مخابرات با این شرایطی که شما فرمودید سرویس میده؟؟؟؟؟؟ من از خراسان رضوی تربت حیدریه هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
مخابرات با این شرایطی که شما فرمودید سرویس میده؟؟؟؟؟؟ من از خراسان رضوی تربت حیدریه هستم
بنده که در تهران دارم از نت 1 مگابایت برای منزل استفاده میکنم ...
باید بپرسی ؟؟؟:confused:
[QUOTE=علیرضا علی;20484]مخابرات با این شرایطی که شما فرمودید سرویس میده؟؟؟؟؟؟ من از خراسان رضوی تربت حیدریه هستم[/QUOTE]
[QUOTE=proshot;20485]بنده که در تهران دارم از نت 1 مگابایت برای منزل استفاده میکنم ...
باید بپرسی ؟؟؟:confused:[/QUOTE]
دوستان خواهشا بحث تاپیک رو منحرف نکنند
حیفه این تاپیکه که با بحث های بی جهت و منحرف از موضوع پر بشه !!:)
[COLOR=#ff0000][B][SIZE=2]دوستان [/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][SIZE=2]VideoHive Pack1-DVD2[/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][SIZE=2] در تاریخ پنجشنبه 12 دی ماه 1392 اضافه شد ...[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B]دوستان عزیزم از این به بعد پروژه ها به صورت تکی آپلود میشه
در فایل اسکرین شات هم میتونید تمام پروژه های این DVD رو مشاهده کنید ؛
تا دیگه پروژه ای که دارید و دانلود نکنید و هم مجبور نباشید کل DVD رو دانلود کنید ...[/B][/COLOR]
سلام
ببخشید که نظر میدم.اما من تمام پروژه های این VideoHive دانلود کردم اما از سایت وطن دانلود.
اینم لینک 2012
[B][COLOR="#FF0000"]لینک دانلود فارسی ممنوعه!!!![/COLOR][/B]
البته فکر کنم توی سایتتون در یک صفحه ی دیگه هم دیده بودم از سایت وطن دانلود لینک گذاشته بودید اما این پروژه هارو ندیدم بزارید.
به هر حال اگر هم کسی توی مشهد هست و دنبال این پوژه ها میگرده میتونه با من تماس بگیره و هارد به هارد کنیم.
میشه لینک اصلی این مجموعه ی DigitalJuice بزارید؟همون چندیدن دی وی دی
یکجا دانلود کنم بهتره.
من از این مجموعه آموزش دارم اما پروژه ی آمادشو نه
ممنون میشم.
[COLOR="#800080"]ممنون مجتبی جان عزیز...[/COLOR]
ندیده بودم این رو ممنون مجتبی جان مربوط به چه سالیه
ممنون از این پست بسیار عالی اقای ظریف.:53:
[QUOTE=abrahim;57183]سلام
ببخشید که نظر میدم.اما من تمام پروژه های این VideoHive دانلود کردم اما از سایت وطن دانلود.
اینم لینک 2012
[B][COLOR=#FF0000]لینک دانلود فارسی ممنوعه!!!![/COLOR][/B]
البته فکر کنم توی سایتتون در یک صفحه ی دیگه هم دیده بودم از سایت وطن دانلود لینک گذاشته بودید اما این پروژه هارو ندیدم بزارید.
به هر حال اگر هم کسی توی مشهد هست و دنبال این پوژه ها میگرده میتونه با من تماس بگیره و هارد به هارد کنیم.[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]دوست عزیز ممنون از نظرتون اما اون مجموعه ای که شما از سایت دیگه بهش اشاره
کردید به طور کلی و رندوم هست و دسته بندی نیست . اما مجموعه ای که بنده انشالله در
آینده تکمیلش میکنم به طور دقیق و دسته بندی و پک های ارائه شده خود شرکت هاست ...[/COLOR]