-
[QUOTE=Mostafa Eradi;118461]دقیقا چه آموزشی مد نظر دارید از انیمیشن؟ چه نرم افزاری چه تکنیکی؟[/QUOTE]
دوستم میگفت که از شروع انیمیشن باید شروع کنم البته من میخوام بدونم در موردش شاید بعد رفتم سراغش :39:هر چی نرم افزار نه
بابام میگه اول اصول هر کاری رو باید یاد بگیری :15:
-
[QUOTE=رویا;118464]دوستم میگفت که از شروع انیمیشن باید شروع کنم البته من میخوام بدونم در موردش شاید بعد رفتم سراغش :39:هر چی نرم افزار نه
بابام میگه اول اصول هر کاری رو باید یاد بگیری :15:[/QUOTE]
[B]رویا جان نرم افزار دوبعدی میخوای شروع کنی یا سه بعدی ؟ اول از همه باید فتوشاپ رو یاد بگیری چون پایه ی همه ی نرم افزارهاست [/B]
-
[QUOTE=neda *;118473][B]رویا جان نرم افزار دوبعدی میخوای شروع کنی یا سه بعدی ؟ اول از همه باید فتوشاپ رو یاد بگیری چون پایه ی همه ی نرم افزارهاست [/B][/QUOTE]
سلام ندا جونم خوبی ؟ من هیچی از انیمیشن نمیدونم دوستم میگفت اینجا یه بخشی داست که از پایه در موردانیمیشن روکامل توضیح میداد:15:
-
[QUOTE=رویا;118476]سلام ندا جونم خوبی ؟ من هیچی از انیمیشن نمیدونم دوستم میگفت اینجا یه بخشی داست که از پایه در موردانیمیشن روکامل توضیح میداد:15:[/QUOTE]
[B]
سلام عزیزم ممنون
بله ولی مثل اینکه پاک شده به نظر من اول اصول کار با نرم افزارهایی که علاقه داری رو یاد بگیر بعد همینطور که پیش بری میتونی انیمیشن هم بسازی فقط باید پشتکار داشته باشی[/B]
-
[QUOTE=neda *;118479][B]
سلام عزیزم ممنون
بله ولی مثل اینکه پاک شده به نظر من اول اصول کار با نرم افزارهایی که علاقه داری رو یاد بگیر بعد همینطور که پیش بری میتونی انیمیشن هم بسازی فقط باید پشتکار داشته باشی[/B][/QUOTE]
یه چیزهای توی اینترنت پیدا کردم . از دوستم هم یه چیزهای یاد گرفتم . ولی هنوز با نرم افزار انیمیشنی کار نکردم بابام میگه این که مستقیم
بری روی نرم افزار اشتباهه باید اصول و قواعد رو یاد بگیری:131:فکر کنم باید خیلی تلاش کنم البته من خیلی عجولم همه میگن بهم
مگه شیش ماهه به دنیا اومدی.
-
[QUOTE=رویا;118481]یه چیزهای توی اینترنت پیدا کردم . از دوستم هم یه چیزهای یاد گرفتم . ولی هنوز با نرم افزار انیمیشنی کار نکردم بابام میگه این که مستقیم
بری روی نرم افزار اشتباهه باید اصول و قواعد رو یاد بگیری:131:فکر کنم باید خیلی تلاش کنم البته من خیلی عجولم همه میگن بهم
مگه شیش ماهه به دنیا اومدی.[/QUOTE]
پدرتون کاملا درست میفرمایند
انیمیشن خیلی گسترده تر از نرم افزار هست
نرم افزار فقط یه ابزاره
امیدوارم که موفق باشید
-
میسی از هر دوتون مدیرا خیلی گلین:8::8:
-
[COLOR=#800080]
ممنون ندا خانوم[/COLOR]:53::53::53:[COLOR=#800080]
عالیه[/COLOR]:113:[COLOR=#800080]
اگه میشه آموزش های بیشتری برای انیمیشن بزارید[/COLOR]