوم چلو کباب سفارش میدن. کاری نداره که.
ایناهاش من دارم یکیشون رو اینجا میبینم.
آبجی روی زرشک پلوی دست پخت آقای آشپزباشی(داداش محمد) خیمه زده و فقط تایید میکنه.[/B]
-
[QUOTE=cubic_art;118548][B]شب سوم چلو کباب سفارش میدن. کاری نداره که.
ایناهاش من دارم یکیشون رو اینجا میبینم.
آبجی روی زرشک پلوی دست پخت آقای آشپزباشی(داداش محمد) خیمه زده و فقط تایید میکنه.[/B][/QUOTE]
[B]
خوب حالا از بین این همه مرد شما و چند نفر دیگه دستپختتون خوبه بقیه که بلد نیستن اخرش هیچی دست پخت و تجربه خانمها نمیشه اقایون بعد از یه مدت خسته میشن[/B];) [B]
راستی سلام به خواهرتون برسونید [/B]
-
[QUOTE=neda *;118549][B]
خوب حالا از بین این همه مرد شما و چند نفر دیگه دستپختتون خوبه بقیه که بلد نیستن اخرش هیچی دست پخت و تجربه خانمها نمیشه اقایون بعد از یه مدت خسته میشن[/B];) [B]
راستی سلام به خواهرتون برسونید [/B][/QUOTE]
[B]پس من بدبخت.
بزرگیتون رو میرسونم.
خواهرم هم سلام دارن خدمتتون.[/B]