[QUOTE=fo-eng;106207]آهان چه جالب. من ترجیح می دم امتحان نکنم. :65: حساب کنید چایی آخرش طعم بیدمشک نگیره. اونوقت چی میشه! :21:
[/QUOTE]
[B]همون شربتش بهتره و دردسر نداره [/B]Fashion 1
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=fo-eng;106207]آهان چه جالب. من ترجیح می دم امتحان نکنم. :65: حساب کنید چایی آخرش طعم بیدمشک نگیره. اونوقت چی میشه! :21:
[/QUOTE]
[B]همون شربتش بهتره و دردسر نداره [/B]Fashion 1
چه صفایی می کنید خداییش ما که اینجا تو اردبیل از سرما مردیم
نه برفی نه بارونی هیچی الکی مثلا زمستونه :4: ولی سرده هاااااا
برای همه ی بچه ها انجمن ارزوی سلامتی دارم و موفقیت :53:
[QUOTE=aliranger;106218]چه صفایی می کنید خداییش ما که اینجا تو اردبیل از سرما مردیم
برای همه ی بچه ها انجمن ارزوی سلامتی دارم و موفقیت :53:[/QUOTE]
خوشبحاله شما ... ما تو شیراز مردیم از گرما مثلا زمستونه ....
باز سرد بودنه هوا نعمته بارون و برف جای خود داره
[QUOTE=aliranger;106218]چه صفایی می کنید خداییش ما که اینجا تو اردبیل از سرما مردیم
[B]شما که خوب برف میبینید اردبیل که همش برف و یخه ;) ماکه فقط امروز یه نم بارون زد و تمام دیگه شکوفه ها در اومده و بادهای نوروزی در حال وزیدن هست[/B]
[QUOTE=neda *;106216][B]همون شربتش بهتره و دردسر نداره [/B]Fashion 1[/QUOTE]
:4::3:
آره دیگه. کلی صفا داره خصوصا تابستوناش.:71:
دیگه ما الان بهارمون باشه. به سلامتی با پیش بینی های صورت گرفته تابستون از 3 ماه به 6 ماه تمدید میشه.:4:
ما نیز برای همه ی دوستان آرزوی کامیابی و تندرستی داریم.:53:
[QUOTE=Mostafa Eradi;106220]خوشبحاله شما ... ما تو شیراز مردیم از گرما مثلا زمستونه ....
باز سرد بودنه هوا نعمته بارون و برف جای خود داره[/QUOTE]
نه که من سرمایییییم الان نمی دونی جهنم من همینجاست :124: البته خدا رو شکر
[QUOTE=neda *;106221][B]شما که خوب برف میبینید اردبیل که همش برف و یخه ;) ماکه فقط امروز یه نم بارون زد و تمام دیگه شکوفه ها در اومده و بادهای نوروزی در حال وزیدن هست[/B][/QUOTE]
برفم نمیبینیم که خشکسالیه شدید فقط دو بار یه نصفه برفی اومده تموم بقیش فقط سرمای خشک استخون ترکون اوه اوه اوه منم سرمایییییی
[QUOTE=fo-eng;106224]:4::3:
آره دیگه. کلی صفا داره خصوصا تابستوناش.:71:
دیگه ما الان بهارمون باشه. به سلامتی با پیش بینی های صورت گرفته تابستون از 3 ماه به 6 ماه تمدید میشه.:4:
ما نیز برای همه ی دوستان آرزوی کامیابی و تندرستی داریم.:53:[/QUOTE]
اینجام خوبه ها خورشید تو اسمون اسمون صاف سرما قطبی 25 درجه زیر صفر :23:
[QUOTE=aliranger;106299]
اینجام خوبه ها خورشید تو اسمون اسمون صاف سرما قطبی 25 درجه زیر صفر :23:[/QUOTE]
عههههه . من فکر کردم الان اون طرفا همه دارن اسکی رو برف می رن :22:
[QUOTE=fo-eng;106306]عههههه . من فکر کردم الان اون طرفا همه دارن اسکی رو برف می رن :22:[/QUOTE]
برف میبارید اینهمه سرد نمیشد که برف سرما رو کم می کنه برف و بارونی چیزی نیست فقط باد سرد خشک
[QUOTE=aliranger;106308]برف میبارید اینهمه سرد نمیشد که برف سرما رو کم می کنه برف و بارونی چیزی نیست فقط باد سرد خشک[/QUOTE]
کاملا درسته. حالا بازم طرفای شما هوا خوبه. ما واقعا تابستون خیلی گرمی رو پیش بینی می کنیم.:2::124:
[QUOTE=fo-eng;106312]کاملا درسته. حالا بازم طرفای شما هوا خوبه. ما واقعا تابستون خیلی گرمی رو پیش بینی می کنیم.:2::124:[/QUOTE]
من در برابر گرما کاملا مقاوم سازی شدم :19: