[QUOTE=Elka Eydipor;97595][B]والله خیلی بازیگوش شده اصلا بهش نمیاد مشکوکم والله!!! فکر کنم یه خبریه!
عاشقن همه...هی وای من بچه هام از بزرگ تا کوچیک از دستم رفتن!!!:109: [/B][/QUOTE]
[B]بد زمونه ای شده .... [/B]:4:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Elka Eydipor;97595][B]والله خیلی بازیگوش شده اصلا بهش نمیاد مشکوکم والله!!! فکر کنم یه خبریه!
عاشقن همه...هی وای من بچه هام از بزرگ تا کوچیک از دستم رفتن!!!:109: [/B][/QUOTE]
[B]بد زمونه ای شده .... [/B]:4:
[B]عزیزان سروران از این سرور لطفا برای آپ کردن [COLOR=#ff0000]استفاده نکنید[/COLOR] uplod.ir[/B]
دوستان سلامتو انجمن آموزش شلیک تیر حالا به صورت تک تیر یا رگباری تو بخش افتر افکت داشتیم آیا؟ یا نه؟ (خودم گشتم نبودا)
[QUOTE=ستاره;98002]دوستان سلامتو انجمن آموزش شلیک تیر حالا به صورت تک تیر یا رگباری تو بخش افتر افکت داشتیم آیا؟ یا نه؟ (خودم گشتم نبودا)[/QUOTE]
درود جااااااااااااااننننننننننننن ستاره خانم واسه چی میخوای ننه!!!!؟؟؟ هی وای من!!!
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13886&stc=1[/IMG]
[QUOTE=Elka Eydipor;98003]درود جااااااااااااااننننننننننننن ستاره خانم واسه چی میخوای ننه!!!!؟؟؟ هی وای من!!!
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13886&stc=1[/IMG][/QUOTE]
خانم عیدی پور رفتم عضویدم..اما فرم جشنواره رو که زدم یه عالمه از مشخصات کار میپرسه..
خب چکار کنیم!
من ک کار ندارم...الکی بزنم ..:102:
هیچی دیگه!عقده های رو مجازی خالی کنیم دیگه! والا!برای یه کلیپ لازم دارم رئیس. اینترنت تو کُماست ، نه میشه نقل قول گرفت نه ویرایش کرد ، ای بابا!
[QUOTE=niloufar;98004]خانم عیدی پور رفتم عضویدم..اما فرم جشنواره رو که زدم یه عالمه از مشخصات کار میپرسه..
خب چکار کنیم!
من ک کار ندارم...الکی بزنم ..:102:[/QUOTE]
[B]
هیچ بخشی نداره؟! باید پس اجازه بدید من برم اونجا گفت و گویی بکنم بعد دقیق بهتون خبر میدم ....
باید بپرسم کدوم قسمتش میشه ثبت نام کرد.. ننه جان هی امروز فردا میکنم ... واسه رفتن تهران آخه...[/B]:5:
[QUOTE=ستاره;98005]هیچی دیگه!عقده های رو مجازی خالی کنیم دیگه! والا!برای یه کلیپ لازم دارم رئیس. اینترنت تو کُماست ، نه میشه نقل قول گرفت نه ویرایش کرد ، ای بابا![/QUOTE]
والله من همچین آموزشی ندیدم! ولی یه آموزش اندرو کریمیر داره شلیک گلوله از اسلحه کمری هست..!! باید پیداش
کنید... به سایت ویدیو کوپایلت سر بزنید..
[QUOTE=Elka Eydipor;98006][B]
هیچ بخشی نداره؟! باید پس اجازه بدید من برم اونجا گفت و گویی بکنم بعد دقیق بهتون خبر میدم ....
باید بپرسم کدوم قسمتش میشه ثبت نام کرد.. ننه جان هی امروز فردا میکنم ... واسه رفتن تهران آخه...[/B]:5:[/QUOTE]
فقط بخش فرم درخواست شرکت درجشنواره داره که اونم بزنی باید یه عالمه سوال از فیلمتو جواب بدی.
ولی اول باید عضو سایت بشین
:33:
[QUOTE=niloufar;98008]فقط بخش فرم درخواست شرکت درجشنواره داره که اونم بزنی باید یه عالمه سوال از فیلمتو جواب بدی.
ولی اول باید عضو سایت بشین
:33:[/QUOTE]
آها باشه پس صبرکنید دقیق بپرسم... :)