-
[QUOTE=Elka Eydipor;96032][B]درود بر شما آقا مصطفی من هیچوقت شاگردانم رو توی چندین سال کار توبیخ نکردم!!! شاید باورتون نشه!
ولی میگم به شما از دیدگاه من همه استعداد دارند! و کسی نیست که کاری رو بلد نباشه! به فرض مثال
همین طراحی کسی که تمرین نکرده و اصلا قلم دست نگیره بعد ک قلم دست میگیره پیش خودش فکر میکنه
بی استعداد هست! در حالی که باید قبول کنه تمرین نکرده! با تمرین همه درست میشن! و توی هنر هر اثری
زیبایی و خلاقیت و جهان بینی خودشو داره از دیدگاه من ... من شاگردانی داشتم توی این چند سال کارگاههای
نقاشی که اوایل توی کارگاه نقاشی نقاشی هاشونو پاره میکردند و یا اینکه مچاله میکردن و دور میریختن!!
[COLOR=#ff0000]ولی راهکارهایی که داشتم برای این کار باعث شد ک دیگه اینکارو نکنن و حتی برنده بین المللی نقاشی شدند!!![/COLOR]:9: [/B][/QUOTE]
واقعا!! خب این راه کار ها فقط روی بچه ها جواب میده؟
من الان 3 - 4 جلسه هست میرم کلاس طراحی ولی خیلی برام سنگینه اصلا چیزی که میخوام رو نمیتونم بکشم :(:2:
هر چی استاد گفت انجام دادم ولی طراحیم بهتر نشد
کاملا از خودم نا امید شدم توی طراحی :46:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;96032][B]درود بر شما آقا مصطفی من هیچوقت شاگردانم رو توی چندین سال کار توبیخ نکردم!!! شاید باورتون نشه!
ولی میگم به شما از دیدگاه من همه استعداد دارند! و کسی نیست که کاری رو بلد نباشه! به فرض مثال
همین طراحی کسی که تمرین نکرده و اصلا قلم دست نگیره بعد ک قلم دست میگیره پیش خودش فکر میکنه
بی استعداد هست! در حالی که باید قبول کنه تمرین نکرده! با تمرین همه درست میشن! و توی هنر هر اثری
زیبایی و خلاقیت و جهان بینی خودشو داره از دیدگاه من ... من شاگردانی داشتم توی این چند سال کارگاههای
نقاشی که اوایل توی کارگاه نقاشی نقاشی هاشونو پاره میکردند و یا اینکه مچاله میکردن و دور میریختن!!
[COLOR=#008000][SIZE=3]ولی راهکارهایی که داشتم برای این کار باعث شد ک دیگه اینکارو نکنن و حتی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=3]برنده بین المللی نقاشی [/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=3]شدند[/SIZE][/COLOR]!!!:9: [/B][/QUOTE]
:41::41::41:
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;96034]واقعا!! خب این راه کار ها فقط روی بچه ها جواب میده؟
من الان 3 - 4 جلسه هست میرم کلاس طراحی ولی خیلی برام سنگینه اصلا چیزی که میخوام رو نمیتونم بکشم :(:2:
هر چی استاد گفت انجام دادم ولی طراحیم بهتر نشد
کاملا از خودم نا امید شدم توی طراحی :46:[/QUOTE]
:15:د نه د ننه وقتی میگم که راهکاری که دارم برای همه سنی جواب میده!!! ببینید ما فقط قد و هیکل بزرگ کردیم!
خدایی اینو میگم هنوز اخلاقامون مثل بچه ها میمونه!!!! خوب استادتون میتونم بپرسم چه روشی داره کار میکنه طراحی رو؟!:39:
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;96033]چه جالب
شیوه ارائه!
چرا نرم افزار؟
من اگه اولویته اولمو قبول نمیشدم الان رشتم ارتباطات تصویری بود!
....
خب نیلوفر خانوم امید وارم موفق باشید و براتون بهترین هارو آرزو میکنم
شاد و سلامت باشید[/QUOTE]
:67: :37:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;96036]:15:د نه د ننه وقتی میگم که راهکاری که دارم برای همه سنی جواب میده!!! ببینید ما فقط قد و هیکل بزرگ کردیم!
خدایی اینو میگم هنوز اخلاقامون مثل بچه ها میمونه!!!! خوب استادتون میتونم بپرسم چه روشی داره کار میکنه طراحی رو؟!:39:[/QUOTE]
استاد خوبیه خداییش
استاد پرهام
میگه چهارپایه و کارتون بذارید جلوتون بکشید ... با قلم، مقیاس و زاویه میگیریم ... دیگه همین از صفر هست ...
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;96038]استاد خوبیه خداییش
استاد پرهام
میگه چهارپایه و کارتون بذارید جلوتون بکشید ... با قلم، مقیاس و زاویه میگیریم ... دیگه همین از صفر هست ...[/QUOTE]
[B]قبل از طراحی چه تمرینهایی میده؟!آخه از صفر چندین مدل هست؟![/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;96039][B]قبل از طراحی چه تمرینهایی میده؟!آخه از صفر چندین مدل هست؟![/B][/QUOTE]
میگه دو نقطه بذارید بعد بهم وصلش کنید
من کلی انجام دادم ولی تاثیری نذاشت روم :o
بعدشم رفتیم سراغ مکعب بعدش مکعب ترکیبی بعد چهارپایه
....
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;96040]میگه دو نقطه بذارید بعد بهم وصلش کنید
من کلی انجام دادم ولی تاثیری نذاشت روم :o
بعدشم رفتیم سراغ مکعب بعدش مکعب ترکیبی بعد چهارپایه
....[/QUOTE]
[B]دوتا نقطه از مبانی شروع کرده! ولی گمان کنم روش طراحی رو از اول اول نگفته!
در مورد مکعب و اینام خوبه ولی یه چیزهایی رو معمولا اساتید نمیگن! که امیدوارم
من وقت کنم براتون کامل بگم چطوری طراحی کنید و چطوری آغاز کنید طراحی رو کلا!!!
چون خیلی مهمه... [/B]:23:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;96041][B]دوتا نقطه از مبانی شروع کرده! ولی گمان کنم روش طراحی رو از اول اول نگفته!
در مورد مکعب و اینام خوبه ولی یه چیزهایی رو معمولا اساتید نمیگن! که امیدوارم
من وقت کنم براتون کامل بگم چطوری طراحی کنید و چطوری آغاز کنید طراحی رو کلا!!!
چون خیلی مهمه... [/B]:23:[/QUOTE]
[B]جدی؟! خوبه پس ... :39:
خیلی ممنونم لطف میکنید :o[/B]
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;96042][B]جدی؟! خوبه پس ... :39:
خیلی ممنونم لطف میکنید :o[/B][/QUOTE]
[B]البته نه اینکه از اول نگفته علمشو داره یادتون میده! ولی یه سری نکات ریز موقع طراحی رو البته اینم
نمیدونم دقیق که گفته بهتون یا نگفته...!! چون من سر کارگاه شما نیستم ببینم چی استاد بنده خدا میگه ..!![/B]