سلام توی پروژه the bullet وقتی که تیر خارج میشه پشت اونو با پلاگین liqufy درست میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟درسته ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام توی پروژه the bullet وقتی که تیر خارج میشه پشت اونو با پلاگین liqufy درست میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟درسته ؟؟
[QUOTE=misagh effects;115648]سلام توی پروژه the bullet وقتی که تیر خارج میشه پشت اونو با پلاگین liqufy درست میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟درسته ؟؟[/QUOTE]
[B]سلام نه عزیز[/B]
از پلاگین های دیگه برای این کار استفاده میشه
مثل Fast Blur و Radial Blur
واقعا واقعا واقعا جالب بود بابا آفرین گل کاشتی
ایشالا یه وقتی بگذارم فقط اینا رو دانلود کنم
خیلی کمک بزرگی بود به جلوه های ویژه کاران
خیلی ممنون
الان مثلا یکی از مشکلات من و خیلی افراد اینه که در سایت video copilot که این همه بسته گذاشته برا فروش مثلا بسته "شاک ویوس""Shockwaves" رو که برا فروش گذاشته انسان نمیدونه چطور بگیره مثلا چطور این دلار ها را به حساب بانکی این آقا برسونه یا اینکه اون مثلا با پست از خارج و از اون سر دنیا تا اینجا ارسال کنه با هواپیما و پست و .... اول که چند ماه میگیره؟؟؟؟ بعدش هزینه این همه پست چقدر خواهد بود ؟؟؟؟ حالا ارزش این بسته را داره مثلا؟؟؟:21::35::4::4:
.
.
.
.
حالا اگر افرادی مثل شما برا دانلود بدن واقعا کمک بزرگی است واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم خیلی خیلی ممنون و سپاسگذارم ....
[QUOTE=Alone Warrior;116630]واقعا واقعا واقعا جالب بود بابا آفرین گل کاشتی
ایشالا یه وقتی بگذارم فقط اینا رو دانلود کنم
خیلی کمک بزرگی بود به جلوه های ویژه کاران
خیلی ممنون
الان مثلا یکی از مشکلات من و خیلی افراد اینه که در سایت video copilot که این همه بسته گذاشته برا فروش مثلا بسته "شاک ویوس""Shockwaves" رو که برا فروش گذاشته انسان نمیدونه چطور بگیره مثلا چطور این دلار ها را به حساب بانکی این آقا برسونه یا اینکه اون مثلا با پست از خارج و از اون سر دنیا تا اینجا ارسال کنه با هواپیما و پست و .... اول که چند ماه میگیره؟؟؟؟ بعدش هزینه این همه پست چقدر خواهد بود ؟؟؟؟ حالا ارزش این بسته را داره مثلا؟؟؟:21::35::4::4:
.
.
.
.
حالا اگر افرادی مثل شما برا دانلود بدن واقعا کمک بزرگی است واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم خیلی خیلی ممنون و سپاسگذارم ....[/QUOTE]
درود بر شما عزیز
تمام محصولات ویدیو کوپایلت در انجمن است ولی لینک مستقیم نیستند باید لیچ کنید
[url]http://forum.video-effects.ir/thread5730.html[/url]
[QUOTE=Hadipour;116633]درود بر شما عزیز
تمام محصولات ویدیو کوپایلت در انجمن است ولی لینک مستقیم نیستند باید لیچ کنید
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread5730.html[/URL][/QUOTE]
وا پناه بر خدا لیچ دیگه چیه؟؟؟
در زبان ما وقتی میخوایم منظور لب و لوچه رو برسونیم میگیم.
درواقع ما به لب پایینی میگیم لیچ هه هه هه
مثلا خطاب به کسی که لب و لوچه اش آویزان است میگیم: لیچ شور - ینی لوچه آویزان هه هه هه هه هه (در واقع نوعی تمسخر است):4:
حالا "لیچ" واقعا چیه ینی منظورتون از بیان" لیچ" چی بود؟؟؟
[QUOTE=Alone Warrior;116636]وا پناه بر خدا لیچ دیگه چیه؟؟؟
در زبان ما وقتی میخوایم منظور لب و لوچه رو برسونیم میگیم.
درواقع ما به لب پایینی میگیم لیچ هه هه هه
مثلا خطاب به کسی که لب و لوچه اش آویزان است میگیم: لیچ شور - ینی لوچه آویزان هه هه هه هه هه (در واقع نوعی تمسخر است):4:
حالا "لیچ" واقعا چیه ینی منظورتون از بیان" لیچ" چی بود؟؟؟[/QUOTE]
;) بعضی وقتها لینک هایی گذاشته میشه که شما نمی توانید با سرعت بالا اون هارو دانلود کنید یعنی اون سایت شمارو مجبور می کنه که تو سایت عضو بشید و همچنین اگه دانلود قطع بشه نمیشه ادامه داد که سایت لیچ میاد از اون سایت در یک ثانیه فایل رو دانلود میکنه بعد لینک مستقیم بهتون میده تا راحت دانلود کنید . مطلب که دادم رو کامل بخون
[QUOTE=Hadipour;116637];) بعضی وقتها لینک هایی گذاشته میشه که شما نمی توانید با سرعت بالا اون هارو دانلود کنید یعنی اون سایت شمارو مجبور می کنه که تو سایت عضو بشید و همچنین اگه دانلود قطع بشه نمیشه ادامه داد که سایت لیچ میاد از اون سایت در یک ثانیه فایل رو دانلود میکنه بعد لینک مستقیم بهتون میده تا راحت دانلود کنید . مطلب که دادم رو کامل بخون[/QUOTE]
هه هه هه
.
.
.
بله کاملا متوجه منظورتون شدم مثلا کاری که بعضی سایت ها برای دانلود ویدئو های یوتیوب انجام میدن اینه که خودشون دانلود کرده و بعد به تو لینک میدن مثلا
متوجه شدم چی میگین.
دستتون درد نکنه
سلالم آقای هادی پور من چجوری اینارو اکسترکت کنم که کامل بشم اخه پارت به پارت هست
[QUOTE=offcall;118381]سلالم آقای هادی پور من چجوری اینارو اکسترکت کنم که کامل بشم اخه پارت به پارت هست[/QUOTE]
سلام
همه رو دانلود کنید بعد بزارید تو یک پوشه
بعد نرم افزار Winrar رو نصب کنید و اولین پارت رو Extract کنید دیگه تا آخرین پارت اوکی میشه
دمتون گرم دنبال sound fx ميگشتم سايت ميهن دانلود هم نميدونم چرا ولي باز نميشد
ولي عمرا اگر
[URL="https://www.videocopilot.net/products/3d/metropolitan/"]Metropolitan[/URL]
رو داشته باشيد.
هر جا گشتم نبود.
Fashion 1