ولی با ورژن قبلیش مشکلی نداشت
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی با ورژن قبلیش مشکلی نداشت
ویندوزم سالمه مطمعنم شاد فایل پریمیر خراب باشه، چون با نسخه قبلیش مشکلی نداشت و واسه نرم افزار دیگه این اتفاق افتاد.
شایدم از سنگینی زیاد نرم افزاره
[QUOTE=malihe5;46114]ولی با ورژن قبلیش مشکلی نداشت[/QUOTE]
دوست عزیز ورژن قبلی رو دوباره نصب کنید ببینید بدون مشکل نصب میشه ....
در ضمن ورژنهای جدید بستر مناسب تری میخواد تا ورژنهای قدیم ....
این عکسی که شما گذاشتید ، میگه که مشکل از ویندوز هست ....
سلام
تصویربرداری من به صورت full hd بوده (۳۰ فریم بر ثانیه) حالا امکانش هست که تو پریمیر به صورت استاندارد PAL در ۲۵ فریم درش بیارم واسه پخش؟ طوری باشه که فیلم خشک نشه و به اصطلاح روون و نرم باشه ؟
[QUOTE=Hadi70d;46180]سلام
تصویربرداری من به صورت full hd بوده (۳۰ فریم بر ثانیه) حالا امکانش هست که تو پریمیر به صورت استاندارد PAL در ۲۵ فریم درش بیارم واسه پخش؟ طوری باشه که فیلم خشک نشه و به اصطلاح روون و نرم باشه ؟[/QUOTE]
سلام دوست عزیز ....
ببینید شما به دو شکل می تونید Frame Rate تصویرتون رو تغییر بدید ....
1 . وقتی Sequence رو ایجاد می کنید و در تنظیمات Frame Rate رو 25 بذارید ....
2 . موقع رندر گرفتن در قسمت تنظیمات رندر Frame Rate رو تغییر بدید ...
[QUOTE=omid8h;46235]سلام دوست عزیز ....
ببینید شما به دو شکل می تونید Frame Rate تصویرتون رو تغییر بدید ....
1 . وقتی Sequence رو ایجاد می کنید و در تنظیمات Frame Rate رو 25 بذارید ....
2 . موقع رندر گرفتن در قسمت تنظیمات رندر Frame Rate رو تغییر بدید ...[/QUOTE]
یه مشکلی که من همیشه داشتم در رندر کردن اینه که با تغییر فریم (کاهش و حتی بیشتر مواقع بدون تغییر فریم) فیلم اون روان بودن خودشو از دست میده در صورتی که مثلا اگه با یک فیلمی دیگه با همون نسبت فریم بر ثانیه رو نگاه کنی اصلا اینطور نیست !!!
[COLOR="#FF0000"]نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست ![/COLOR]
امشب باید پریمیر و افترافکت رو دانلود کنم و تست کنم ببینم با این نرم افزارها چطور در میاد چون تا کنون با اینا کار نکردم.بیشتر با پیناکل کار کردم.
ممنون از راهنماییتون :53:
[QUOTE=omid8h;46125]دوست عزیز ورژن قبلی رو دوباره نصب کنید ببینید بدون مشکل نصب میشه ....
در ضمن ورژنهای جدید بستر مناسب تری میخواد تا ورژنهای قدیم ....
این عکسی که شما گذاشتید ، میگه که مشکل از ویندوز هست ....[/QUOTE]
ورژن قبلیو نصب کردم و نصب شد. پریمیر سی سی روی ویندوز سون سرویس پک 1 نصب میشه، واسه من ویندوز سون پروفشیناله، ممکنه علتش این باشه؟
[QUOTE=malihe5;46374]ورژن قبلیو نصب کردم و نصب شد. پریمیر سی سی روی ویندوز سون سرویس پک 1 نصب میشه، واسه من ویندوز سون پروفشیناله، ممکنه علتش این باشه؟[/QUOTE]
خب ویندوز سون سرویس پک 1 نصب کنید ....
نمی دونم شاید علتش همین موضوع باشه ....
ای بابا عجب اشتباهی کردم، حالا همون قبلیم که نصب کردم وقتی میخوام اکتیوش کنم و سریال نامبرو وارد کنم میگه احتیاج به اتصال به اینترنت داره بعد خودش میگه اتصال به اینترنت قطع شد و فغال نمیشه، اصلا سایت ادوبی باز نمیشه، کسی نمیدونه چیکار کنم؟
ازینجا مونده ازونجا رونده شدم
[QUOTE=malihe5;46772]ای بابا عجب اشتباهی کردم، حالا همون قبلیم که نصب کردم وقتی میخوام اکتیوش کنم و سریال نامبرو وارد کنم میگه احتیاج به اتصال به اینترنت داره بعد خودش میگه اتصال به اینترنت قطع شد و فغال نمیشه، اصلا سایت ادوبی باز نمیشه، کسی نمیدونه چیکار کنم؟
ازینجا مونده ازونجا رونده شدم[/QUOTE]
دوست عزیز شما ویندوز رو عوض کن مشکلتون حل میشه ....