-
امید جان یه سوال داشتم عزیز!
سیستمی که باهاش کار میکنم سیستم چندان قوی نیست وقتی تو پریمیر راف کات میزنم و رندر میگیرم تا ببینم تو بعضی جاهاش فیلم رو تیکه تیکه نشون میده! حتی وقتی که چندتا پلان کوچیک رو رندر میکنم! میخواستم ببینم مشکل از سیستم هستش؟ آخه فکر میکنم قبلنا اینطوری نبود
-
[quote=reza 431;20976]امید جان یه سوال داشتم عزیز!
سیستمی که باهاش کار میکنم سیستم چندان قوی نیست وقتی تو پریمیر راف کات میزنم و رندر میگیرم تا ببینم تو بعضی جاهاش فیلم رو تیکه تیکه نشون میده! حتی وقتی که چندتا پلان کوچیک رو رندر میکنم! میخواستم ببینم مشکل از سیستم هستش؟ آخه فکر میکنم قبلنا اینطوری نبود[/quote]
سلام عزيز ، شما با چه فرمتي رندر مي گيريد ؟ شما با فرمت h.264 فرمت بگير ببين باز هم همين مشكل رو داري يا نه ....
-
[QUOTE=omid8h;20977]سلام عزيز ، شما با چه فرمتي رندر مي گيريد ؟ شما با فرمت h.264 فرمت بگير ببين باز هم همين مشكل رو داري يا نه ....[/QUOTE]
امید جان شرمنده! مثل اینکه نتونستم منظورمو خوب برسونم! منظورم رندر برای پریویو preview بود! تو خود نرم افزار که میخوام ببینم کات ها خوب بوده یا نه؟
-
خب شما اگر سيستمتون پايين هست واسه Preview كيفيت رو بيار پايين يك آموزش در اين مورد درست كردم مي توني اونو ببيني ...
يا گوشه پايين سمت راست مانيتور پريمير يك پنل داره كه شما مي توني كيفيت رو بياري پايين تا رندر در Preview راحت تر بشه ....
روي پنل كليك كن و گزينه Full رو تغيير بده به 1/2 و يا 1/4 اينطوري راحت تر رندر مي گيره
-
ممنون امید جان! دقیقا همین کار رو میکنم ولی تغییر نمیکنه! گفتم شاید مشکل از یه جایی دیگه باشه! مرسی عزیز!
-
[QUOTE=Reza 431;20980]ممنون امید جان! دقیقا همین کار رو میکنم ولی تغییر نمیکنه! گفتم شاید مشکل از یه جایی دیگه باشه! مرسی عزیز![/QUOTE]
براي كار با پريمير يك سيستم خوب مي خواد كه به نظر من لازم هست اگر مي خواي حرفه اي كار كني
يك اموزش درست كردم در مورد تغيير سايز Preview دانلود كن شايد بهت كمك كنه ، حجم زيادي هم نداره 3 مگابايت
آخرين اموزش تاپيك زير رو دانلود كن
[URL="http://forum.video-effects.ir/thread3427.html"]http://forum.video-effects.ir/thread3427.html[/URL]
-
ممنون! دانلود کردم عالی بود! سایز پریویو رو کوچیک کردم تقریبا بهتر شد رندرش! فقط یه سوال حالا با این اندازه که نشون میده که ذخیره نمیکنه؟ یعنی اگه پروژه رو ببرم تو افتر افکت که همون سایز اصلیش میشه دیگه درسته؟ نسخه خام که 1920 1080 هستش همون هم میره تو افتر؟؟؟؟؟
-
[QUOTE=Reza 431;20985]ممنون! دانلود کردم عالی بود! سایز پریویو رو کوچیک کردم تقریبا بهتر شد رندرش! فقط یه سوال حالا با این اندازه که نشون میده که ذخیره نمیکنه؟ یعنی اگه پروژه رو ببرم تو افتر افکت که همون سایز اصلیش میشه دیگه درسته؟ نسخه خام که 1920 1080 هستش همون هم میره تو افتر؟؟؟؟؟[/QUOTE]
خواهش مي كنم دوست عزيز ....
نه ديگه خودت ميگي Preview ( پيش نمايش ) چرا تغيير كنه شما با همون سايز 1080*1920 مي توني رندر بگيري و از كيفيت كاسته نمي شه ...
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=omid8h;20973]دوست عزيز لينكي كه گذاشتيد مشكل داره .....
چرا در خود انجمن عكستون رو آپلود نمي كنيد ؟[/QUOTE]
شرمنده.
آخه تصویرش بزرگه.
[ATTACH=CONFIG]2351[/ATTACH]
-
[QUOTE=Hossein2x;20989]شرمنده.
آخه تصویرش بزرگه.
[ATTACH=CONFIG]2351[/ATTACH][/QUOTE]
دوست عزيز من گفتم خدمتتون عكس از موقعي كه مي خواهيد Sequence ايجاد كنيد بذاريد ...