[QUOTE=Elka Eydipor;93722][B]
درود بر شما دوست گرامی شما از یه گوشی چه امکاناتی میخواید؟!!![/B][/QUOTE]
درود خسته نباشید
ببخشید اگه یکی بخواد از صفر فتوشاپ رو شروع کنه چه راهی رو بهش پیشنهاد میکنید؟ از صفر
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Elka Eydipor;93722][B]
درود بر شما دوست گرامی شما از یه گوشی چه امکاناتی میخواید؟!!![/B][/QUOTE]
درود خسته نباشید
ببخشید اگه یکی بخواد از صفر فتوشاپ رو شروع کنه چه راهی رو بهش پیشنهاد میکنید؟ از صفر
ممنون
[QUOTE=Mostafa Eradi;93725]درود خسته نباشید
ممنون[/QUOTE]
درود بر شما یه برنامه ریزی منسجم میخواد از صفر صفر خوب مثل بقیه برنامه ها باید از ابزار و آشنایی شروع کنه
من خودم از روی یه کتاب یاد گرفتم (البته هنوزم فکر میکنم خیلی چیزها رو بلد نیستم) ولی خوب سی دی هایی هم
هست آموزشی که از صفر شروع کردند فتوشاپ رو الان ترجیح میدم فیلمهای آموزشی رو ببینم... بهتره تا اینکه بخوام
از روی کتاب چیزی یاد بگیرم ...:67:
[QUOTE=Elka Eydipor;93726]درود بر شما یه برنامه ریزی منسجم میخواد از صفر صفر خوب مثل بقیه برنامه ها باید از ابزار و آشنایی شروع کنه
من خودم از روی یه کتاب یاد گرفتم (البته هنوزم فکر میکنم خیلی چیزها رو بلد نیستم) ولی خوب سی دی هایی هم
هست آموزشی که از صفر شروع کردند فتوشاپ رو الان ترجیح میدم فیلمهای آموزشی رو ببینم... بهتره تا اینکه بخوام
از روی کتاب چیزی یاد بگیرم ...:67:[/QUOTE]
یه عزیزی زیاد با نرم افزار ها کار نمیکنه یعنی صفر یا کمتر .... خب پس بنظرتون فیلم آموزشی خوبه؟ آموزش خاصی سراغ دارید؟ ممنون خانوم عیدی پور
[QUOTE=Mostafa Eradi;93727]یه عزیزی زیاد با نرم افزار ها کار نمیکنه یعنی صفر یا کمتر .... خب پس بنظرتون فیلم آموزشی خوبه؟ آموزش خاصی سراغ دارید؟ ممنون خانوم عیدی پور[/QUOTE]
[B]خدا قوت توی انجمن خودمون فتوشاپ از صفر آموزش بزارن ندیدم... تا حالا نمیدونم شاید قبلتر بوده و من ندیدم
ولی خوب میتونه از بیرون تهیه کنه از سایتهای معتبر بازم میگردم توی سایت اگه چیزی دیدم حتما" پیشنهاد میدم
شما هم بگردید ... ببینیم چه کمکی به این بنده خدا میتونیم بکنیم ....[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;93728][B]خدا قوت توی انجمن خودمون فتوشاپ از صفر آموزش بزارن ندیدم... تا حالا نمیدونم شاید قبلتر بوده و من ندیدم
ولی خوب میتونه از بیرون تهیه کنه از سایتهای معتبر بازم میگردم توی سایت اگه چیزی دیدم حتما" پیشنهاد میدم
شما هم بگردید ... ببینیم چه کمکی به این بنده خدا میتونیم بکنیم ....[/B][/QUOTE]
ممنون خیلی لطف میکنید
آخه واسه این پرسیدم چون نمیدونستم چطور یکی باید از این سطح شروع کنه
بازم ممنون ..... تشکر
[QUOTE=Mostafa Eradi;93730]ممنون خیلی لطف میکنید
آخه واسه این پرسیدم چون نمیدونستم چطور یکی باید از این سطح شروع کنه
بازم ممنون ..... تشکر[/QUOTE]
[B]بله درسته ببینید شما آموزشهای انیمه استادیو رو از کجا شروع کردید اینم همینه فتوشاپ برای آدمی که تا حالا
اصلا ندیده باید شناسونده بشه بعد بره از کارهای ساده شروع کنه ... بعد وقتی ابزار شناخته بشن خیلی کارش
راحت تر میشه...موفق باشید اگه سوالی بود مطرح کنید خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم تو این زمینه..اگر تسلط
دارید به فتوشاپ خودتون ابزار رو ضبط کنید تو دو سه تا ویدیو بهش بدید ببینه...[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;93732][B]بله درسته ببینید شما آموزشهای انیمه استادیو رو از کجا شروع کردید اینم همینه فتوشاپ برای آدمی که تا حالا
اصلا ندیده باید شناسونده بشه بعد بره از کارهای ساده شروع کنه ... بعد وقتی ابزار شناخته بشن خیلی کارش
راحت تر میشه...موفق باشید اگه سوالی بود مطرح کنید خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم تو این زمینه..اگر تسلط
دارید به فتوشاپ خودتون ابزار رو ضبط کنید تو دو سه تا ویدیو بهش بدید ببینه...[/B][/QUOTE]
تنها نرم افزاری که بدون آموزش یاد گرفتم فتوشاپه ... تسلط دارم ولی اصولی نیست برای همین نمیتونم این کارو بکنم
در کل ممنونم براش یه سی دی آموزشی تهیه میکنم اگه هم بشه دانلود کنم خیلی بهتره
تشکر به مقدار زیاد ...
[B]درود بچه ها دلم میخواددددددددد یه برف مشتی بیاد...یا یه بارون یه هفته ای...اوخخخخخخخخخ[/B]
پارسال شیراز بعد از سالها برف اومد خیلی فاز داد منتظریم امسال هم بیاد .... :4::4:
[B]هی وای من.... خیلی خوبه برف بیاد یه پنجره بزرگ رو به دشت داشته باشی و کوه.... یه پنجره هم رو به دریا!!!!
خیلی خوبه...[/B]:57: