[QUOTE=Elka Eydipor;89729]قاطی کردم آقامصطفی حسابی!!!درگیره ذهنم[/QUOTE]
چی شده آخه اینروزا
یکم مدیتیشن کار کنید
ریلکس .....
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Elka Eydipor;89729]قاطی کردم آقامصطفی حسابی!!!درگیره ذهنم[/QUOTE]
چی شده آخه اینروزا
یکم مدیتیشن کار کنید
ریلکس .....
[QUOTE=Mostafa Eradi;89717]به به ندا خانوم
راستش نمیدونم اسمشو چی بذارم شانس، نیروی درونی، رحمت الهی، سازش تقدیر ولی گاهی راه حله مشکلات خیلی نزدیکن ... و هیچ چیز اتفاقی نیست واقعا[/QUOTE]
[B]درسته همه چيز با تلاش و همت امكان پذيره و قابل حله خيلي از مشكلات هم حكمتي درونشون نهفته كه ما متوجه نيستيم [/B]
[QUOTE=Mostafa Eradi;89733]چی شده آخه اینروزا
یکم مدیتیشن کار کنید
ریلکس .....[/QUOTE]
این یکی دوروزه تقریبا هیچ کاری نکردم فقط امروز یکم ذهنم آشفتگی داشت کل فایلهایی که تاحالا دانلود کردم
آموزشها رو دیگه قشنگ دسته بندی کردم بازم!!! این دفعه یه روش دیگه! یاد داشتم کردم!
که یادم نره! تنها کار مفیدی که کردم امروز همین بوده! فقط یه بخشیش مونده که دیگه خسته شدم!و کلا" قاطی کردم!
[QUOTE=neda *;89735][B]درسته همه چيز با تلاش و همت امكان پذيره و قابل حله خيلي از مشكلات هم حكمتي درونشون نهفته كه ما متوجه نيستيم [/B][/QUOTE]
بله کاملا درسته
من مشکلی داشتم که شب و روز فکرمو درگیر کرده بود و خیلی خیلی مهم بود
که یه راهی با نرمش قهرمانانه پیدا کردم
در واقع این بن بست ها خیلی درس ها میدن و حکمتش میتونه همین باشه
این که قرار نیست همه چی مهیا باشه خیلی هم خوبه فقط انسان های بزرگ از پس مسیر های سخت بر میان ... ما هم در تلاشیم :4:;)
[QUOTE=Elka Eydipor;89736]این یکی دوروزه تقریبا هیچ کاری نکردم فقط امروز یکم ذهنم آشفتگی داشت کل فایلهایی که تاحالا دانلود کردم
آموزشها رو دیگه قشنگ دسته بندی کردم بازم!!! این دفعه یه روش دیگه! یاد داشتم کردم!
که یادم نره! تنها کار مفیدی که کردم امروز همین بوده! فقط یه بخشیش مونده که دیگه خسته شدم!و کلا" قاطی کردم![/QUOTE]
ریلکس .......
آموزش های گرافیکی؟
ببخشید یه سوال
من افتر رو چن ماهی هست به دلایلی کار نکردم
الان میخوام خبره این افتر بشم
روی چه چیزایی کار کنم؟؟
هیچی بلد نیستم
[QUOTE=Mostafa Eradi;89739]ریلکس .......
آموزش های گرافیکی؟
ببخشید یه سوال
من افتر رو چن ماهی هست به دلایلی کار نکردم
الان میخوام خبره این افتر بشم
روی چه چیزایی کار کنم؟؟
هیچی بلد نیستم[/QUOTE]
[B]درود بر شما آقا مصطفی من خودم از آموزشهای اندرو شروع کردم و بعد که به سایت خودمون اومدم
دیگه آموزشهای دوستان و استاد فرزانه ام استاد هادی پور رو میبینم بستگی داره چه قسمتیشو میخواید؟!
خوب یه دریای گسترده است افتر افکت و من به شخصه بیشتر برای کار دو بعدی وموشن گرافیک و
مت پیتینگ میخوام! و ولی دلیل نمیشه یه نگاهی به بقیه آموزشها هم نندازم شاید نکاتی کلیدی داشته باشن که
بدردم بخوره..(بد جور بهم ریختم شرمنده داداش مصطفی نمیدونم اصلا چی مینویسم فقط میدونم فکرم مشغوله خیلی
و دقیقا هم نمیدونم برای چی درگیره فقط درگیره!:23:)[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;89743][B]درود بر شما آقا مصطفی من خودم از آموزشهای اندرو شروع کردم و بعد که به سایت خودمون اومدم
دیگه آموزشهای دوستان و استاد فرزانه ام استاد هادی پور رو میبینم بستگی داره چه قسمتیشو میخواید؟!
خوب یه دریای گسترده است افتر افکت و من به شخصه بیشتر برای کار دو بعدی وموشن گرافیک و
مت پیتینگ میخوام! و ولی دلیل نمیشه یه نگاهی به بقیه آموزشها هم نندازم شاید نکاتی کلیدی داشته باشن که
بدردم بخوره..(بد جور بهم ریختم شرمنده داداش مصطفی نمیدونم اصلا چی مینویسم فقط میدونم فکرم مشغوله خیلی
و دقیقا هم نمیدونم برای چی درگیره فقط درگیره!:23:)[/B][/QUOTE]
درود و سپاس
موشن گرافیک و صد البته برای تیزر
!!!
بازم ریلکس ...
درست میشه نگران نباشید
:53::53:
[QUOTE=Mostafa Eradi;89744]درود و سپاس
موشن گرافیک و صد البته برای تیزر
!!!
بازم ریلکس ...
درست میشه نگران نباشید
:53::53:[/QUOTE]
:4::4::4: یه آموزش پیدا کردم بالای 6بار دانلودش کرده بودم!!:4:
[QUOTE=Elka Eydipor;89748]:4::4::4: یه آموزش پیدا کردم بالای 6بار دانلودش کرده بودم!!:4:[/QUOTE]
چه نرم افزاری؟
حالا چرا 6 بار؟
[QUOTE=Mostafa Eradi;89749]چه نرم افزاری؟
حالا چرا 6 بار؟[/QUOTE]
[B]افتر افکت ... نمیدونم هی فکر کردم ندارم هی دانلود کردم جالبه یه آموزش دیگه رو دوبار
دانلود کردم لیجم بوده :4: امیدوارم این دسته بندی جدید که کردم جواب بده ...[/B]