[QUOTE=mjpompy;29091]امید جان داداش خیلی وقت بود تو این مورد کم پیدا بودیا عزیز!!؟[/QUOTE]
عزيز سايت مورد نظر كم پيدا بوده :4::4::4:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=mjpompy;29091]امید جان داداش خیلی وقت بود تو این مورد کم پیدا بودیا عزیز!!؟[/QUOTE]
عزيز سايت مورد نظر كم پيدا بوده :4::4::4:
میدونم داداش شوخی کردم راسی امید جان یه سوال من خیلی وقته دنبال یه آموزشم اما نمیتونم پیداش کنم حالا شاید شما پیدا کردید تو چندتا موزیک ویدیو خواننده یه چیزی به طرف دوربین پرتاب میکنه مثل صلیب یا گل که به صورت جالبی به طرف دوربین میاد البته خودت حتما این چیزی که من میگمو دیدی خلاصه خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده اینو چطوری ساختن!!
[QUOTE=mjpompy;29096]میدونم داداش شوخی کردم راسی امید جان یه سوال من خیلی وقته دنبال یه آموزشم اما نمیتونم پیداش کنم حالا شاید شما پیدا کردید تو چندتا موزیک ویدیو خواننده یه چیزی به طرف دوربین پرتاب میکنه مثل صلیب یا گل که به صورت جالبی به طرف دوربین میاد البته خودت حتما این چیزی که من میگمو دیدی خلاصه خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده اینو چطوری ساختن!![/QUOTE]
عزيز اگر اشتباه نكنم شما اينها مدل هاي 3 بعدي هستند كه شما مي توني با تركيب نرم افزارهاي 3دي مكس و افترافكت به نتيجه برسي البته مي توني از سينما 4 دي هم استفاده كني ...
اگر آموزشي در اين مورد پيدا كردم حتما در اختيارتون ميذارم ،
مرسی امید جان منتظرم داداشم البته اگه خودت آموزش بدی خیلی عالی میشه.
[QUOTE=mjpompy;29100]مرسی امید جان منتظرم داداشم البته اگه خودت آموزش بدی خیلی عالی میشه.[/QUOTE]
خواهش مي كنم ...
عزيز من توي كار 3 بعدي ضعيفم و دوستاني كه كار 3 بعدي انجام ميدن بايد درخواست كنيد ...
ولي اگر آموزشي ديدم در اين مورد حتما ميذارم ....
[SIZE=3]سلام
خيلي ممنون آموزشهاي مفيدي بود .[/SIZE]
[QUOTE=neda *;29201][SIZE=3]سلام
خيلي ممنون آموزشهاي مفيدي بود .[/SIZE][/QUOTE]
خواهش مي كنم دوست عزيز ...
[B]Squaring the Circle Logo Reveal Animation[/B]
[ATTACH=CONFIG]3890[/ATTACH]
لينك آموزش :
حجم : 70 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4[/URL]
[QUOTE=omid8h;29508][B]Squaring the Circle Logo Reveal Animation[/B]
[ATTACH=CONFIG]3890[/ATTACH]
لينك آموزش :
حجم : 70 مگابايت
[URL="cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4"]cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4cdn.tutsplus.com/ae/video/Tuts__Squaring_The_Circle_Tutorial.mp4[/URL][/QUOTE]
[B][COLOR="#FF0000"]درود بر شما سپاسگذارم از آموزشی که گذاشتید .من نتونستم دانلود کنم باید با اینترنت دانلود منیجر دانلود کنم ؟؟؟[/COLOR][/B]
خواهش مي كنم ....
آره من دوباره تست كردم با اينترنت دانلود منيجر دانلود ميشه ...