-
[QUOTE=Elka Eydipor;89751][B]افتر افکت ... نمیدونم هی فکر کردم ندارم هی دانلود کردم جالبه یه آموزش دیگه رو دوبار
دانلود کردم لیجم بوده :4: امیدوارم این دسته بندی جدید که کردم جواب بده ...[/B][/QUOTE]
آها حالا منظورتون رو گرفتم
.....
راستش دارم به این فک میکنم که چقد آموزش دارم که کار نکردم ایشالا جبران میکنم از فردا یا پس فردا قراره سیستمه یکیو قرض بگیرم تا بتونم حسابی تمرین کنم [B]:4:[/B]
فعلا که نمیشه خرید
خب با اجازتون ما بریم که خُرده خُردیم [B]:4:[/B]
شب و روزگار خوش :1:
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;89753]آها حالا منظورتون رو گرفتم
.....
راستش دارم به این فک میکنم که چقد آموزش دارم که کار نکردم ایشالا جبران میکنم از فردا یا پس فردا قراره سیستمه یکیو قرض بگیرم تا بتونم حسابی تمرین کنم [B]:4:[/B]
فعلا که نمیشه خرید
خب با اجازتون ما بریم که خُرده خُردیم [B]:4:[/B]
شب و روزگار خوش :1:[/QUOTE]
[B]خوبه آفرین .. شب برشما نیز خوش ..در پناه خداوندگار شب آرامی داشته باشید...[/B]
-
ای بابا.فردا امتحان دینی داریم.اصلا حسش نیست:22:
-
[QUOTE=aminbinazir;89756]ای بابا.فردا امتحان دینی داریم.اصلا حسش نیست:22:[/QUOTE]
:4:اول ساله که؟! در جا امتحان؟!اوففففففففف من از امتحان کلا بیزارم!:4:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;89760]:4:اول ساله که؟! در جا امتحان؟!اوففففففففف من از امتحان کلا بیزارم!:4:[/QUOTE]
همین دیگه.من که هنوز نمیتونم درک کنم اومدیم تو مهر و مدرسه ها.هنوز تو همون حال و هوای تابستونم.معلم کلا 10 صفحه درس داده میخواد همونو امتحان بگیره...
-
[QUOTE=aminbinazir;89761]همین دیگه.من که هنوز نمیتونم درک کنم اومدیم تو مهر و مدرسه ها.هنوز تو همون حال و هوای تابستونم.معلم کلا 10 صفحه درس داده میخواد همونو امتحان بگیره...[/QUOTE]
:4:[B]امان از این معلمها...امان .. دبیرستان رشته چی میخونید؟![/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;89762]:4:[B]امان از این معلمها...امان .. دبیرستان رشته چی میخونید؟![/B][/QUOTE]
نمیدونم والله.بین ریاضی و تجربی موندم.تو هیچکدوم استعداد ندارم:15:
-
1 فایل پیوست
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=12590&stc=1[/IMG]
[url]http://s5.picofile.com/d/c818e4b8-baf4-41c6-abcd-61ee29a02432/AAA_mov.mp4[/url]
Cinema 4D Or 3D Max !!
الان من کدومشون رو یاد بگیرم!
-
-
[QUOTE=مانی22;89982]این که خیلی عالیه :127:[/QUOTE]
دانلود کردی؟
ممنون