-
[QUOTE=میثم پیروی;94664][COLOR=#4b0082]داداش من با دوسه تا از دوستام درمورد سوالتون بحث کردم
[/COLOR][COLOR=#ff0000]متاسفانه اونا هم اطلاع نداشتن
[/COLOR][COLOR=#008000]ولی بدون شک Adobe اگه حرفی بزنه حتما عمل میکنه
[/COLOR][COLOR=#4b0082]باز من پیگیرم خبر دقیقشو تا چند روز دیگه به شما میدم...[/COLOR][/QUOTE]
راستش توی صحبت های حامد صلاحی ذکر شده بود که Adobe گفته در ورژن جدیدش SLI هم اضافه می شه... حالا نمی دونم اون زمانی که Adobe گفته بوده چه ورژنی در بازار بوده... CS6 یا CC یا CC2014
-
[quote=یاشار ابراهیمی;94665]طرف پول لازمه زیر قیمت میده
60 d از نظر فیلم فوقالعادس
البته الان 70d اومده که معرکس
70 d فوکوس لمسی از رو نمایشگر داره که خیلی کار رو راحت میکنه[/quote]
[b]آره... ولی من همچنان بر این باورم dslrها دوربینهایی مناسب برای تصویربرداری نیستن...
البته این رو هم قبول دارم که همه جا دسترسی به دوربین برای اجاره مثل تهران وامونده خوب نیست [/b]
-
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;94666]بستگی به یارانه ها داره
الان شدیم مرفح با درد
دستمون جلو همه درازه
ولی چند روز دیگه سینه سپر تو خیابون راه میریم:71:[/QUOTE]
:26::4::109:
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;94667]راستش توی صحبت های حامد صلاحی ذکر شده بود که Adobe گفته در ورژن جدیدش SLI هم اضافه می شه... حالا نمی دونم اون زمانی که Adobe گفته بوده چه ورژنی در بازار بوده... CS6 یا CC یا CC2014[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]صحبت هاشو دنبال نکردم
به وبسایتش سر میزنم ببینم چیزی دسگیرم میشه[/COLOR]
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;94668][B]آره... ولی من همچنان بر این باورم dslrها دوربینهایی مناسب برای تصویربرداری نیستن...
البته این رو هم قبول دارم که همه جا دسترسی به دوربین برای اجاره مثل تهران وامونده خوب نیست [/B][/QUOTE]
بله اگه منم شبی یه میلیون میدادم RED اجاره میکردم دیگه طرف Dslr نمیرفتم:21::105:
-
[QUOTE=میثم پیروی;94671][COLOR=#4b0082]صحبت هاشو دنبال نکردم
به وبسایتش سر میزنم ببینم چیزی دسگیرم میشه[/COLOR][/QUOTE]
[B]خیلی وقته گویا به سایتش سر نمی زنه...[/B]
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;94667]راستش توی صحبت های حامد صلاحی ذکر شده بود که Adobe گفته در ورژن جدیدش SLI هم اضافه می شه... حالا نمی دونم اون زمانی که Adobe گفته بوده چه ورژنی در بازار بوده... CS6 یا CC یا CC2014[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]این اطلاعات رو ببین
بروز شده
[/COLOR]
[URL]http://www.hamedsalahi.com/?p=6345#more-6345[/URL]
-
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;94673]بله اگه منم شبی یه میلیون میدادم RED اجاره میکردم دیگه طرف Dslr نمیرفتم:21::105:[/QUOTE]
[B]والا ما هم تو تهران سمت Red نمی ریم... نه اینکه نخوایم... تصویربردار نماسب براش پیدا نمی کنیم...
ببین هزینه کردن یعنی پول بیشتر درآوردن... قرار نیست که بریم برای موزیک ویدئوی 2 میلیونی Red و Arri alexa بیاریم...
ولی وقتی دوربین خوب بیاری سر کار صد در صد تصویر بهتری داری...و می تونی پروژه های بعدی رو با قیمت بالاتری قررداد ببندی...
البته مشکل بعدی توی دوربینهای شاخ هم ادیت تصویره که سیستم خوب می خواد...[/B]
-
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;94673]بله اگه منم شبی یه میلیون میدادم RED اجاره میکردم دیگه طرف Dslr نمیرفتم:21::105:[/QUOTE]
:134::134::134::134::134:
-
[QUOTE=میثم پیروی;94676][COLOR=#4b0082]این اطلاعات رو ببین
بروز شده
[/COLOR]
[URL]http://www.hamedsalahi.com/?p=6345#more-6345[/URL][/QUOTE]
[B]مال چهار ماه پیشه...[/B]