آخه چه ربطی به ویندوز داره؟ من کلی برنامه روی لپ تاپم نصب کردم، بخاطر این مشکل نمیتونم ویندوز عوض کنم که، حتما راهی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه چه ربطی به ویندوز داره؟ من کلی برنامه روی لپ تاپم نصب کردم، بخاطر این مشکل نمیتونم ویندوز عوض کنم که، حتما راهی داره
[QUOTE=malihe5;46839]آخه چه ربطی به ویندوز داره؟ من کلی برنامه روی لپ تاپم نصب کردم، بخاطر این مشکل نمیتونم ویندوز عوض کنم که، حتما راهی داره[/QUOTE]
حتما اینجور که شما میگید ربطی نداره به ویندوز ....
من راه حل رو گفتم ، حالا هرطور خودتون دوست دارید ...
موفق باشید ...
از راهنماییت ممنون، حالا من چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنی جواب بدی:
1- راهی هست تو پرمیر که بشه افکتها رو به شکل آیکون دید تا راحت تر افکتمونو انتخاب کنیم؟ مثلا تو یولیدمدیا این حالت وجود داره و افکت و ترانزیشنو میشه دید مبخواستم بدونم اینجا هم میشه مثله همون فیلما که شکل آیکون درمیاد افکت هم شکل آیکون بشه؟
منظورم این پنجرست[ATTACH=CONFIG]6234[/ATTACH]
2-اگه لطف کنی چند تا فیلمی که حالت جشن و شادی باشه و کات شده نباشه رو وارد پریمیر کنی و اونجا آموزش بدی که چطوری اونا رو کات میکنی و چطوری با آهنگ هماهنگ میکنی( تو آموزشی که قرار دادی فیلما رو از قبل کات کردی واسه همین لطفا تو این آموزش فیلم کات شده نباشه و همونجا کات کنی، میخوام سرعت عمل تدوینگر و نحوه کارشو بفهمم، ممنونم)
[QUOTE=omid8h;45316]چشم ....
سعی می کنم فردا یه آموزش واسش درست کنم ....[/QUOTE]
و سومی هم اینکه قول داده بودی لطف کنی و این اموزشو درست کنی اما ...
[QUOTE=malihe5;46861]و سومی هم اینکه قول داده بودی لطف کنی و این اموزشو درست کنی اما ...[/QUOTE]
دوست عزیز ما هم کار رو زندگی داریم !!!! باور کنید وقت نشده ، چشم سعی می کنم به زودی این آموزش رو درست کنم ....
من از بد قولی بدم میاد و از این بابت از شما خیلی عذر میخوام ....
[QUOTE=malihe5;46374]ورژن قبلیو نصب کردم و نصب شد. پریمیر سی سی روی ویندوز سون سرویس پک 1 نصب میشه، واسه من ویندوز سون پروفشیناله، ممکنه علتش این باشه؟[/QUOTE]
ببخشید که من جواب میدم :53:
اما من پریمیر cc رو دقیقا روی ویندوز سون پروفشنال دارم
[QUOTE=omid8h;46863]دوست عزیز ما هم کار رو زندگی داریم !!!! باور کنید وقت نشده ، چشم سعی می کنم به زودی این آموزش رو درست کنم ....
من از بد قولی بدم میاد و از این بابت از شما خیلی عذر میخوام ....[/QUOTE]
ممنون از شما، لطف میکنی، بخدا اگه شما نبودی نمیدونم سوالامو باید از کی میپرسیدم
[QUOTE=malihe5;46857]از راهنماییت ممنون، حالا من چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنی جواب بدی:
1- راهی هست تو پرمیر که بشه افکتها رو به شکل آیکون دید تا راحت تر افکتمونو انتخاب کنیم؟ مثلا تو یولیدمدیا این حالت وجود داره و افکت و ترانزیشنو میشه دید مبخواستم بدونم اینجا هم میشه مثله همون فیلما که شکل آیکون درمیاد افکت هم شکل آیکون بشه؟
منظورم این پنجرست[ATTACH=CONFIG]6234[/ATTACH]
2-اگه لطف کنی چند تا فیلمی که حالت جشن و شادی باشه و کات شده نباشه رو وارد پریمیر کنی و اونجا آموزش بدی که چطوری اونا رو کات میکنی و چطوری با آهنگ هماهنگ میکنی( تو آموزشی که قرار دادی فیلما رو از قبل کات کردی واسه همین لطفا تو این آموزش فیلم کات شده نباشه و همونجا کات کنی، میخوام سرعت عمل تدوینگر و نحوه کارشو بفهمم، ممنونم)[/QUOTE]
درمورد سوال اول باید عرض کنم نه نمیشه ....
در مور سوال دوم هم باید صبر کنید ، آموزشهای پریمیر رو به ترتیب باید جلو بریم ، ولی سعی بر این دارم که یک آموزش مقدماتی درست کنم و یک آموزش از تکنیکهایتدوین در پریمیر ....
[QUOTE=saeidkiller;46865]ببخشید که من جواب میدم :53:
اما من پریمیر cc رو دقیقا روی ویندوز سون پروفشنال دارم[/QUOTE]
خواهش میکنم سعید جان ...
من خوشحال میشم دوستان دیگه هم کمک می کنند ....
منم توی یک از کامنتها گفتم نمیدونم ...
ولی به نظر من مشکل از ویندوز هست چون اخطار به ناقص بودن ویندوز میده و میگه ویندوز رو چک کنید و اشکال رو از نرم افزار نمی دونه ....
[QUOTE=malihe5;46868]ممنون از شما، لطف میکنی، بخدا اگه شما نبودی نمیدونم سوالامو باید از کی میپرسیدم[/QUOTE]
خواهش می کنم ....
من نبودم اساتید دیگه هم هستند که کمکتون کنند ....